Szépem elhasznált pina❤️
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2023. 06. 13. kedd 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
párok nök kiverném rátok személyes is érdekel
Ki is vertem rá!!!!
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2023. 06. 13. kedd 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgat ha a párom kèpeire verik
Sziasztok! Most ráér valaki egy képre?
Sziasztok
Szívesen készítek tribute videokat hölgyekre ha szeretne valaki, írjon nyugodtan.
Szívesen készítek tribute videokat hölgyekre ha szeretne valaki, írjon nyugodtan.
szia.
(Ez egy válasz CoupleGirl üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Nagyon szívesen, ha hajlandóaka vagytok egy személyre szabott képet készíteni.
Nektek csak annyi dolgotok lenne hogy a hölgyre írjátok rúzzsal vagy szemceruzával a nevem, és már verem is ki rá. (Ez egy válasz CoupleGirl üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szívesen, ha hajlandóaka vagytok egy személyre szabott képet készíteni.
Nektek csak annyi dolgotok lenne hogy a hölgyre írjátok rúzzsal vagy szemceruzával a nevem, és már verem is ki rá. (Ez egy válasz CoupleGirl üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Tribute videora keresünk srácot.
Sziasztok,
Cumtribute-ot vállalok, lányok, nők képeire/videóira, csak saját képek érdekelnek.
Képet/videót csak neked küldeném vissza senkimással nem osztom meg.
Privátban megbeszéljük a részleteket.
Keress bizalommal!
Cumtribute-ot vállalok, lányok, nők képeire/videóira, csak saját képek érdekelnek.
Képet/videót csak neked küldeném vissza senkimással nem osztom meg.
Privátban megbeszéljük a részleteket.
Keress bizalommal!

Sziasztok!
Cum tribute kérhető, csak hölgyek részére. Amennyiben élnél a lehetőséggel, meztelen képet kérek.
Igazolványképet, családi és nyaralásos, bikinis fotót nem dekorálok.
Privátban videót is küldhetek a dekorálás folyamatáról.
A privátban érkezett megkeresésre privátban válaszolok. Az így készült képeket/videókat nem csereberélem, nem osztom meg mással, így ilyen üzenetet ne küldjetek.
A diszkréció nálam adott és elvárt.
Cum tribute kérhető, csak hölgyek részére. Amennyiben élnél a lehetőséggel, meztelen képet kérek.
Igazolványképet, családi és nyaralásos, bikinis fotót nem dekorálok.
Privátban videót is küldhetek a dekorálás folyamatáról.
A privátban érkezett megkeresésre privátban válaszolok. Az így készült képeket/videókat nem csereberélem, nem osztom meg mással, így ilyen üzenetet ne küldjetek.
A diszkréció nálam adott és elvárt.
Ha eddig nem tettétek próbáljátok ki egy ismert nő (énekes, politikus stb.) arcképére kiverni. Jó tabletten, okos telefonon is nézni a gecit pedig elég a WC- be lövelni. Kedvencem egy politikus nő (nevét szándékosan nem írom) szép arcától, szemétől, szemöldökétől kész vagyok.
Sziasztok! Párt keresek aki csinálna cumtribute videót barátnőm képére.
Sziasztok!! Most nagyon be vagyok gerjedve!!! Kinek verjem a párjára?
Sziasztok én szívesen fogadok kész TRIBUTE képeket de csinálok is ha érdekel valakit

Szerintem bárki szívesen jelentkezne ha látnánk róla valami képet.
(Ez egy válasz cardi99 üzenetére (2023. 05. 31. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
26

Hány éves?
(Ez egy válasz cardi99 üzenetére (2023. 04. 26. szerda 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 26. szerda 21:40

Sziasztok! Valaki nem szeretne egy fiatal anyukára videót vagy képet készíteni?

sziasztok, 21 éves fiatal, sportos srácként cum tributeot vállalok lányoknak, nőknek, hölgyeknek a legnagyobb diszkréció mellett!
Sziasztok!
25 éves fiatal srácként szívesen készítek tribute képeket, videókat!
Keressetek nyugodtan!
25 éves fiatal srácként szívesen készítek tribute képeket, videókat!
Keressetek nyugodtan!