Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide, reklámnak és áraknak és randi megbeszélésnek ITT NINCS helye!

http://www.goldengate.hu/forum/tema/141392-Szexmozi-ossze-futunk

Az eddigi hozzászólások

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#749   2013. 10. 14. hétfő 17:59
X Törölt felhasználó (885746)
Kíváncsiságból mentem le , ahogy bementem a nyomomban volt 5,6 pasi körülnéztem és jöttem haza,bevallom kicsit féltem ,nem az én világom.....na jó, volt egy helyes pasi aki körül vezetett smile de semmi több
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 14. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (388655)
2013. 10. 14. hétfő 16:10
Mi volt lent?
#748   2013. 10. 14. hétfő 16:10
X Törölt felhasználó (388655)
Mi volt lent?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 14. hétfő 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (885746)
2013. 10. 14. hétfő 16:03
Csütörtökön voltam,elég is volt,2 percet töltöttem ott smile
#747   2013. 10. 14. hétfő 16:03
Csütörtökön voltam,elég is volt,2 percet töltöttem ott smile
#746   2013. 10. 14. hétfő 15:08
X Törölt felhasználó (388655)
Mi lehet lenézünk wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 14. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857484)
2013. 10. 14. hétfő 15:07
Ma este párt keresünk, aki lejönne a Dob utcába, egy kis örömködésre smile
#745   2013. 10. 14. hétfő 15:07
X Törölt felhasználó (857484)
Ma este párt keresünk, aki lejönne a Dob utcába, egy kis örömködésre smile
#744   2013. 10. 04. péntek 22:34
nagyimi nagyimi
Köszi Karesz, igen, minden stimmel, csak nem tíz , hanem hét fiú nézelődött, úgyhogy én is elhúztam 2percen belül! Akkor voltam először, és az esély, szerintem sem túl sok, azért köszi, hogy reagáltál!
(Ez egy válasz Karesz39 üzenetére (2013. 10. 04. péntek 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 04. péntek 07:39
Én tegnap délután lementem a Dob utcai szexmoziba.Tettem ezt azért, mer állítólag ezen a napokon párok is szoktak lenn lenni. Rajtam kívül kb. tíz férfi keringett a moziban, nővel a kb. 15 perces ott-tartózkodásom során nem találkoztam. Ezzel szemben két férfi is /mindegyik a maga stílusában/ ajánlatot tett, amivel köszönettel nem éltem.
Valószínűleg ezt a hozzászólást is ki fogják moderálni, de ha mégsem... Ha heteró férfiként ilyen élményre vágysz, akkor szerintem ez csak úgy jöhet össze, ha ide beszéled meg a találkozót egy párral... onnantól csak abban kell bíznod, hogy a pár is megérkezik.
Arra is van esély, hogy itt párokkal találkozol... de ugye a lottón is van esély... smile
#743   2013. 10. 04. péntek 09:07
kejszereto kejszereto
A Király utcában szombat délelőtt szokott járni egy középkorú pár..
(Ez egy válasz Karesz39 üzenetére (2013. 10. 04. péntek 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 04. péntek 07:39
Én tegnap délután lementem a Dob utcai szexmoziba.Tettem ezt azért, mer állítólag ezen a napokon párok is szoktak lenn lenni. Rajtam kívül kb. tíz férfi keringett a moziban, nővel a kb. 15 perces ott-tartózkodásom során nem találkoztam. Ezzel szemben két férfi is /mindegyik a maga stílusában/ ajánlatot tett, amivel köszönettel nem éltem.
Valószínűleg ezt a hozzászólást is ki fogják moderálni, de ha mégsem... Ha heteró férfiként ilyen élményre vágysz, akkor szerintem ez csak úgy jöhet össze, ha ide beszéled meg a találkozót egy párral... onnantól csak abban kell bíznod, hogy a pár is megérkezik.
Arra is van esély, hogy itt párokkal találkozol... de ugye a lottón is van esély... smile
#742   2013. 10. 04. péntek 07:39
Karesz39 Karesz39
(Ez egy válasz nagyimi üzenetére (2013. 09. 23. hétfő 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 23. hétfő 23:38
Sziasztok! Nagyon jó lenne, *******! Nagyon szexi, gyönyörű a csaj, és az az igazság, hogy még én is csak 1szer voltam! **********!!!!!!

