Semmi bajom semmilyen fajjal de én így érzem.Ha téged nem így érint akkor az is rendben van.Ha valaki engem talál taszító szagúnak akkor az is rendben van.Egyébként voltam néhány hetet Japánban és elég sokat utazgattam tömött metrón de semmilyen más szagot nem éreztem soha.Ja és nem sárgák!Fehérebbek mint a Magyarok.
(Ez egy válasz zztop_123 üzenetére (2011. 01. 27. csütörtök 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 27. csütörtök 13:37
ne a katonatársaddal gyere haribo778 az nem mérvadó ......de egyébként a feromonok ilyenek
a katonatársad nem volt az eseted .........
a katonatársad nem volt az eseted .........
nagyon jok
Nekem egy nagyon aranyos emlékem van roma lánnyal kapcsolatban. Egy édes kis mosolygós ,molett fekete hajú csajjal ismerkedtem meg úgy négy-ötéve. Ápolónőként dolgozott egy kórház sürgősségi osztályán. Ki volt nagyon éhezve a szexre. Igazából nem is komoly kapcsolatot keresünk egymásban hanem a lazulást.Nagyon kellemes volt . Egy este beszélgettünk telefonon, mert annyira nem a közelben lakott. Sok hülyeség mellett rákérdezett, hogy milyen különleges vágyam van a szexben. Erre nevetve rávágtam, hogy egyszer egy jó kis tüzes roma lánnyal.....
Mire ő: na lépj be csak az iwiwre és ott van anyám meg apám
...rajtuk jobban látszik...tehát ez a vágyad már teljesült tegnap este-mondta nevetve.Értelmes , kedves csaj volt..szép emlék
Mire ő: na lépj be csak az iwiwre és ott van anyám meg apám
...rajtuk jobban látszik...tehát ez a vágyad már teljesült tegnap este-mondta nevetve.Értelmes , kedves csaj volt..szép emlék
szia!
mikor ázsiát mondtam nem a japánokra gon doltam
én a kinaiakra gondoltam
dolgoztam közöttük és pedig minden nap fürödtem sajnos megdöbbentem
,hogy én büdös izzadság szagú voltam saját magamnak őnekik meg nem is éreztem kellemetlen szagot.
Lehet az ottani klima teszi, sajna a japánokról nincs tapasztalatom
igy nem tudom milyenek ........de a kinaiak elég sárgák hozzámképest. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 29. szombat 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 29. szombat 21:26
mikor ázsiát mondtam nem a japánokra gon doltam
én a kinaiakra gondoltam
dolgoztam közöttük és pedig minden nap fürödtem sajnos megdöbbentem
,hogy én büdös izzadság szagú voltam saját magamnak őnekik meg nem is éreztem kellemetlen szagot.
Lehet az ottani klima teszi, sajna a japánokról nincs tapasztalatom
igy nem tudom milyenek ........de a kinaiak elég sárgák hozzámképest. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 29. szombat 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (768726)
Semmi bajom semmilyen fajjal de én így érzem.Ha téged nem így érint akkor az is rendben van.Ha valaki engem talál taszító szagúnak akkor az is rendben van.Egyébként voltam néhány hetet Japánban és elég sokat utazgattam tömött metrón de semmilyen más szagot nem éreztem soha.Ja és nem sárgák!Fehérebbek mint a Magyarok.
Egy tisztességes Roma lány sokkal hűségesebb, ragaszkodóbb mint bárki más!!
Tapasztalatból mondom!!
Bár a mostani Feleségem nem Roma, mégis ez a véleményem!!
Tapasztalatból mondom!!
Bár a mostani Feleségem nem Roma, mégis ez a véleményem!!
valakinek valami tapasztalat azóta? mert nekem sajna nem jött össze :(
Az ápolt szép roma lányok nagyon kívánatosak. Latinosak szép kerek fenék azok a mellek. én voltam sok roma lánnyal aki szerint büdösek , az egyértelmű hogy egy idióta és más okból neki büdös. A mackós tanyán élő nő ne büdös? zsíros hajjal? hagyjuk már ezt a dumát
Menj orvoshoz
(Ez egy válasz zztop_123 üzenetére (2011. 01. 27. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 27. csütörtök 13:40
egyébként mi meg büdösek vagyunk az ázsiai szaglószerveknek ........
pedig fürdünk minden nap .....
pedig fürdünk minden nap .....
http://www.goldengate.hu/tv/3201-Roma-hercegno-porog-a-faszon
**********/ne személyeskedj*************************
/moerálva:E/ (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 09. vasárnap 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 09. vasárnap 11:39
**********/ne személyeskedj*************************
/moerálva:E/ (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 01. 09. vasárnap 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (348554)
Egy ápolt nőnek illata van bőrszintől függetlenül! Nem a sziszegő szappan mindent elnyomó illatára gondolok.
