Nem sok látszik belőle....
(Ez egy válasz feketerigo70 üzenetére (2014. 10. 18. szombat 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ahhoz, hogy véleményt mondj róla elég! Szerintem nagyon , csinos, jó alakú, igen szemrevaló nő!
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2014. 10. 18. szombat 23:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok párom is roma isteni puncija van.szeretem nyalni mindkét júkát isteni.Jól szópik nyeli a gecit.Mostanra már a csajok is bejönnek neki.
Ez most komoly? Ha ilyen tökéletes roma párod van, akkor miért keresel rendszeresen roma puncit?
Illetve mit is keresel? Néhány gyöngyszem a hozzászólásaidból (eredeti "helyesírással"
:
**************************************************************- **********************************************
*************** Nem a helyesírás a téma se itt se más topikban, nem kitétel a bejegyzéshez********
*************** másrészről szeretjük a sormintát max konzekvencia és lapozz*************************
(Moderálva:E) (Ez egy válasz szasza19720808 üzenetére (2014. 10. 29. szerda 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 10. 29. szerda 20:20
Illetve mit is keresel? Néhány gyöngyszem a hozzászólásaidból (eredeti "helyesírással"
:**************************************************************- **********************************************
*************** Nem a helyesírás a téma se itt se más topikban, nem kitétel a bejegyzéshez********
*************** másrészről szeretjük a sormintát max konzekvencia és lapozz*************************
(Moderálva:E) (Ez egy válasz szasza19720808 üzenetére (2014. 10. 29. szerda 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok párom is roma isteni puncija van.szeretem nyalni mindkét júkát isteni.Jól szópik nyeli a gecit.Mostanra már a csajok is bejönnek neki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 11. 12. szerda 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (335752)
Ez most komoly? Ha ilyen tökéletes roma párod van, akkor miért keresel rendszeresen roma puncit?
:
**************************************************************- **********************************************
(Moderálva:E)
:**************************************************************- **********************************************
(Moderálva:E)
Szia mi nemcsak néznénk
(Ez egy válasz feketerigo70 üzenetére (2014. 10. 18. szombat 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon csinos párod van.Én nem csak nézegetni szeretném.
Sokkal jobbak!!!
a világon a legjobbak imádom a romacsajpkat
Nekem eddig csak jó tapasztalatom van roma csajszikkal. Odaadó és figyelmes szeretők, és talán "tüzesebbek egy kicsivel.
2 évig laktam vele. Teljesen tiszta, kultúrált. A nagyapja híres zenész volt. Darázs derék, gyönyörű kerek popsi, hihetetlenül nagy cicik, borotvált és illatos punci, picit kreol bőr. Egyszerűen gyönyörű. Igaz már régen volt, de amíg élek nem fogom elfelejteni.
Nekem volt egy félvér (roma-török)csajom.Kis fiatal csaj.Ha csak visszagondolni merevedési lesz!
Még soha nem próbáltam, de nagyon szívesen...
Ja-ja. Igen ez így van.
Rövid távon tuti-jó-k.De hosszú távon nem tudnak kitörni-kiszakadni a bandából,tezsdvériségből,stb.Pedig az enyém csak félvér,a lányunk negyed-vér.az anyjával úgy beszélnek egymással hogy én meg sem tudok szólalni-mit hozzá fűzni. A lányunon pedik külsőre nem látszik.....................A kurva anyád,mondja az anya-Te vagy az anyám akkor Te vagy a kurva meg ilyenek,anyád picsája,rákos geci-szintén stb mikor nem bíl vele.....
Ku
nem lesz szalonna.Már szinte szex sincs köztünk mert nem verem agyon vagy nem tudok részt venni az ilyen beszélgetésekben....................
alf
ty alf
áb alf
ól
Fiatalkoromban volt szexuális élményem roma lánnyal. Gyönyörű, szép arcú lány volt, igazi élmény volt vele a szex!
Sajnos azóta nem volt ilyen! De nem tettem le róla!!!
Sajnos azóta nem volt ilyen! De nem tettem le róla!!!
Nem rossz a téma...
Ha csak az egzotikus élmény miatt, akkor szívesen kényeztetnék egy brazil vagy india hölgyet. Külsőre nagyon hasonlóak a roma lányokkal. gyönyörű barna bőr, sötét fekete haj, barna szem, ott kerek ahol kell, főleg a brazilok. csak a kultúrájuk teljesen más. Nagyon tiszták, ápoltak. Itt külföldön van sok szemrevaló.
Volt roma barátnőm . Fergetegesen pörgősek voltak, csak megbízhatatlanok. Lelépnek pik-pak mint kurva a sezlonyról
Szerintetek, hol lehet találni roma lányokat? Olyanokra gondoltam akik természetesen megfelelő higiéniai állapotúak.

dejoka

tantika1
Lina