/Moderálva. Még mindig nem társkereső! Fórum, tehát beszélgessetek, kérdezősködhetek, cseréljetek élményt...stb. De ha találkozót akartok valakivel megbeszélni, akkor azt privát üzenetben! Ravenna/
#741   2013. 10. 03. csütörtök 23:02
nagyimi nagyimi
Sziasztok!
Szóval Emberek!
Én itt kérdezgettem tudatlanul, és keményen lemoderáltak! Eleinte nem, de most már végül is megértettem, és nem keresek senkit és semmit, csak kérek véleményeket, tapasztalatot a Dob utcai "intézménnyel" kapcsolatban! Örülök ha olvassátok, (mert az azt jelenti, nem likvidáltak), és még jobban , ha írtok, megtörtént eseményekről!
#740   2013. 09. 23. hétfő 23:38
nagyimi nagyimi
Sziasztok! Nagyon jó lenne, *******! Nagyon szexi, gyönyörű a csaj, és az az igazság, hogy még én is csak 1szer voltam! **********!!!!!!

/Moderálva. Még mindig nem társkereső! Fórum, tehát beszélgessetek, kérdezősködhetek, cseréljetek élményt...stb. De ha találkozót akartok valakivel megbeszélni, akkor azt privát üzenetben! Ravenna/
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 20. péntek 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (885746)
2013. 09. 20. péntek 12:20
Olyan kíváncsi vagyok köv.héten asszem be lesek egy kicsit én is a moziba smile gondolom be engednek 5 percre smile
#739   2013. 09. 20. péntek 12:20
Olyan kíváncsi vagyok köv.héten asszem be lesek egy kicsit én is a moziba smile gondolom be engednek 5 percre smile
#738   2013. 09. 20. péntek 07:31
kapucsino kapucsino
Mi nemrég voltunk és akkor azt mondták,h a szombat jó,de legjobb a csütörtök.
Lehet mi szombat este lemegyünk.
(Ez egy válasz ravel üzenetére (2013. 09. 19. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 19. csütörtök 13:56
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy pénteken este a Dob utcában mire lehet számítani? Párként mennénk,de nem tudom,hogy a péntek megfelelő nap-e erre? Tapasztaltabb látogatók tanácsát szívesen vennénk!
#737   2013. 09. 19. csütörtök 23:46
ezmegazbp ezmegazbp
Péntek este budapesten hova érdemes menni?
#736   2013. 09. 19. csütörtök 13:56
ravel ravel
Sziasztok!
Tudja valaki,hogy pénteken este a Dob utcában mire lehet számítani? Párként mennénk,de nem tudom,hogy a péntek megfelelő nap-e erre? Tapasztaltabb látogatók tanácsát szívesen vennénk!
#735   2013. 09. 18. szerda 14:33
X Törölt felhasználó (804968)
amikor zárva van, olyankor a mozi előtt sok a kan!
(Ez egy válasz mecsa75 üzenetére (2013. 09. 18. szerda 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 18. szerda 10:07
Sziasztok!
A Klauzál utcairól van valakinek élménye? Mikor érdemes menni? ( ****...)

/moderátori bejegyzés: a csillagozott részt töröltem. Időpont és helyszínegyeztetés PRIVÁTBAN. Ez
alf
ru
alf
m
alf
és
nem társkereső! Ravenna/
#734   2013. 09. 18. szerda 10:07
mecsa75 mecsa75
Sziasztok!
A Klauzál utcairól van valakinek élménye? Mikor érdemes menni? ( ****...)

