Sajnos mi is így vagyunk vele.
Rengeteg kép ment, de vissza szinte semmi. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 20. szombat 12:31
Rengeteg kép ment, de vissza szinte semmi. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát remélem nagyobb sikerrel jártok mint mi. Feladtuk egyszerűen elvették a párom kedvét az egésztől sajnos. Nyilván így engem is megfosztva ettől az élménytől. Mire sikerült ezt az egészet felépíteni benne addigra a nullára rombolták benne.
A laptop nálam nem jó, mindenképpen a két telós megoldás megy. Látom, nem csak nekem macerás a dolog, köszi a javaslatot!
(Ez egy válasz Tony_Cat üzenetére (2024. 01. 24. szerda 05:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 05:10

Szia. Én is szoktam (bár egyre ritkábban). Nálam is ugyan ez a felállás csak laptoppal. Kezemben a telo, a másikban a farkam, a hölgy képe pedig a laptopon. Ha rá is spriccelek könnyen letörölhető. Plusz nem ugrik el a kép.
Nekem a fókusszal nem szokott gondom lenni, elég közel rakom a farkam a képen levő hölgyhöz. Így ugyan jó nagy a farkam, de ez nem baj.
A fényekkel viszont nekem is vannak gondjaim. Nem mindegy hogyan, milyen szögből érkezik, valami sötét, valami világos lesz a képen. És, hogy a telót milyen háttér elé teszem. Ne csillogjon, ne legyen sötét, és ha a teló környékét is összespriccelem, az is látszódjon a háttér előtt. Ezekért fogadok minden tanácsot szívesen!
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2024. 01. 24. szerda 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 09:25

Szia! Én elég kezdő vagyok... Én képre csinálom. Ha átrakom a képet a telefonra és onnan nyitom meg ez kevésbé jelentkezik. Az igazi megoldás a laptop de nem mindig oldható meg.
Nekem 2 gondom szokott lenni: 1. a megvilágítással: vagy a farkam látszik vagy amire készül. A kettő egyszerre ritkán. 2. A képernyőn megváltozik a sperma színe fehér helyett szürkés :(
Nekem 2 gondom szokott lenni: 1. a megvilágítással: vagy a farkam látszik vagy amire készül. A kettő egyszerre ritkán. 2. A képernyőn megváltozik a sperma színe fehér helyett szürkés :(
Szia! Én elég kezdő vagyok... Én képre csinálom. Ha átrakom a képet a telefonra és onnan nyitom meg ez kevésbé jelentkezik. Az igazi megoldás a laptop de nem mindig oldható meg.
Nekem 2 gondom szokott lenni: 1. a megvilágítással: vagy a farkam látszik vagy amire készül. A kettő egyszerre ritkán. 2. A képernyőn megváltozik a sperma színe fehér helyett szürkés :( (Ez egy válasz Qwayder üzenetére (2024. 01. 23. kedd 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 23:36
Nekem 2 gondom szokott lenni: 1. a megvilágítással: vagy a farkam látszik vagy amire készül. A kettő egyszerre ritkán. 2. A képernyőn megváltozik a sperma színe fehér helyett szürkés :( (Ez egy válasz Qwayder üzenetére (2024. 01. 23. kedd 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Időnként szoktam tribute képeket csinálni, de nem igazán sikerülnek jól. Két telót használok, az egyiken a hölgy, a másikkal csinálom a képet. Az egyik kezemben a farkam, a másikban a teló, nehéz összehangolni őket. Amelyek telón a hölgy látható, kell elé tenni egy üveget, plexit, valami átlátszót, különben a ráspriccelő spermát úgy érzékeli, mint az ujjamat, elmozdul, elugrik a kép.
Szóval tanácsot kérek, ki, hogyan csinál jó tribute képet?
Időnként szoktam tribute képeket csinálni, de nem igazán sikerülnek jól. Két telót használok, az egyiken a hölgy, a másikkal csinálom a képet. Az egyik kezemben a farkam, a másikban a teló, nehéz összehangolni őket. Amelyek telón a hölgy látható, kell elé tenni egy üveget, plexit, valami átlátszót, különben a ráspriccelő spermát úgy érzékeli, mint az ujjamat, elmozdul, elugrik a kép.
Szia. Én is szoktam (bár egyre ritkábban). Nálam is ugyan ez a felállás csak laptoppal. Kezemben a telo, a másikban a farkam, a hölgy képe pedig a laptopon. Ha rá is spriccelek könnyen letörölhető. Plusz nem ugrik el a kép.
(Ez egy válasz Qwayder üzenetére (2024. 01. 23. kedd 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 23:36

