Kiprobálnám fiuval. Közös hoki,közös cumi.
Párral összejönni, ahol a hölgy a számba tenné a férje farkát.... Ez lenne az első bi kalandom!
Én úgy is szívesen kipróbálnám, ha lenne egy férfi pár, az egyiket szopnám, míg a másik megdugna. Meg persze fordítva is

Sokan így vannak vele hogy egy 3 asban probálnák ki.
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy remek 3asnak volt köszönhető ahol mind ketten totál kezdők voltunk és a hölgyet is izgatta. 3 as orál közben egyszer csak megkérdezte hogy szophat e engem én viszont csak vertem neki. Jó lenne meg ismételni remek élmény volt.
Sziasztok. Olyan 13 - 15 évesek lehettünk fiúk hárman. Akkoriban rendszeresen kivertük egymásnak. Volt, hogy be is kaptuk egymás farkát. Azóta csak nőkkel volt szexuális kapcsolatom. Emiatt nem tartom magam melegnek. Viszont rendszeresen megnézem itt a fiúk feltöltött videóit is. Némelyik videó alatt keményem áll a farkam.

Sajnos az első kaland még nekem se jött össze. Nagyon-nagyon kiváncsi lennék, és kipróbálnám, de mivel tényleg első lenne, így azért nem egyből durr bele minden, és így nagyon nehéz találni bárkit is, pedig szeged nem kis város. Sajnos akikkel eddig beszéltem vagy felszívódtak, vagy egyből mindent is akartak, vagy csak szimplán nagyon alpáriak voltak. :(
Sziasztok párral én is kiprobálnék ezt azt csak párral. De sajna nehéz találni megfelelő társakat hozzá
Szia!
Ne gondolkodj sokáig! Tedd meg! Keress fel egy csini transzit, nem fogod megbánni. De nem mindegyik játszik két szerepet. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 16. vasárnap 15:09
Ne gondolkodj sokáig! Tedd meg! Keress fel egy csini transzit, nem fogod megbánni. De nem mindegyik játszik két szerepet. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3923302)

Nekem még nem volt részem benne, de régóta izgat a dolog. A legtökéletesebb egy 40es pár lenne, ahol a hölggyel közösen kipróbálnám az orált a párján, illetve talán megfelelő oldódás esetén a passzív szerepet is. De ilyet nehéz találni. Egy ideje gondolkozok rajta, hogy felkeresek egy csini transzit....
Sziasztok én egy pápai ápolt sportos bi srác vagyok! Párokkal fiúkkal travikkal ismerkednék! Szeretném kipróbálni hogy egy leány felcsatolhatóssal kényeztet! Várom leveleiteket előre is köszönöm szépen!
NAgyon kipróbálnám én is , de csak egy párral. Csak fiú nem
Nagyon szívesen kipróbálnám én is akár passzívan is vagy párral de nagyon nehéz partnert találni hozzá.
Egy pár segíthetne megélni ezt nekem is. Eddig egyszer volt részem benne, szívesen átélném újra...
Sokan vannak ezzel így. Például én is. Néha megfordul a fejemben, hogy milyen lehet, de csak elméleti síkon marad. Részben azért mert nehéz megfelelő partnert találni hozzá. Nézelődtem hátha akad hasonló a közelben, de vagy eleve alpári a stílus, vagy ha mégsem akkor a helyet nem lehet megoldani. Az első ilyet gondolom nem autóban képzeli senki, folyamatosan a lebukásra koncentrálva.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem még nem volt részem benne, de régóta izgat a dolog. A legtökéletesebb egy 40es pár lenne, ahol a hölggyel közösen kipróbálnám az orált a párján, illetve talán megfelelő oldódás esetén a passzív szerepet is. De ilyet nehéz találni. Egy ideje gondolkozok rajta, hogy felkeresek egy csini transzit....
Nem csináltuk végig, de én a masszírozás közben egy hatalmasat élveztem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 16. vasárnap 17:57
Törölt felhasználó (1158272)

A szádba spriccelt? Milyen volt?
A szádba spriccelt? Milyen volt?
(Ez egy válasz lajos450 üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 16. vasárnap 09:51

Pár éve volt, hogy elmentem egy férfi masszörhöz, ezen az oldalon hirdetett.
Gondoltam kipróbálom. Persze volt bennem egy kis kíváncsiság. Lefeküdtem a masször ágyra, elkezdődött a masszírozás. Nagyon izgalmas volt. Már eléggé ágaskodott a farkam. Ahogy elfordítottam a fejem látom, neki is áll rendes. Elkezdtem játszani a farkáva, majd bevettem a számba. Nagyon jó érzés volt. Ez volt az első kalandos jó lenne megismételn.
Gondoltam kipróbálom. Persze volt bennem egy kis kíváncsiság. Lefeküdtem a masször ágyra, elkezdődött a masszírozás. Nagyon izgalmas volt. Már eléggé ágaskodott a farkam. Ahogy elfordítottam a fejem látom, neki is áll rendes. Elkezdtem játszani a farkáva, majd bevettem a számba. Nagyon jó érzés volt. Ez volt az első kalandos jó lenne megismételn.
Ez nagyon izgalmas leher
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem lenne ellenemre, izgat a biszex kaland gondolata.
(Ez egy válasz lajos450 üzenetére (2020. 08. 16. vasárnap 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Összehozhatunk egy közös masszírozást. Felkeresem a masször.