/moderátori bejegyzés: a csillagozott részt töröltem. Időpont és helyszínegyeztetés PRIVÁTBAN. Ez
alf
ru
alf
m
alf
és
nem társkereső! Ravenna/
#733   2013. 09. 11. szerda 22:29
nagyimi nagyimi
Sziasztok! Hétfőn lenéztem a Dob utcai "intézménybe", de csak pár fiút láttam, és amint követni kezdtek még oda is be akartam nyitni, ahol nem volt ajtó! Szóval érdeklődnék, milyen nap találhatnék nőt (ami szerintem nincs!), vagy párt, akik szívesen látnának! Vagy illik e fönt megkérdezni, s ha igen, megmondják-e, hogy van hölgy vendég????
#732   2013. 09. 09. hétfő 16:22
kalandor79 kalandor79
Nagyon jo estétek lehetett!! smile Ha legközelebb arra jártok én is szivessen lenéznék smile
(Ez egy válasz kapucsino üzenetére (2013. 09. 08. vasárnap 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 08. vasárnap 13:11
Sziasztok!
Tegnap este voltunk a Dob utcában mozizni,kicsit paráztam ,mert olvastam itt a fórumon a követést és tartottam tőle,h
er
alf
ős
alf
za
alf
kosak
lesznek.
Megvettük a jegyet,az értékeinket elzártuk majd lementünk a mozi részre,kedvesen fogadtak a belépőjegy árát le lehet fogyasztani,megkaptuk az üdítőt majd körbe sétáltunk.Persze a pasik jöttek utánunk,az egyik kedvesen mondta melyik szoba milyen,néztünk kis filmet,majd visszamentünk a bárpulthoz.Volt egy pár a ff felajánlotta,h menjünk el négyesben,igyekeztem kedvesen visszautasítani,nem tolakodott.
Volt két srác aki szimpi volt,de csak néztem őket,majd a másik pár hátravonult szexeltek,de előtte még az általam kinézett fiút elhívták.Persze mi is követtük az eseményeket.A fiatal sráci s beszállt,hozzájuk jó volt nézni.Mi közben csókolóztunk simogattuk egymást a szóló pasik néztek minket és a másik párt.
A másik srác akit kinéztem előttünk ült,mondtam a férjemnek hívja oda hozzánk,de nem tette azt mondta enyém a döntés.Hát nagy levegő előre hajoltam és szóltam neki ha van kedve beszállhatna hozzánk.....válasz szájhúzás nem tudom....ennyi,ha később akart volna biztos nem engedem.
A párommal elvonultunk az egyik zárható szobába,persze jöttek utánunk,de mondtam zárt ajtó lesz és én döntök ki jöhet be.A pár ff tagja is ott volt mivel nem reteszeltük el az ajtót szép lassan kinyílt és belépet ,mondtam neki,h nem ,de a mellette lévő fiatal srác aki korábban a feleségét dugta az jöhet.Viccesen mondta,h a barátja én mondtam most az én barátom lesz,meghajolt kilépet a srác maradt.
Nagyon jó választás volt,remélem neki is smile . Mivel mi már fehérneműben voltunk a srác rögtön tudta hova kell nyúlnia.
Letérdelt a combom közé finoman nyalta a puncim,megfogtam a fejét magamra húztam erősebben nyalt.
Közben én a férjemet szoptam.Aztán váltottam és a srácot kezdem simogatni,nyalogatni,majd szopni,tetszett a farka formás szerszám volt.Szerintem jól csináltam mert egyszer csak magához húzott és hevesen csókolózni kezdett velem olyan volt mintha birtokolni akart volna ,jól esett.Visszatértem a szopáshoz a férjem ujjazott,majd gumiért nyúltam odaadtam a srácnak,leültettem a kanapéra és lassan rácsúsztam a farkára,élveztem minden centimétert.
Megfogta a fenekem és úgy mozgatott a farkán az arcát meg a melleim közé fúrta,édes volt.Mikor elélvezett éreztem a farka lüktetését.Lecsúsztam róla és a férjem elé térdeltem, Ő hátulról dugott meg a hátamra fenekemre élvezett.
Elköszöntünk a sráctól felöltöztünk mentünk tovább nézelődni.Persze itt még nem volt vége az estének,menet közben jött egy pár,akiket a férjem nézett majd be is szállt hozzájuk,még én a bárpultnál beszélgettem.
Fogunk ismételni.
#731   2013. 09. 08. vasárnap 13:11
kapucsino kapucsino
Sziasztok!
Tegnap este voltunk a Dob utcában mozizni,kicsit paráztam ,mert olvastam itt a fórumon a követést és tartottam tőle,h
er
alf
ős
alf
za
alf
kosak
lesznek.
Megvettük a jegyet,az értékeinket elzártuk majd lementünk a mozi részre,kedvesen fogadtak a belépőjegy árát le lehet fogyasztani,megkaptuk az üdítőt majd körbe sétáltunk.Persze a pasik jöttek utánunk,az egyik kedvesen mondta melyik szoba milyen,néztünk kis filmet,majd visszamentünk a bárpulthoz.Volt egy pár a ff felajánlotta,h menjünk el négyesben,igyekeztem kedvesen visszautasítani,nem tolakodott.
Volt két srác aki szimpi volt,de csak néztem őket,majd a másik pár hátravonult szexeltek,de előtte még az általam kinézett fiút elhívták.Persze mi is követtük az eseményeket.A fiatal sráci s beszállt,hozzájuk jó volt nézni.Mi közben csókolóztunk simogattuk egymást a szóló pasik néztek minket és a másik párt.
A másik srác akit kinéztem előttünk ült,mondtam a férjemnek hívja oda hozzánk,de nem tette azt mondta enyém a döntés.Hát nagy levegő előre hajoltam és szóltam neki ha van kedve beszállhatna hozzánk.....válasz szájhúzás nem tudom....ennyi,ha később akart volna biztos nem engedem.
A párommal elvonultunk az egyik zárható szobába,persze jöttek utánunk,de mondtam zárt ajtó lesz és én döntök ki jöhet be.A pár ff tagja is ott volt mivel nem reteszeltük el az ajtót szép lassan kinyílt és belépet ,mondtam neki,h nem ,de a mellette lévő fiatal srác aki korábban a feleségét dugta az jöhet.Viccesen mondta,h a barátja én mondtam most az én barátom lesz,meghajolt kilépet a srác maradt.
Nagyon jó választás volt,remélem neki is smile . Mivel mi már fehérneműben voltunk a srác rögtön tudta hova kell nyúlnia.
Letérdelt a combom közé finoman nyalta a puncim,megfogtam a fejét magamra húztam erősebben nyalt.
Közben én a férjemet szoptam.Aztán váltottam és a srácot kezdem simogatni,nyalogatni,majd szopni,tetszett a farka formás szerszám volt.Szerintem jól csináltam mert egyszer csak magához húzott és hevesen csókolózni kezdett velem olyan volt mintha birtokolni akart volna ,jól esett.Visszatértem a szopáshoz a férjem ujjazott,majd gumiért nyúltam odaadtam a srácnak,leültettem a kanapéra és lassan rácsúsztam a farkára,élveztem minden centimétert.
Megfogta a fenekem és úgy mozgatott a farkán az arcát meg a melleim közé fúrta,édes volt.Mikor elélvezett éreztem a farka lüktetését.Lecsúsztam róla és a férjem elé térdeltem, Ő hátulról dugott meg a hátamra fenekemre élvezett.
Elköszöntünk a sráctól felöltöztünk mentünk tovább nézelődni.Persze itt még nem volt vége az estének,menet közben jött egy pár,akiket a férjem nézett majd be is szállt hozzájuk,még én a bárpultnál beszélgettem.
Fogunk ismételni.
#730   2013. 09. 06. péntek 19:26
venkecske venkecske
Szexmoziban két dolog történhet. Vagy be akar szállni valaki, ezt - gondolom - a legkönnyebb elutasítani.Azért a partnerem csak nem közpréda. ha mi nem akarjuk.
A másik, hogy kukkolni akar. Ennek az elutasítása már vitatható, mert biztos sokan mennek le azért, hogy élőben lássanak szexet és esetleg kukkolás közben könnyítsenek magukon.
Ha valakit ez zavar, akkor sztem annak nem kellene ilyen helyre mennie.
Még jó pár éve a Radnóti utcában volt egy hely kabinokkal, közös teremmel stb. Ott egy nagyon fiatal pár sokáig izgatta magát, valamiért nem kezdtek bele, de aztán a műsor után dugtak egy nagyot. Kicsit komikus volt, hogy a pódiumot vagy huszan körbeállták és lesték őket, a fele recskázott, de úgy tűnt, hogy tetszett a csajnak, pedig nagyon fiatal lehetett.
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2013. 09. 06. péntek 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 06. péntek 10:43
A gond a követéssel van (történt ilyen már velünk is). Ha szimpatikusak, akkor nem kell követniük történik ami történik. Ha nem történik, akkor annak oka van. Az ember nem szívesen hajt el senkit a p****ba, bízik abban, hogy a jelekből értik, hogy hiába nyomulnak nem lesz velük semmi. De általában nem és az elég lehangoló.

