én jártam régen a királyba, lányt nem nagyon láttam, viszont akadt jópár nagyfarkú srác
ők bőszen masztiztak, én nem voltam sosem szégyenlős, ahogy beléptem azonnal állt a farkam a masztizó fiúk hatalmas,borotvált farkincája láttán.azonnal meztelenre vetkőztem és hangosan nyőgve masztizni kezdtem. rendszerint leszoptak, én meg bekaptam 2-3 farkat

Úgy tudom gyakorlott mozi látogató vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 16. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 16. szerda 14:13

Törölt felhasználó (850266)

Mikor mentek le, mert akkor Én is lemennék a csinos kis sub barátnőmmel. Még nem voltunk.
Párok mikor járnak a Dob vagy a Király utcába??? Csak szóló pasikat látni...
Szia! Ez a pár csak egymással foglalkozik, vagy mást is be szoktak venni a buliba?
(Ez egy válasz Karesz39 üzenetére (2013. 10. 04. péntek 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 04. péntek 07:39

Én tegnap délután lementem a Dob utcai szexmoziba.Tettem ezt azért, mer állítólag ezen a napokon párok is szoktak lenn lenni. Rajtam kívül kb. tíz férfi keringett a moziban, nővel a kb. 15 perces ott-tartózkodásom során nem találkoztam. Ezzel szemben két férfi is /mindegyik a maga stílusában/ ajánlatot tett, amivel köszönettel nem éltem.
Valószínűleg ezt a hozzászólást is ki fogják moderálni, de ha mégsem... Ha heteró férfiként ilyen élményre vágysz, akkor szerintem ez csak úgy jöhet össze, ha ide beszéled meg a találkozót egy párral... onnantól csak abban kell bíznod, hogy a pár is megérkezik.
Arra is van esély, hogy itt párokkal találkozol... de ugye a lottón is van esély...
Valószínűleg ezt a hozzászólást is ki fogják moderálni, de ha mégsem... Ha heteró férfiként ilyen élményre vágysz, akkor szerintem ez csak úgy jöhet össze, ha ide beszéled meg a találkozót egy párral... onnantól csak abban kell bíznod, hogy a pár is megérkezik.
Arra is van esély, hogy itt párokkal találkozol... de ugye a lottón is van esély...

Mikor mentek le, mert akkor Én is lemennék a csinos kis sub barátnőmmel. Még nem voltunk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 14. hétfő 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 14. hétfő 15:08
Törölt felhasználó (388655)

Mi lehet lenézünk

Néha én is lenézek a dob utcába. Általában olyan az ivararány, amilyet írtál és az ajánlatok száma is nagyjából stimmel
Párszor azért előfordult már, hogy láttam egy párt, sőt még olyat is, ahol a párhoz többen is csatlakoztak. A kettővel ezelőtti látogatásomkor például egy fotózás is volt. Legutóbb viszont, egy szombat délelőtt csak hárman voltunk az egész moziban. Az ajánlatokkal kapcsolatban csak annyit, hogy ha nem szeretnél élni velük, akkor mondj rá nemet és azonnal felejtsd is el. Szóval kitartás, csak annyit tudnék még hozzáfűzni, hogy eddig még nem jöttem el onnan úgy, hogy ne lett volna jó a vége...
(Ez egy válasz nagyimi üzenetére (2013. 10. 04. péntek 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 04. péntek 22:34

Köszi Karesz, igen, minden stimmel, csak nem tíz , hanem hét fiú nézelődött, úgyhogy én is elhúztam 2percen belül! Akkor voltam először, és az esély, szerintem sem túl sok, azért köszi, hogy reagáltál!
Kíváncsiságból mentem le , ahogy bementem a nyomomban volt 5,6 pasi körülnéztem és jöttem haza,bevallom kicsit féltem ,nem az én világom.....na jó, volt egy helyes pasi aki körül vezetett
de semmi több
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 14. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 14. hétfő 16:10

Törölt felhasználó (388655)

Mi volt lent?
Mi volt lent?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 14. hétfő 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 14. hétfő 16:03
Törölt felhasználó (885746)

Csütörtökön voltam,elég is volt,2 percet töltöttem ott

Csütörtökön voltam,elég is volt,2 percet töltöttem ott

Mi lehet lenézünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 10. 14. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 10. 14. hétfő 15:07

Törölt felhasználó (857484)

