Szia.
Kapható vagyok ilyenekre. Ki fejtenéd bővebben mire gondolsz? Köszi. (Ez egy válasz tamás80 üzenetére (ma 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:00
Kapható vagyok ilyenekre. Ki fejtenéd bővebben mire gondolsz? Köszi. (Ez egy válasz tamás80 üzenetére (ma 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok. Van itt valaki, aki most készitene egy videót és képeket a feleségemre? Most google chaten?
Sziasztok. Van itt valaki, aki most készitene egy videót és képeket a feleségemre? Most google chaten?
Sziasztok!Erős lábfétisem van.Ha te is imádod a lábakat,és felizgatna ha ráélveznék a barátnőd/feleséged lábikós képeire/videóira és tribute képeket/videót készítsek,akkor keress privátban és megoldjuk

Akkor én kimerítem az 1%-ot.
(Ez egy válasz naughtycpl üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 14:44

Sajnálom hogy ezt kell mondjam de itt 99% kamus
megszámolni se tudom hány embernek küldtünk képet aztán semmi válasz... pedíg ha találnánk itt egy "barátot" akkor sokkal több is lehetne mint fotó csere de mit csináljunk ha csak fotókéregetők vannak akik kapnak 1 fotót és arra élvezkednek eltünve mithogy küldjék amit ígértek aztán lehet kapnának több mindent

Sajnálom hogy ezt kell mondjam de itt 99% kamus
megszámolni se tudom hány embernek küldtünk képet aztán semmi válasz... pedíg ha találnánk itt egy "barátot" akkor sokkal több is lehetne mint fotó csere de mit csináljunk ha csak fotókéregetők vannak akik kapnak 1 fotót és arra élvezkednek eltünve mithogy küldjék amit ígértek aztán lehet kapnának több mindent

kiverném kamerába
Sziasztok.
Nagyszerű dolog valakit/valakiket tribute videóval meglepni. Biztosan legalább ilyen jó érzés kapni is. Mivel utóbbiban még nem volt élményem, így örömmel várom lányok és párok jelentkezését, akik szívesen élveznének a fotóimra. Lányként összenedvezheted őket, rájuk spriccelhetsz vagy a párod farkát is kiverheted a képekre.
Ha tetszik az ötlet, dobj egy üzit.

Nagyszerű dolog valakit/valakiket tribute videóval meglepni. Biztosan legalább ilyen jó érzés kapni is. Mivel utóbbiban még nem volt élményem, így örömmel várom lányok és párok jelentkezését, akik szívesen élveznének a fotóimra. Lányként összenedvezheted őket, rájuk spriccelhetsz vagy a párod farkát is kiverheted a képekre.
Ha tetszik az ötlet, dobj egy üzit.

Természetesen!
(Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (2025. 07. 29. kedd 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, igen! Privát üzenetben megbeszéljük?
(Ez egy válasz Doranagy752 üzenetére (2025. 07. 29. kedd 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Van aki csinálna nekem tribute képeket?
Van aki csinálna nekem tribute képeket?
Sziasztok. Még nem készítettem, de szívesen készítenék tribute videót.
Google chaten
Google chaten
sziasztok tribute videot képet csinálnék
Imádni fogod szerintem.
(Ez egy válasz Trimar üzenetére (2025. 07. 23. szerda 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 23. szerda 12:22

Sziasztok, most kedvem és időm is lenne kipróbálni. Még sosem csináltam. Ha valakit érdekel írjon privátban

Sziasztok,
Csinálnék videót én is egy nagy elélvezésemről csak küldjetek hozzá anyagot a markk2017 kukac freemailre aztán hozzuk ki a legjobbat az egészből.
Csinálnék videót én is egy nagy elélvezésemről csak küldjetek hozzá anyagot a markk2017 kukac freemailre aztán hozzuk ki a legjobbat az egészből.
Sziasztok, most kedvem és időm is lenne kipróbálni. Még sosem csináltam. Ha valakit érdekel írjon privátban

Sziasztok.
Hölgyeknek, pároknak szivesen csinálok Tribute képeket, videót.
Hölgyeknek, pároknak szivesen csinálok Tribute képeket, videót.
Sziasztok!
Nagyon izgat hogy egy hölgy fotójára verjem magamnak, és lássa azt a hölgy vagy pár. Akár kamreába hogy más nézi. google chat-em van.
Nagyon izgat hogy egy hölgy fotójára verjem magamnak, és lássa azt a hölgy vagy pár. Akár kamreába hogy más nézi. google chat-em van.
Az adatlapon van fent képünk.
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2025. 07. 19. szombat 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Hol is vannak a képek a párodról?
(Ez egy válasz cici imádo üzenetére (2025. 07. 16. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 16. szerda 20:40

Sziasztok van fent képünk a párom róla csinálna valaki képet vagy videót
Gyönyörű vagy maszturbálunk rád
(Ez egy válasz Farkas_Puncica üzenetére (2025. 06. 29. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)