Dob utca *************nem társkereső**********privibe egyeztessetek vagy a társkereső rovatba
(moderálva: extraxl) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 16:48
(moderálva: extraxl) (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (388655)
Akkor hova menjünk? Dob utca? Király utca?
Akkor hova menjünk? Dob utca? Király utca?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 16:43
Törölt felhasználó (8156)
Jó hely volt de már bezárt
Jó hely volt de már bezárt. Ajánlom most helyette a dob utcát.
(Ez egy válasz Cica és Kandur üzenetére (2013. 06. 27. csütörtök 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 27. csütörtök 17:38
Sziasztok
Kellemes hely, a belépés csak tagságival, tehát csak úgy becuppanni nem lehet ( mondjuk nem nagy kunszt tagságihoz jutni- pár ezer Huf a díja ). A háziasszony rendkívül segítőkész, aranyos csaj ( Szilvi ), de azt ne várjátok hogy aktívan is beszálljon - (pedig Istenem négyen is el tudnánk kényeztetni a cickóit......)
A felhozatal változatos. Mindig vannak résztvevők, hol többen hol kevesebben akik magukat vagy másokat kényeztetnek. Igen gyakoriak a meleg fiuk, de ők elvannak. Kérdés az hogy párokat kerestek, vagy magányos srácot harmadiknak- sokadiknak.
A helynek van faszbukkos profilja is, ott sok egyéb infóhoz lehet még jutni
Kellemes hely, a belépés csak tagságival, tehát csak úgy becuppanni nem lehet ( mondjuk nem nagy kunszt tagságihoz jutni- pár ezer Huf a díja ). A háziasszony rendkívül segítőkész, aranyos csaj ( Szilvi ), de azt ne várjátok hogy aktívan is beszálljon - (pedig Istenem négyen is el tudnánk kényeztetni a cickóit......)
A felhozatal változatos. Mindig vannak résztvevők, hol többen hol kevesebben akik magukat vagy másokat kényeztetnek. Igen gyakoriak a meleg fiuk, de ők elvannak. Kérdés az hogy párokat kerestek, vagy magányos srácot harmadiknak- sokadiknak.
A helynek van faszbukkos profilja is, ott sok egyéb infóhoz lehet még jutni
Jó hely volt de már bezárt
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 16:33
Törölt felhasználó (388655)
A Glory Hole-ról van valakinek tapsztalata? Mi ma lehet leteszteljük
A Glory Hole-ról van valakinek tapsztalata? Mi ma lehet leteszteljük
Sziasztok
A helynek van faszbukkos profilja is, ott sok egyéb infóhoz lehet még jutni (Ez egy válasz bisexpardebrecen üzenetére (2013. 06. 27. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 27. csütörtök 15:55
A helynek van faszbukkos profilja is, ott sok egyéb infóhoz lehet még jutni (Ez egy válasz bisexpardebrecen üzenetére (2013. 06. 27. csütörtök 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Valakinek van valami infója a Debreceni szexmoziról?
Mikor érdemes menni?Nap?Időpont?
Benyomások a helyről,az emberkékről...stb.
Mennyi a belépő?
Aki volt megirhatná milyen?
Akár privát üzibe is!!!!
Mennyi a belépő?
Akár privát üzibe is!!!!
Sziasztok.
Mennyi a belépő?
Akár privát üzibe is!!!!
Mennyi a belépő?
Akár privát üzibe is!!!!
Sziasztok!
Péntek (28.-án) benéznék, mert már nagyon sok véleményt hallottam, de még nem volt szerencsém! Szívesen beszállnék párhoz, a hölgy örömére, akár 1-2 "kollégával" együtt, olyan 10-12között! Nagyon örülnék ha valaki segítene, bevezetne ........ stb .....(wwwxxx@citromail.hu)
Péntek (28.-án) benéznék, mert már nagyon sok véleményt hallottam, de még nem volt szerencsém! Szívesen beszállnék párhoz, a hölgy örömére, akár 1-2 "kollégával" együtt, olyan 10-12között! Nagyon örülnék ha valaki segítene, bevezetne ........ stb .....(wwwxxx@citromail.hu)
Kirlay utcai moziban eleg jo tapasztalataim voltak de egy ideje nem találok párokat...
Sziasztok! Holnap délután lesz lent valaki?
Az elszántság is lehet jó tulajdonság
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 18. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 18. kedd 15:35
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 18. kedd 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
Basszus... Te, nagyon elszánt vagy, esetleg beragadt a kopipészted...
Basszus... Te, nagyon elszánt vagy, esetleg beragadt a kopipészted...
Ez a dob...olos hely........ jaj jaj. be sem értem már tul vagyunk a cigin....
Az elsön.
Az elsön.
Sziasztok!
40 feletti hölgyet szopatnék, nyalnék a dob utcai szexmoziban.
A párod, férjed is ott lehet, ha akarja, őt meg én szopom le.
Szóló bi pasi is érdekel, nem vékony, 40 felett
Sziasztok!
Engem az érdekelne Győrben vagy a környékén van e ilyen mozi. Esetleg tud valaki segíteni?
Engem az érdekelne Győrben vagy a környékén van e ilyen mozi. Esetleg tud valaki segíteni?
Esetleg párok,hölgyek?Ma?!
Csok, ma ki lesz lenn a Dob utcában? a
Ma este valaki valamerre?
Sziasztok!
Így megbeszéletlenbe én nem mentem de szerettem volna, holnap valaki?