Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Biszex

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#331   2022. 06. 30. csütörtök 16:53
Oobor62 Oobor62
Nekem kb 2-3 éve (most 63 éves vagyok) jár a gondolatomban a biszex, de csak orálisan. Egy korombeli F/L párral képzelném , de sajna még csak az ilyen filmek nézéséig jutottam el. Sőt, ha maszturbálok(közben filmet nézek) főleg a biszex szopás izgat a legjobban... Már a párom is megjegyezte, hogy biztos biszex vagyok, csak elfojtom magamban. Ezt azután mondta, hogy Ő szopott engem, miközben símogatott és egyszercsak bekaptam az egyik újját, és azt vadul elkezdtem szopni.......
#330   2022. 06. 30. csütörtök 14:35
X Törölt felhasználó (4491172)
65 évesen kezdett a gondolataimban járni a bi dolog, hogy milyen lehet! Akkor regisztráltam erre az oldalra, és egy korombeli pasival találkoztam, beszélgetés - nyugtatás után, közelebb is kerültünk egymáshoz! Ami nagyon furcsa volt, és a családdal való szembe nézés zavart nagyon, a bűntudat miatt! De ez lassan el múlt majd 2-3 hónap után megint alkalmam volt egy találkára, ami már oldottabb, és jobb volt. Most egyre jobban kívánom, csak ritka a lehetőség!
(Ez egy válasz Tűzlavina üzenetére (2022. 06. 30. csütörtök 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 30. csütörtök 13:54
Ilyenről már ábrándoztam hogyan kezdeném el.Ekkor fogant meg az a gondolat és egyben vágy, korombeli házaspárral mindenki mindenkivel csak is orálisan
#329   2022. 06. 30. csütörtök 13:54
Tűzlavina Tűzlavina
Ilyenről már ábrándoztam hogyan kezdeném el.Ekkor fogant meg az a gondolat és egyben vágy, korombeli házaspárral mindenki mindenkivel csak is orálisan
(Ez egy válasz fecike13 üzenetére (2022. 05. 24. kedd 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 24. kedd 08:01
Szaisztok!
Én egy 60éves heteró férfi vagyok és most szeretném az első bi kalandomat valakivel megélni de igen nehéz dolog. Még itt ezen az oldalon is.
#328   2022. 06. 27. hétfő 11:10
pompei pompei
Sajnos még nem volt meg az első, de nagyon szeretném.
#327   2022. 06. 26. vasárnap 17:43
X Törölt felhasználó (4650920) VIP
Nekem éveken át semmi nem kerestem nem is gondoltam rá. Egyszer a gloryban voltam és bementem az egyik fülkébe. A másik fülkéből jeleztek hogy szűkség lenne egy kis férfiasságra hát megosztottam. El is kezdte és nagyon élvezetes volt nagyon felizgultam. Majd abba hagyta és ő is szerette volna. Most sem értem egészen de megkívántam és viszonoztam. Nem is tudtam mit várjak ,de mikor a számba vettem azt tapasztaltam hogy milyen selymes a bőre. Picit még puhább volt de megkeményedett és valahogy tetszett hogy az én hatásomra. Történt ami történt. Ezek után olyanok jártak az eszrmben hogy mit csináltam? Olyan ciki sose vonzott de akkor és ott milyen jó érzés volt. De ha jó érzés miért nem normális? Bűntudat ez? Egyáltalán akkor mi vagyok? Heteró így max életvitelszerűen. De bi sem igazán hiszen nem vonzanak a férfiak sosem vonzottak de akkor miért élveztem enyire? Akkor jön ez elő ha épp egy olyan helyzetben vagyok és felvagyok izgúlva de nem izgat fel maga a férfi test. Egyszerűen nem tudom hova sorolni. Mit gondoltok?
#326   2022. 05. 24. kedd 08:01
fecike13 fecike13
Szaisztok!