Ma este párt keresünk, aki lejönne a Dob utcába, egy kis örömködésre

Ma este párt keresünk, aki lejönne a Dob utcába, egy kis örömködésre

Köszi Karesz, igen, minden stimmel, csak nem tíz , hanem hét fiú nézelődött, úgyhogy én is elhúztam 2percen belül! Akkor voltam először, és az esély, szerintem sem túl sok, azért köszi, hogy reagáltál!
(Ez egy válasz Karesz39 üzenetére (2013. 10. 04. péntek 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Én tegnap délután lementem a Dob utcai szexmoziba.Tettem ezt azért, mer állítólag ezen a napokon párok is szoktak lenn lenni. Rajtam kívül kb. tíz férfi keringett a moziban, nővel a kb. 15 perces ott-tartózkodásom során nem találkoztam. Ezzel szemben két férfi is /mindegyik a maga stílusában/ ajánlatot tett, amivel köszönettel nem éltem.

A Király utcában szombat délelőtt szokott járni egy középkorú pár..

(Ez egy válasz nagyimi üzenetére (2013. 09. 23. hétfő 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 23. hétfő 23:38

Sziasztok! Nagyon jó lenne, *******! Nagyon szexi, gyönyörű a csaj, és az az igazság, hogy még én is csak 1szer voltam! **********!!!!!!
/Moderálva. Még mindig nem társkereső! Fórum, tehát beszélgessetek, kérdezősködhetek, cseréljetek élményt...stb. De ha találkozót akartok valakivel megbeszélni, akkor azt privát üzenetben! Ravenna/
/Moderálva. Még mindig nem társkereső! Fórum, tehát beszélgessetek, kérdezősködhetek, cseréljetek élményt...stb. De ha találkozót akartok valakivel megbeszélni, akkor azt privát üzenetben! Ravenna/
Sziasztok!
Szóval Emberek!
Én itt kérdezgettem tudatlanul, és keményen lemoderáltak! Eleinte nem, de most már végül is megértettem, és nem keresek senkit és semmit, csak kérek véleményeket, tapasztalatot a Dob utcai "intézménnyel" kapcsolatban! Örülök ha olvassátok, (mert az azt jelenti, nem likvidáltak), és még jobban , ha írtok, megtörtént eseményekről!
Szóval Emberek!
Én itt kérdezgettem tudatlanul, és keményen lemoderáltak! Eleinte nem, de most már végül is megértettem, és nem keresek senkit és semmit, csak kérek véleményeket, tapasztalatot a Dob utcai "intézménnyel" kapcsolatban! Örülök ha olvassátok, (mert az azt jelenti, nem likvidáltak), és még jobban , ha írtok, megtörtént eseményekről!
Sziasztok! Nagyon jó lenne, *******! Nagyon szexi, gyönyörű a csaj, és az az igazság, hogy még én is csak 1szer voltam! **********!!!!!!
/Moderálva. Még mindig nem társkereső! Fórum, tehát beszélgessetek, kérdezősködhetek, cseréljetek élményt...stb. De ha találkozót akartok valakivel megbeszélni, akkor azt privát üzenetben! Ravenna/ (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 20. péntek 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 20. péntek 12:20
/Moderálva. Még mindig nem társkereső! Fórum, tehát beszélgessetek, kérdezősködhetek, cseréljetek élményt...stb. De ha találkozót akartok valakivel megbeszélni, akkor azt privát üzenetben! Ravenna/ (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 20. péntek 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (885746)

Olyan kíváncsi vagyok köv.héten asszem be lesek egy kicsit én is a moziba
gondolom be engednek 5 percre

Olyan kíváncsi vagyok köv.héten asszem be lesek egy kicsit én is a moziba
gondolom be engednek 5 percre

Mi nemrég voltunk és akkor azt mondták,h a szombat jó,de legjobb a csütörtök.
Lehet mi szombat este lemegyünk. (Ez egy válasz ravel üzenetére (2013. 09. 19. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 19. csütörtök 13:56
Lehet mi szombat este lemegyünk. (Ez egy válasz ravel üzenetére (2013. 09. 19. csütörtök 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Tudja valaki,hogy pénteken este a Dob utcában mire lehet számítani? Párként mennénk,de nem tudom,hogy a péntek megfelelő nap-e erre? Tapasztaltabb látogatók tanácsát szívesen vennénk!
Tudja valaki,hogy pénteken este a Dob utcában mire lehet számítani? Párként mennénk,de nem tudom,hogy a péntek megfelelő nap-e erre? Tapasztaltabb látogatók tanácsát szívesen vennénk!
Péntek este budapesten hova érdemes menni?
Sziasztok!