Köszi, akkorra már két programunk is lesz. Az első a swinger fesztivál. Jó lenne, de inkább a GG cset talira megyünk, hogy találkozzunk a többiekkel és bulizzunk egy jót. Így Dél1 most is kimarad mint motoros tali.
(Ez egy válasz fantec üzenetére (2025. 02. 21. péntek 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 21. péntek 10:30

Van ilyen naturista motoros találkozó Julius 10-13 ig van tervezve a Délegyháza Naturista Oázisban 20250-re.

Szabolcs Hajdu Borsodi motoros vagy motorozni szerető hölgyvan?
Szombat ebéd után motoros párral gurulnánk.
Sziasztok! Ki jön ma gurulni?
Sziasztok! Én szívesen gurulnék veletek valamikor
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 06. csütörtök 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 06. csütörtök 10:07

Törölt felhasználó (4761021)

Szombat ebéd után motoros párral gurulnánk.
Yamaha 1300 midnight star
Szia!Szoktam Veszprém fele gurulni.Úgy alakul mehetnénk együtt.
(Ez egy válasz Motobi üzenetére (2025. 02. 04. kedd 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!Szoktam Veszprém fele gurulni.Úgy alakul mehetnénk együtt.
Suzuki sv650
(Ez egy válasz kawaszaki üzenetére (2025. 02. 21. péntek 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Lassan Erdèlybe is lehet menni mocival!!
Sziasztok hétvégén megy valaki Tiszafüredre a felvonulásra ?
Ma is megyek egy karikát Kiskőrős felé. Erről eszembe jutott, hogy a nyáron szívesen gurulnánk együtt jófej párokkal, aztán az meg már szimpátia kérdése ki hol bújik ágyba
Motorosok vagyunk, nem szégyenlős anyámasszony katonái! Szerintem van itt egy csomó dögös motoros pár, hozzunk össze egy görbe hétvégét!

Motoros hölgyet keresek!!
Sziasztok
Van itt olyan pár aki szívesen motorozna, esetleg vitorlázna a balatonon?
Kicsi az ország, lakhely nem mérvadó.
Írjatok bátran!
Van itt olyan pár aki szívesen motorozna, esetleg vitorlázna a balatonon?
Kicsi az ország, lakhely nem mérvadó.
Írjatok bátran!
Z750 és már egyszer írtam rátok
(Ez egy válasz kawaszaki üzenetére (2025. 02. 21. péntek 05:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Most indulok fekete suzuki gsxf-fel
(Ez egy válasz Cseresznyefa üzenetére (2025. 03. 25. kedd 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is ott voltunk
(Ez egy válasz Cseresznyefa üzenetére (2025. 03. 25. kedd 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
GSX-R 750.motoros párok hölgyek Zemplénben gurulhatnánk
motoros pasi szokott járni Albertirsa Pusztavacs környékén?