Kukkolás (Tapasztalatok, élménybeszámolók!)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

hogy és hol lehet párt kukkolni???

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#359   2025. 04. 03. csütörtök 12:08
totyi82 totyi82
Sziasztok! Én szívesen kukkolnálak titeket,vagy még több is lehetne akár. Nagyon közel lakom Dunaújvároshoz.
(Ez egy válasz Koppancs01 üzenetére (2025. 03. 21. péntek 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 21. péntek 00:17
Sziasztok!
Olyan helyet keresnénk ahol a feleségemmel úgy sexhelhetnénk, hogy közben lennének kukkolóink! Dunaújváros 50km körzetében lenne megfelelő.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
#358   2025. 04. 03. csütörtök 11:03
Fotózáspárban Fotózáspárban
Sziasztok, szerintem élöben sokkal izgalmasabb
(Ez egy válasz light78 üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 03. csütörtök 08:50
Sziasztok! Feleségemmel azt találtuk ki, hogy izgatna minket, ha valamilyen online módon valaki nézne minket sex közben esetleg irányítaná mit csináljunk, közben mi is látnánk, persze masztizhat közben! Lehet férfi nő vagy pár is! Csinált már valaki ilyet? Ha érdekel írj privát üzenetet!
#357   2025. 04. 03. csütörtök 08:50
light78 light78
Sziasztok! Feleségemmel azt találtuk ki, hogy izgatna minket, ha valamilyen online módon valaki nézne minket sex közben esetleg irányítaná mit csináljunk, közben mi is látnánk, persze masztizhat közben! Lehet férfi nő vagy pár is! Csinált már valaki ilyet? Ha érdekel írj privát üzenetet!
#356   2025. 04. 01. kedd 21:30
RelaxSrac RelaxSrac
Wellnessekből rengeteg ilyen jellegű élményt szereztem már. A közös meztelen szaunázásoktól kezdve, gőzfürdők ködjén, jakuzzik vizének bugyogó rejtelmében, sószobák , tepidáriumok nyugalmában gyűltek össze ezek a csodás pillanatok. Izgat a tudat, hogyha egy hölgy, vagy pár meg akarja mutatni magát és betekintést enged az intimszférájába, de elképesztően felizgat az is, ha véletlenül tárul elém olyan látvány, ami hat rám szexuálisan. Az egyik pest megyei gőzfürdőben történt, hogy amikor beléptem és köszöntem, a ködből egy csilingelő női és egy karcos férfihang köszönt vissza. Lemostam a padot és helyet foglaltam az ajtó mellett. Éreztem a rajtam időző tekinteteket, de ezt természetesnek gondolom, ha egy ilyen helyre belép valaki én is megnézem. smile Ahogy a szemem kezdett hozzászokni a párához szemügyre vettem a velem szemben elhelyezkedő párt. A változó fények néha jobb, néha rosszabb belátást nyújtottak, de még a piros, gőzös sötétben is látszott, hogy egy 40-es, fekete hajú,sportos, vékony nő ül velem szemben, mellette pedig egy mackosabb, nála idősebb férfi. Amikor már teljesen hozzászoktam a látási viszonyokhoz megpillantottam, hogy a férfi szeme csukva van és teljesen átadta magát a hely atmoszférájának, a hölggyel pedig