Legutóbbi alkalommal, az egyik lent lévő srác megkérdezte, hogy van-e kedvünk hármashoz, nem volt páromnak szimpatikus, így megmondtuk, hogy kösz nem, ő nem is erőltette, de aki miatt végül leléptünk, az kb. másfél méter távolságból mindenhova követett minket, mint egy pincsi.

... 25 26 27 28 29 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2009. 09. 02. szerda
Üzenetek: 1269db
Utolsó üzenet: tegnap 22:48

Hírek

2026. 08. 21. péntek 09:45
VIP tagság! Kedves GG tagok! Mától újra tudjátok hasznalni a bankkártyás fizetést VIP tagság vásárláshoz. Üdvözlettel Goldengate Szerkesztőség Tovább
2026. 06. 08. hétfő 18:43
2026.nyári GG tali Cseteseknek ls Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 17. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2026. július 17-19. (3 nap, 2... Tovább
2025. 12. 29. hétfő 17:34
Szeretnél egy működő társkeresőt? Akkor tegyél is érte! Októberi felhívásunkra sajnos a hibás adatlapok tulajdonosainak 98 %-a NEM VETTE a fáradságot, hogy javítsa a beállításait. Ezért a határidőt 2026 február 15-ig meghosszabbítottuk. Mint azt... Tovább
Válassz az alábbi csomagok közül:
Kezdő
30 nap
3 799 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
Haladó
120 nap
9 999 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
1+ hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
22 999 Ft
Ezt választom!
bankkártyával
6+ hónap
Sikeres vásárlás!
nap VIP jóváírva a fiókodon.
Sikeres vásárlás!
VIP kódod:
Aktiváld bejelentkezés után a VIP menüben.

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!