Én egy 60éves heteró férfi vagyok és most szeretném az első bi kalandomat valakivel megélni de igen nehéz dolog. Még itt ezen az oldalon is.
#325   2022. 05. 23. hétfő 18:14
erzo3 erzo3
Miért nem teszitek meg ?
(Ez egy válasz valentinix üzenetére (2022. 03. 22. kedd 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 22. kedd 08:27
Régi vágyam ,hogy a párommal lecumizzunk egy pasit.
#324   2022. 05. 23. hétfő 16:30
brandnew brandnew
Az én első kalandom lassan 10 eve történt amikor is a 20-as éveim elején jártam. Egy piázós, sütögetős összejövetel után hajnali 2 környékén nyáron sétáltam haza. Enyhén kanosra ittam magam, úgyhogy egy internetes társkereső, ahol egy ideje fent voltam, egy középkorú úrral hirtelen megismerkedve találkozót beszéltünk meg egy közeli parkban. Hamarosan meg is jelent és egy kézfogás után egy nyugodtabb helyre vonulva elkezdtük amiért ott voltunk. Letérdeltem és abban a pillanatban már gombolta ki a nadrágot. Először láttam ilyen közelről péniszt, de nem is kellett könyörögni egyből bekaptam. Szoptam, vertem, cuppogtam rajta. Kis idő elteltével meg is lett az eredménye ugyanis kivette a számból, rántott rajta párat és telelőtte a szám. Elköszöntünk és mindenki ment a dolgára.
#323   2022. 03. 22. kedd 08:27
valentinix valentinix
Régi vágyam ,hogy a párommal lecumizzunk egy pasit.
#322   2022. 03. 10. csütörtök 20:01
pompei pompei
Sajnos még nem volt meg az első bi kalandom, de remélem nem kell rá sokat várni.
#321   2022. 03. 10. csütörtök 17:01
craze_hd craze_hd
???????????
(Ez egy válasz Csengőbarack üzenetére (2021. 03. 07. vasárnap 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 07. vasárnap 17:06
Engem a csókolózás nem, de egy szép álló fasz be tudna indítani! Van családom, teljes heteró élet de néha mégis furdal a kiváncsiság!
#320   2021. 11. 27. szombat 23:07
Doddi Doddi
Nem nagy sztori (csak nekem az), 25 éve volt első kalandocskám, stoppoltam a Balcsira , felvett egy férfi , jóval az uticél előtt kezembe nyomott szexújságot hogy ne unatkozzak...én kis naiv fiatalka...persze duzzadt a gatyám a sok punci láttán! Azt mondta erre a sofőr hogy elvisz címre ha játszhat a farkammal. Mivel már jócskán felizgultam belementem. Fura érzésem volt utána, és szégyeltem magam egy darabig. Aztán feledésbe ment. Azóta semmi. Család, átlagos élet stb. Újabban dugás közben néha rám tör a vágy hogy számba vegyek egy szép farkat de csak izgalmi állapotban Talán össze is jön majd valamilyen kezdés. Manapság már fiatal naiv stopposok sincsenek, mint én voltam !