összeakadt a tekintetünk. Mivel párban voltak nem akartam "szemtelen" lenni, így elvettem a tekintetem, de pár pillanat múlva ismét visszakalandoztam először a lábfejére, majd végig a térdén át a hosszú, összezárt és gondosan kerssztbetett combjain keresztül a hasára, kerek gyönyörű meztelen melleire, majd az arcára, ahol pedig telintetünk ismét találkozott. Ekkor már nem tudtam és nem is akartam elkapni, mert nagyon tetszett, amit láttam. Pár másodpercig tartottuk a szemkontaktust, majd egy mosollyal ismét megszakadt. Kinéztem a párás üvegajtón, kint alig lézengett 1-2 ember. Mire visszairányítottam a kabin irányába a tekintetem éreztem a gyönyörű, barna szépségnek az égető szemeit magamon..mintha jelezni akart volna valamit A párjára nézett, aki továbbra is szinte aludt. Nem tudom, hogy ez tudatos volt-e, de elképesztően felizgatott, hogy velem szemez, miközben mellette van a férje. Ez a gondolat úgy begerjesztett az izgató látvánnyal együtt, hogy elkezdett megkeményedni a farkam. Lüktetve kezdett megtelni vérrel és egyre jobban ágaskodni, amit a lábam keresztbe rakásával próbáltam számára láthatatlanná tenni, Ő viszont ennek pont az ellenkezőjét csinálta, lassan visszavette a keresztbe tett lábát, majd finoman széttárta feszes combjait és megmutatta sima vénuszdombját, amin csak egy vékony fekete csík díszelgett..
#355   2025. 03. 22. szombat 19:48
vakusz vakusz
Sztem ha időben kapcsolsz lehet olyat kaptál volna mamitol egy élere való elmenyben lett volna részed
(Ez egy válasz haribo25 üzenetére (2025. 02. 04. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 04. kedd 15:36
Vidéken jártam egyszer egy jurtás szálláson. A telek végén fel lehetett menni egy dombra amin állt egy panoráma szauna, előtte egy kis pad ami egy kisebb völgyre és erdőre nézett. Délután felment egyet szaunázni, természetesen meztelenül. Az egyik pihenő alatt a padon ülve elkapott az ihlet, úgyhogy segítettem magamon. Kellemes késő nyári délután volt. A szaunától szemben nem messze volt pár ház amiből szerintem elég jól lehetett látni engem. Ez azért hozzáadott az izgalomhoz. Viszont amivel nem számoltam, hogy a szauna mögött húzódik egy telek egy kisebb házikóval. Dolgom végeztével, amikor elindultam vissza a szaunába legnagyobb meglepetésemre a kerítés mögött egy 60-as hölgy állt és bazsalygott rendesen. Rám köszönt, én pedig zavarodottságomba egy csókolomot tudtam neki kinyögni majd bementem a szaunába. Mivel nem számítottam rá eléggé zavarba jöttem, de fel is izgatott a dolog. Sajnos mire össze tudtam szedni magamat és kimentem, ő már nem volt kint. Érdekes, de elég izgalmas élmény volt számomra.
#354   2025. 03. 21. péntek 00:17
Koppancs01 Koppancs01
Sziasztok!
Olyan helyet keresnénk ahol a feleségemmel úgy sexhelhetnénk, hogy közben lennének kukkolóink! Dunaújváros 50km körzetében lenne megfelelő.

XXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
#353   2025. 03. 20. csütörtök 13:35
wbooy80 wbooy80
Tegnap volt szerencsém látni egy nagyon szép puncit az egyik wellness fürdő öltöző kabinban lévő lyukon keresztül. A hölggyel a fürdőben is öszenéztünk párszor aki a barátnőjével volt.. Mikor végeztem az öltözéssel és pont léptem ki a kabinból, ők akkor jöttek öltözni. Mondtam neki hogy a mellettem lévő üres, mire ő rám mosolyogva megköszönte és bement. Én is visszamentem és bezárkóztam. Átlestem és elég sokáig mozdulatlanul állt én pedig láthattam a gyönyörű kopasz punciját..Nagyon felizgultam a látványra, ezért letoltam a nadrágomat és elkezdtem verni az álló farkamat.. Ekkor már nem lestem, hagytam hogy ő is lásson ha átnézne.. Hatalmasat spricceltem a nem várt izgalomtől, helyzettől.. Nem tudom ő látott e engem, de szerintem azt tudta hogy én nézem, S azért mentem vissza. Nagyon jó volt smile
#352   2025. 03. 10. hétfő 11:45
Kova69 Kova69
Pár héttel ezelőtt egy volt kollégám feljött este hozzám egy új munkalehetőség megbeszélése miatt.
Régen néha mutogattuk a feleségeink meztelen képeit egymásnak a telefonunkon, majd később már videókat is cserélgettünk smile
Az volt benne a feneség, hogy párjaink nem tudtak a dologról, és egy évben kb kétszer elmentünk együtt vacsizni velük.
Nagyon izgató volt ilyenkor beszélgetni velük, hogy nem is tudják milyen helyzetekben szituációkban láttuk már őket (mármint a hölgyeket)...
Most utoljára amikor nálunk volt, a feleségem mondta, hogy késő van elmegy zuhanyozni és lefekszik mert nagyon korán kell kelnie másnap.
Szóltam a srácnak ha van kedve mozizni a kulcslyukon keresztül pont a kádra lehet rálátni, és végig is nézte ahogy a párom letussol, majd kenegeti magát.
Annyira izgató volt, de több nem történt.
Tömören ennyi, de azóta is azon agyalok, hogy hogyan lehetne mégtöbbet kihozni az ilyen helyzetekből smile
#351   2025. 03. 01. szombat 12:12
wbooy80 wbooy80
#350   2025. 02. 28. péntek 14:29
kikelet08 kikelet08
Péntek keső-, vagy szombat kora délután több a pár, pasik mindig vannak többen, párok elvétve smile Amúgy Ti vagytok az abszolút kedvenceim az oldalon smile
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 02. 28. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 28. péntek 09:50
Idén biztos kipróbáljuk :P
#349   2025. 02. 28. péntek 09:50
győriédes győriédes
Idén biztos kipróbáljuk :P
(Ez egy válasz wbooy80 üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 27. csütörtök 17:34
Vagy gárdonyin smile
#348   2025. 02. 27. csütörtök 17:34
wbooy80 wbooy80
Vagy gárdonyin smile
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2025. 02. 27. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 27. csütörtök 10:14
Ott azért nem nehéz pucérkodni vigyor2
#347   2025. 02. 27. csütörtök 10:14
győriédes győriédes
#346   2025. 02. 22. szombat 17:18
KingR._007 KingR._007
Parom is igy szokott jarni. Imadom amikor villant, remelem ma is fog smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4769352)
2025. 01. 30. csütörtök 19:49
Nyáron rendszeresen vagyok utcán,bkv-n, plázában bugyi nélkül, szoknyában smile
Csak magam kedvéért mulatságból és a pásztázó szemekért.
Ha nudizok akkor más a helyzet, már kevésbé érdekel bárkit is nyes látszólag...
#345   2025. 02. 04. kedd 17:34
Péter685 Péter685
#344   2025. 02. 04. kedd 15:36
haribo25 haribo25
Vidéken jártam egyszer egy jurtás szálláson. A telek végén fel lehetett menni egy dombra amin állt egy panoráma szauna, előtte egy kis pad ami egy kisebb völgyre és erdőre nézett. Délután felment egyet szaunázni, természetesen meztelenül. Az egyik pihenő alatt a padon ülve elkapott az ihlet, úgyhogy segítettem magamon. Kellemes késő nyári délután volt. A szaunától szemben nem messze volt pár ház amiből szerintem elég jól lehetett látni engem. Ez azért hozzáadott az izgalomhoz. Viszont amivel nem számoltam, hogy a szauna mögött húzódik egy telek egy kisebb házikóval. Dolgom végeztével, amikor elindultam vissza a szaunába legnagyobb meglepetésemre a kerítés mögött egy 60-as hölgy állt és bazsalygott rendesen. Rám köszönt, én pedig zavarodottságomba egy csókolomot tudtam neki kinyögni majd bementem a szaunába. Mivel nem számítottam rá eléggé zavarba jöttem, de fel is izgatott a dolog. Sajnos mire össze tudtam szedni magamat és kimentem, ő már nem volt kint. Érdekes, de elég izgalmas élmény volt számomra.
#343   2025. 02. 02. vasárnap 19:08
erzo3 erzo3
Hova jártok nudizni ?
(Ez egy válasz Péter685 üzenetére (2025. 02. 02. vasárnap 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 02. vasárnap 16:46
Mi ezért járunk nudizni
#342   2025. 02. 02. vasárnap 16:46
Péter685 Péter685
Mi ezért járunk nudizni
#341   2025. 02. 02. vasárnap 13:53
Peter_8819 Peter_8819
Engem elképesztően érdekelne buck
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 30. csütörtök 19:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4769352)
2025. 01. 30. csütörtök 19:49
#340   2025. 01. 30. csütörtök 19:49
X Törölt felhasználó (4769352)

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: zo99 zo99
Nyitás ideje: 2020. 02. 18. kedd
Üzenetek: 379db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 25. szerda

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!