Teljes mértékben egyet értek veled . Én próbáltam ki már házalos roma lányt finom volt a csókja isteni volt a cicije , mézédes volt a puncija . Nagyon közvetlen volt mosolygós . A végén meg bődületes nagyot élveztem . Remélem a szomszéd szobában alvó barinőjét nem ébresztettem fel
). Annyit mondtam szex közben ha pokolra kerülök akkor ilyen legyen. Ő csak nevetett.
. Szóval nem bántam meg és tényleg tüzesek a roma lányok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 25. csütörtök 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 25. csütörtök 11:57
). Annyit mondtam szex közben ha pokolra kerülök akkor ilyen legyen. Ő csak nevetett.
. Szóval nem bántam meg és tényleg tüzesek a roma lányok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 25. csütörtök 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
Még ekkora baromságot. Sajnálom, ha ilyenekkel hozott össze a sors. Valószínű higiéniás módszerekben szűkölködtek akkor. Ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki roma, hogy milyen a test, vagy épp a punci szaga. Ez a genetikának azon része, aminek a származáshoz semmi köze.
Még ekkora baromságot. Sajnálom, ha ilyenekkel hozott össze a sors. Valószínű higiéniás módszerekben szűkölködtek akkor. Ennek semmi köze ahhoz, hogy valaki roma, hogy milyen a test, vagy épp a punci szaga. Ez a genetikának azon része, aminek a származáshoz semmi köze.
(Ez egy válasz Gabriel25 üzenetére (2014. 09. 25. csütörtök 03:56), amit ide kattintva olvashatsz)
kicsit más a szaguk,erősebb.. de vérmesebbek ami jó..
Én csak ajánlani tudom hogy egyszer ha belekóstolsz akkor függővé válsz!Nekem volt szerencsém innen az oldalról megismerni egy csinos ,karcsú,pörgős bevállalóst. Ha olvasod Édes, hívj fel!
Nekem is volt roma lányhoz szerencsém!Finom puncija volt,bársonyos bőre,formás feneke,igéző tekintete...és maximálisan ápolt!Ismerős mutatott be neki,de sajnos elköltöztek!Mint egy latin szépség...
megerősitem állításod-tényleg nagyon tüzesek, imádják a vad szexet. a more a muro phral - (én testvérem) rövidítése
Én egy hűséges, tisztességes kedves roma lányt simán elfogadnék életem párjának.
enyi okosembert ...
Az nem igaz!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 22. péntek 03:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 22. péntek 03:31
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 08. 22. péntek 03:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (924564)
Egy fokkal édesebb
Itt is népszerű.
(Ez egy válasz pinababa üzenetére (2014. 08. 19. kedd 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz pinababa üzenetére (2014. 08. 19. kedd 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor.. a "more" mit jelent?
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2014. 08. 20. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 20. szerda 14:43
(Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2014. 08. 20. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
A roma szó nem csak a c..ny férfiakra mondjuk,hanem a nőkre is ugyanis a rom szó lovári nyelven embert jelent és ehhez tették hozzá az a betűt,hogy minden nemzetiség tudja kiről beszélünk!Egyébként voltam roma barátnőm nem is egy és nagyon finomak meg tüzesebbek is!
Egy fokkal édesebb
Aki kipróbálna roma csajt itt a lehetőség mert a párom az és benne lenne egy kis újdonságba!
rom : hímnem, egyes szám,(ferfi)ember. roma: hímnem többes szám (férfiak)emberek (alanyesetben)
Persze, nem vagyunk egyformák, mindenki azt gondol és mond, ami neki tetszik. (Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2014. 08. 20. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 20. szerda 14:43
Persze, nem vagyunk egyformák, mindenki azt gondol és mond, ami neki tetszik. (Ez egy válasz robertosanni üzenetére (2014. 08. 20. szerda 14:43), amit ide kattintva olvashatsz)
A roma szó nem csak a c..ny férfiakra mondjuk,hanem a nőkre is ugyanis a rom szó lovári nyelven embert jelent és ehhez tették hozzá az a betűt,hogy minden nemzetiség tudja kiről beszélünk!Egyébként voltam roma barátnőm nem is egy és nagyon finomak meg tüzesebbek is!
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 08. 20. szerda 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 20. szerda 10:49
Köszönet a felvilágosításért!
Nagyon szívesen. Megvolt a tegnapi jó cselekedetem!
(Amúgy meg lelked rajta, ha a médiát feltétel nélkül tekinted iránymutatónak. Bár itt, ebben a közegben ez is elég lehet
)
(Amúgy meg lelked rajta, ha a médiát feltétel nélkül tekinted iránymutatónak. Bár itt, ebben a közegben ez is elég lehet
)
Köszönet a felvilágosításért!
)
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 08. 19. kedd 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 19. kedd 21:11
)
(Ez egy válasz hariyani üzenetére (2014. 08. 19. kedd 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyilvánvaló,hogy 106 hozzászóló nem azt olvasta amit TE.Köszönet a felvilágosításért!Tényleg ha a közmédiában megjelenik egy hír,mondjuk olyan felvezetésben,hogy főleg romák által lakott városrész,akkor ott nők nem laknak?Szerintem mindenki tudja,hogy miről kellene írni ide.
Egyszerűen imádom a hozzászólásaidat!!!!De komolyan!!!
Nyilvánvaló,hogy 106 hozzászóló nem azt olvasta amit TE.Köszönet a felvilágosításért!Tényleg ha a közmédiában megjelenik egy hír,mondjuk olyan felvezetésben,hogy főleg romák által lakott városrész,akkor ott nők nem laknak?Szerintem mindenki tudja,hogy miről kellene írni ide.
Nekem volt pár élményem. Csak egyszeri alkalmak, de az én álláspontom is az, hogy ápolt roma csaj nem büdös, de mint ahogy a fehérek között ugy köztük is van aki hamarabb vagy erősebben izzad, és az izadtság szaga is különbözik. Ha csinos ápolt akkor izgatóbb mint sok fehér, lenne mit tanulni tőle a mifajta fehéreknek. De akármilyen is amikor felidegesíted akkor ugyanúgy viselkedik mint a közönséges romák hogy ne irjam c....k, na nekem ez nem tetszik bennük.

dejoka

sexypar5
Chikita