#319   2021. 11. 27. szombat 08:42
MILF-shooter MILF-shooter
Szar telefonon gépelgetni, de van az a helyzet, amikor már érdemes jobban megismerkedni az autocorrect (vagy prediktív) funkcióval. Az egy kis esélyt ad arra, hogy legalább egyetlen szó helyesen legyen leírva. Ez szörnyű volt. Nem basztatás, csak jobbító javaslat worship
(Ez egy válasz Jessika1 üzenetére (2021. 10. 24. vasárnap 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 24. vasárnap 21:08
Hazafele,hosszu ut utan,Nagyvarad vonzaskoreben,egy termal panzioban! A tulaj nagyon kedves es figyelmes,mind kiderult csak mi vagyunk megszalva es ket medence van,de lehet meztelenul is hadznalni a medencet....jo....egy szal torolkozoben mentunk pancsolni,erre a felesege aki iszonyatosan csinos es szexszino ott zuhanyzik egy szal semmiben aminek latvanya azonnali hatast ert el mindkettonknel . A parom combjan is folytak az oromkonnyek,balam mek a hirtelen fagyott rokalab efektus jott eletbe,gorsan landoltunk a medenceben,es atoleltuk egymast,a csaj mosolygott es brmaszott o is a mrdenceben es a kozelunkbe jott,de,jott a ferje allo farokkal en ff letemre meg ekkorat nem lattam,a patom a puncijahoz tette a kezem ami igen nedves volt de a csaj is odatette a csini popojates a kezemet á punciahoz szoritotta ami igen csuszos volt szinten mind a patom-e,a srac leult a medence szelere es a farka egnekallt,a felesege a parom kezet fogva elindult fele,amikor odaerzek megforfult es lesmatolta a paromaki hagyta es elvezte,a csaj mindkettojuk kezet ratette a hatalmss farokraa szajaba vette es utsnna smaroltak tovabb aztan a parom szajaba tette,hozzam simult kozben a nedves punciaval es kozelebb huzott a paromhoz, ketten ujjaztuk,a parom meg szopta a srac hatalmas farkat,ereztem hogy iszonyat be van gerjedve es keszen all hogy a hatalmas fasz felnyarsalja,felultettem a medence szelere,o meg hamar rault a farokraes egyre melyebre engette magaba,a csaj nyalta a csiklojates kozbe huzogatta a farkamat,aztan csak betolta maganak hatulrol es kozbe nyalt,meglepetesemre odahuzta a fejemet hogy en is nyaljakp....megtettem,a hatalmas fasz ott mozgott az orromtol 1 centire se,ereztem a vrgyes illatot..ketten felvaltva nyaltunk,de,egyszer kihuzza a nedvtol csillogo faszt es raszop aztan lesmarol de en mitsem drjtva msr erzem is s faszt s szajsban ugy hogy sz en ajksm is erinti,erre en racuppantam a parom nedves puncijara es a csaj vissza is tolta farkat,erre a oarom mevvadult,lovagolt ezerrel es szoritotta a fejem a csiklojahoz,amikor kicsuszot akkor en toltam vissza....
#318   2021. 11. 27. szombat 05:26
X Törölt felhasználó (987772)
Jók vtok crazya
(Ez egy válasz Jessika1 üzenetére (2021. 10. 24. vasárnap 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 24. vasárnap 21:08
Hazafele,hosszu ut utan,Nagyvarad vonzaskoreben,egy termal panzioban! A tulaj nagyon kedves es figyelmes,mind kiderult csak mi vagyunk megszalva es ket medence van,de lehet meztelenul is hadznalni a medencet....jo....egy szal torolkozoben mentunk pancsolni,erre a felesege aki iszonyatosan csinos es szexszino ott zuhanyzik egy szal semmiben aminek latvanya azonnali hatast ert el mindkettonknel . A parom combjan is folytak az oromkonnyek,balam mek a hirtelen fagyott rokalab efektus jott eletbe,gorsan landoltunk a medenceben,es atoleltuk egymast,a csaj mosolygott es brmaszott o is a mrdenceben es a kozelunkbe