Sziasztok!
Sziasztok!
Hát remélem nagyobb sikerrel jártok mint mi. Feladtuk egyszerűen elvették a párom kedvét az egésztől sajnos. Nyilván így engem is megfosztva ettől az élménytől. Mire sikerült ezt az egészet felépíteni benne addigra a nullára rombolták benne.
(Ez egy válasz Molla79 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 20. szombat 11:43

A ti videóitok és képeitek nagyon jók, mi is hármasra keresünk partnert de ugy látjuk nagy fába vágtuk a fejszénket
A ti videóitok és képeitek nagyon jók, mi is hármasra keresünk partnert de ugy látjuk nagy fába vágtuk a fejszénket
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 01. 19. péntek 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 19. péntek 18:36

Mi is várjuk még a tartalmainkra ide tribute videó feltöltését. Van elég kép és videó az oldalon.

Privátba írj ránk
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 20. szombat 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 20. szombat 10:02
Törölt felhasználó (4201812)

Én ezért szoktam képet kérni, ha nem küld egy képet sem a farkáról, valószínű videót sem fog... (Amúgy, én szívesen készítek nektek, ha még szeretnétek)
Ha gondolod, akkor küldhetünk neked fotót másról is!
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2024. 01. 18. csütörtök 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 18. csütörtök 18:05

Szerintem is szép formás, mondjuk nekem nemcsak a popsija tetszik...

Én ezért szoktam képet kérni, ha nem küld egy képet sem a farkáról, valószínű videót sem fog... (Amúgy, én szívesen készítek nektek, ha még szeretnétek)
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 19. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 19. péntek 17:36
Törölt felhasználó (4726624)

Mi is így jártunk ….. sajnos ! Nem is értem. 10000 kép van itt fent. Minek húz le valaki 1 képpel ? Írjon ha gyűjti és eskü küldök ha ez a fetish-e
Ha valaki MOST készítene , ha nem is videót pár fotót az írjon ránk.
Mi is várjuk még a tartalmainkra ide tribute videó feltöltését. Van elég kép és videó az oldalon.

Mi is így jártunk ….. sajnos ! Nem is értem. 10000 kép van itt fent. Minek húz le valaki 1 képpel ? Írjon ha gyűjti és eskü küldök ha ez a fetish-e
(Ez egy válasz Hank and cat üzenetére (2023. 12. 23. szombat 15:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 23. szombat 15:19

Számunkra is izgalmas lenne egy tribute de már egyszer küldtünk fotót és azóta semmi ,innentől nehéz ügy sajna.
Szia ! Írj rám privátba . Én szívesen küldök képet a páromról ha valóban érkezik tribute kép vagy videó rá ! Üdv
(Ez egy válasz nagyb90 üzenetére (2024. 01. 17. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem is szép formás, mondjuk nekem nemcsak a popsija tetszik...
(Ez egy válasz ofrys üzenetére (2024. 01. 17. szerda 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)

A pisi számomra is bejövős!
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Kössz a párom popsijának jellemzését!
(Ez egy válasz ChrisFatDick üzenetére (2024. 01. 16. kedd 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 16. kedd 18:31

Olyan történt Velem ami még Tribute képek, videók készítésekor sosem
Vissza küldtek egy olyan képet ahol a farkam van egy hölgy ágyéka előtt, nem más mint a formás fenekéről felismerhető "Ofrys" nevű felhasználótól
A képet engedelmükkel osztom meg természetesen
https://ibb.co/MSMmH93

Vissza küldtek egy olyan képet ahol a farkam van egy hölgy ágyéka előtt, nem más mint a formás fenekéről felismerhető "Ofrys" nevű felhasználótól

Sziasztok tribute-ra várok jelenkezőket, akár skypon is
Ezt a dakot szivesen latnam munkalkodni a felesegem alapszervezeteben.
(Ez egy válasz ChrisFatDick üzenetére (2024. 01. 16. kedd 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 16. kedd 18:31

Olyan történt Velem ami még Tribute képek, videók készítésekor sosem