És a párodnak nincs késztetése egy Tribute videót készíteni? Mondjuk az én fotóimra?
(Ez egy válasz gabis üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Vannak fenn képek itt.
(Ez egy válasz Bmwpower523 üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 22:29

Azért az nagy segítség lenne ha a párodról láthatnánk képet. Úgy könnyebb eldönteni.
Azért az nagy segítség lenne ha a párodról láthatnánk képet. Úgy könnyebb eldönteni.
(Ez egy válasz gabis üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 21:46

Ezen már én is gondolkodtam, hogy a párom sokszor mondja, hogy rajtam kívül más férfi biztos nem érzi vonzónak. Azt hiszem, hogy talán ha látná, hogy mások is ráélveznének másként látná....
Ezen már én is gondolkodtam, hogy a párom sokszor mondja, hogy rajtam kívül más férfi biztos nem érzi vonzónak. Azt hiszem, hogy talán ha látná, hogy mások is ráélveznének másként látná....
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 15:23

Szerintem a csajok között is van olyan, aki szívesen masztizna idegen pasiktól kapott pikáns fotókra. (még ha titokban is csinálná)
Aktuális partnerem melléről készült képre szeretném ha valaki készítene Tribute videót-képet.
Szerintem a csajok között is van olyan, aki szívesen masztizna idegen pasiktól kapott pikáns fotókra. (még ha titokban is csinálná)
(Ez egy válasz ChrisFatDick üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 12:05

Szerintem a csajok nem igazán értékelik az ilyesmit, itt inkább a férfiak élvezik ha látják, más is izgul a párjuk képeire!
Szerintem a csajok nem igazán értékelik az ilyesmit, itt inkább a férfiak élvezik ha látják, más is izgul a párjuk képeire!
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 10:42

Csak egy kérdés!
A csajok miért nem csinálnak tribute fotókat vagy videókat???
Nem gondolják hogy nekünk pasiknak is jó lenne?
Ha létezik ilyen nő, írjon.

Csak egy kérdés!

Sziasztok, ma este szívesen készítek tribute képet/videót. Keressetek privàtban

Sziasztok
Csinálna valaki a páromra egy szép kis videót?
Ha igen írj privátban (adatlapon van elérhetőség). És ott meg beszéljük. Illetve én is csinálok ha valaki szeretne.
Csinálna valaki a páromra egy szép kis videót?
Ha igen írj privátban (adatlapon van elérhetőség). És ott meg beszéljük. Illetve én is csinálok ha valaki szeretne.
Sziasztok!Hölgytagunk képeire vagy videójára szeretnénk cum tribute képeket-videókat kapni.
Sziasztok
Szívesen készítek tribute videokat hölgyekre ha szeretne valaki írjon nyugodtan.
Szívesen készítek tribute videokat hölgyekre ha szeretne valaki írjon nyugodtan.
Sziasztok
(Ez egy válasz CoupleGirl üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Adatlapok on vannak referencia anyagok
Ha tetszik akkor írj és megbeszéljük a részleteket
Adatlapok on vannak referencia anyagok

Ha tetszik akkor írj és megbeszéljük a részleteket

Az nem Tribute, hogy valaki előtted verje ki a farkát a párod, vagy ki tudja kinek a képére ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 14. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 14. szerda 09:35
Törölt felhasználó (4445962)

Értelmezhetően leirtam, AUTÓBAN. Ez úgy működik hogy találkozunk,személyesen.
Benne lennék
(Ez egy válasz hnrkk üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Benne lennék
(Ez egy válasz CoupleGirl üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Értelmezhetően leirtam, AUTÓBAN. Ez úgy működik hogy találkozunk,személyesen.
Szia,küldheted.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 14. szerda 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 14. szerda 09:21
Törölt felhasználó (4445962)

Sziasztok, a telefonomban vannak képek paromrol autóban kiveri valaki rá?
Sziasztok, a telefonomban vannak képek paromrol autóban kiveri valaki rá?