jott,de,jott a ferje allo farokkal en ff letemre meg ekkorat nem lattam,a patom a puncijahoz tette a kezem ami igen nedves volt de a csaj is odatette a csini popojates a kezemet á punciahoz szoritotta ami igen csuszos volt szinten mind a patom-e,a srac leult a medence szelere es a farka egnekallt,a felesege a parom kezet fogva elindult fele,amikor odaerzek megforfult es lesmatolta a paromaki hagyta es elvezte,a csaj mindkettojuk kezet ratette a hatalmss farokraa szajaba vette es utsnna smaroltak tovabb aztan a parom szajaba tette,hozzam simult kozben a nedves punciaval es kozelebb huzott a paromhoz, ketten ujjaztuk,a parom meg szopta a srac hatalmas farkat,ereztem hogy iszonyat be van gerjedve es keszen all hogy a hatalmas fasz felnyarsalja,felultettem a medence szelere,o meg hamar rault a farokraes egyre melyebre engette magaba,a csaj nyalta a csiklojates kozbe huzogatta a farkamat,aztan csak betolta maganak hatulrol es kozbe nyalt,meglepetesemre odahuzta a fejemet hogy en is nyaljakp....megtettem,a hatalmas fasz ott mozgott az orromtol 1 centire se,ereztem a vrgyes illatot..ketten felvaltva nyaltunk,de,egyszer kihuzza a nedvtol csillogo faszt es raszop aztan lesmarol de en mitsem drjtva msr erzem is s faszt s szajsban ugy hogy sz en ajksm is erinti,erre en racuppantam a parom nedves puncijara es a csaj vissza is tolta farkat,erre a oarom mevvadult,lovagolt ezerrel es szoritotta a fejem a csiklojahoz,amikor kicsuszot akkor en toltam vissza....
#317   2021. 11. 27. szombat 05:00
MANO28 MANO28 VIP
worship
#316   2021. 10. 31. vasárnap 01:57
BlaciP BlaciP
lehet engem keresnél nyes sziintúgy megvolt a tinédzser kori közös faszverés, majd oral és én meg is dugtam utána, de ő nekem sosem tette be smile lehet újra, egymással, lenne felfedezés nyes
(Ez egy válasz Kivancsi9307 üzenetére (2021. 10. 26. kedd 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 26. kedd 16:26
Már folytatom is mert, ahogy ezt leírtam mindjárt szétdurranok...Szóval mivel miközben a számban volt nekem újra felállt és kérte, hogy akkor dugjam már be neki.. kis tanakodás után igazából már mindegy mi lesz, gyerünk... 14-15 évesek lehettünk nem nagyon tudtuk mit és hogyan is kéne jól csinálni... Úgyhogy megfordult kutyába én pedig behatoltam a nagyon szűk popsijába és kérdeztem milyen -azt felelte, hogy fura, mert ugyan fáj, mégis élvezetes.. hát olyan kellemesen szűk volt, hogy nem tartott sokáig szó nélkül beledurrantam... Azóta is imádom a popsiszexet legyen az férfi vagy nő... Ám de mivel nagyon élvezte és eléggé ingereltem, neki is újra felállt, jött a kérdés, hogy kipróbálom e én is? Tudván, hogy az övé vastagabb félve, de igent mondtam... Ez sajnos kudarcba fulladt, mert nekem viszont túlságosan is fájt, így hogy ne maradjon ő se izgalomba kivertem neki... Ezt még senkinek sem meséltem el! Viszont azóta eltelt 13 év és nem hiszem hogy itt lenne és látná nekem viszont jó érzés kiadni magamból... Hisz 13 év úgy telt el, hogy semmi férfias dolog nem történt, ám nagyjából 1 éve rám tört a gondolat, hogy ez akkor "tudatlanul" is milyen jó volt mi lenne, ha ennyi idő után nosztalgiáznék egy kicsit.. és lám itt vagyok és keresem azt a farkat ami hasonlít az övére ( has felé álló és görbulő nagyjából 15-16 centi és kb 5-6 vastag lehetett ) akit érdekel hogy az oldalról milyen találkozókban sikerült részt vennem várom privát levelét és szívesen mesélek...