Elsőnek,kóstolno,és,asztán,véleményezni,urak!!
Én szívesen véleményezném, de sajnos nincs alkalmam megtapasztalni, visszautasítóak velem a roma nők
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 17. vasárnap 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 17. vasárnap 14:07
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 17. vasárnap 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (909476)
VIP
Elsőnek,kóstolno,és,asztán,véleményezni,urak!!
Nekem volt pár élményem. Csak egyszeri alkalmak, de az én álláspontom is az, hogy ápolt roma csaj nem büdös, de mint ahogy a fehérek között ugy köztük is van aki hamarabb vagy erősebben izzad, és az izadtság szaga is különbözik. Ha csinos ápolt akkor izgatóbb mint sok fehér, lenne mit tanulni tőle a mifajta fehéreknek. De akármilyen is amikor felidegesíted akkor ugyanúgy viselkedik mint a közönséges romák hogy ne irjam c....k, na nekem ez nem tetszik bennük.
Nyilvánvaló,hogy 106 hozzászóló nem azt olvasta amit TE.Köszönet a felvilágosításért!Tényleg ha a közmédiában megjelenik egy hír,mondjuk olyan felvezetésben,hogy főleg romák által lakott városrész,akkor ott nők nem laknak?Szerintem mindenki tudja,hogy miről kellene írni ide.
Egyszerűen imádom a hozzászólásaidat!!!!De komolyan!!!
Köszönet a felvilágosításért!
Nagyon szívesen. Megvolt a tegnapi jó cselekedetem!
(Amúgy meg lelked rajta, ha a médiát feltétel nélkül tekinted iránymutatónak. Bár itt, ebben a közegben ez is elég lehet
)
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 08. 19. kedd 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 19. kedd 21:11
(Amúgy meg lelked rajta, ha a médiát feltétel nélkül tekinted iránymutatónak. Bár itt, ebben a közegben ez is elég lehet
)
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 08. 19. kedd 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyilvánvaló,hogy 106 hozzászóló nem azt olvasta amit TE.Köszönet a felvilágosításért!Tényleg ha a közmédiában megjelenik egy hír,mondjuk olyan felvezetésben,hogy főleg romák által lakott városrész,akkor ott nők nem laknak?Szerintem mindenki tudja,hogy miről kellene írni ide.
A roma szó nem csak a c..ny férfiakra mondjuk,hanem a nőkre is ugyanis a rom szó lovári nyelven embert jelent és ehhez tették hozzá az a betűt,hogy minden nemzetiség tudja kiről beszélünk!Egyébként voltam roma barátnőm nem is egy és nagyon finomak meg tüzesebbek is!
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 08. 20. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 20. szerda 10:49
Köszönet a felvilágosításért!
)
)
rom : hímnem, egyes szám,(ferfi)ember. roma: hímnem többes szám (férfiak)emberek (alanyesetben)
Persze, nem vagyunk egyformák, mindenki azt gondol és mond, ami neki tetszik. (Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2014. 08. 20. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 20. szerda 14:43
Persze, nem vagyunk egyformák, mindenki azt gondol és mond, ami neki tetszik. (Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2014. 08. 20. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
A roma szó nem csak a c..ny férfiakra mondjuk,hanem a nőkre is ugyanis a rom szó lovári nyelven embert jelent és ehhez tették hozzá az a betűt,hogy minden nemzetiség tudja kiről beszélünk!Egyébként voltam roma barátnőm nem is egy és nagyon finomak meg tüzesebbek is!
Aki kipróbálna roma csajt itt a lehetőség mert a párom az és benne lenne egy kis újdonságba!
Egy fokkal édesebb

dejoka

trallala