#315   2021. 10. 26. kedd 16:26
Kivancsi9307 Kivancsi9307
Már folytatom is mert, ahogy ezt leírtam mindjárt szétdurranok...Szóval mivel miközben a számban volt nekem újra felállt és kérte, hogy akkor dugjam már be neki.. kis tanakodás után igazából már mindegy mi lesz, gyerünk... 14-15 évesek lehettünk nem nagyon tudtuk mit és hogyan is kéne jól csinálni... Úgyhogy megfordult kutyába én pedig behatoltam a nagyon szűk popsijába és kérdeztem milyen -azt felelte, hogy fura, mert ugyan fáj, mégis élvezetes.. hát olyan kellemesen szűk volt, hogy nem tartott sokáig szó nélkül beledurrantam... Azóta is imádom a popsiszexet legyen az férfi vagy nő... Ám de mivel nagyon élvezte és eléggé ingereltem, neki is újra felállt, jött a kérdés, hogy kipróbálom e én is? Tudván, hogy az övé vastagabb félve, de igent mondtam... Ez sajnos kudarcba fulladt, mert nekem viszont túlságosan is fájt, így hogy ne maradjon ő se izgalomba kivertem neki... Ezt még senkinek sem meséltem el! Viszont azóta eltelt 13 év és nem hiszem hogy itt lenne és látná nekem viszont jó érzés kiadni magamból... Hisz 13 év úgy telt el, hogy semmi férfias dolog nem történt, ám nagyjából 1 éve rám tört a gondolat, hogy ez akkor "tudatlanul" is milyen jó volt mi lenne, ha ennyi idő után nosztalgiáznék egy kicsit.. és lám itt vagyok és keresem azt a farkat ami hasonlít az övére ( has felé álló és görbulő nagyjából 15-16 centi és kb 5-6 vastag lehetett ) akit érdekel hogy az oldalról milyen találkozókban sikerült részt vennem várom privát levelét és szívesen mesélek...
#314   2021. 10. 26. kedd 15:33
Kivancsi9307 Kivancsi9307
Srácok annyira jó olvasni ezeket... Igen már ki is vertem...
Én kiskorom óta fürkészem a farkakat, kinek milyen és mekkora, de ennyi, egy alkalommal viszont fent volt nálam egyik barátom, valahogy szóba jött a szex, de egyikőnknek sem volt csaja. Jött az ötlet nézzük már meg egymásét milyen is lehet. Megnéztük és első alkalommal csak egymással szembe kivertük magunknak.. legközelebb feljött a téma, mi lenne ha egymásnak vernénk az is megtörtént.. aztán egy darabig nem volt semmi majd egyik alkalommal megint feljött témába és megbeszéltük, hogy ez kettőnk titka marad, de menjünk mélyebbre... És ott akkor levetkőztünk elkezdtünk masztizni, és mondtam neki, hogy a te ötleted volt kezd te, nem is nagyon gondolkodott már térdelt is le elém és úgy szopott le élvezésig, mintha nem először csinálná.. na mondom ha neki ilyen könnyen ment akkor hát egyszer élünk és én is bekaptam neki, de már nem nagyon emlékszem milyen is volt csak, hogy élveztük mindketten és miközben a számban volt nekem újra felállt és kérte hogy rakjam be neki és ezzel az első férfi szedem is megvolt azóta... Majd folytatom wink
#313   2021. 10. 25. hétfő 19:08
Jessika1 Jessika1
Nem a viztol volt nedves....
(Ez egy válasz fun4couple102 üzenetére (2021. 10. 24. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 24. vasárnap 21:46
Nos a medencében nem csoda ha nedves volt...
#312   2021. 10. 25. hétfő 13:12
X Törölt felhasználó (4298102)
Érzelmi vonzódás az tényleg nincs.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 23. szombat 00:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4626572)
2021. 10. 23. szombat 00:07
Szerintem.. Amíg érzelmileg nem vonzodsz a saját nememhez addig nem vagy biszex... Kíváncsi voltál be voltal indulva... Élvezed...

... 2 3 4 5 6 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Stefan77 Stefan77
Nyitás ideje: 2020. 03. 05. csütörtök
Üzenetek: 391db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 20. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!