Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Közös hokira keresek kiváncsi hetero vagy enyhén biszex srácot,olxan srácot,urat keresek akit izgatnak az mamatőr szexvideók,a borotvált puncik.Csak esténként érek rá de helyem van Pestmegyében,ha vidéki vagy szállás van.
Kérlek csak akkor irj ha eltudsz jönni!Igényes ápolt vékony sportos srác vagyok,
Kérlek csak akkor irj ha eltudsz jönni!Igényes ápolt vékony sportos srác vagyok,
Sziasztok,
Gyöngyös környékén esetleg valaki?
Gyöngyös környékén esetleg valaki?
Sziasztok.Mosonmagyaróvár és környékén,szívesen kukkolnék,vagy elhanyagolt feleséget kényeztetnék!
Nov:5,6,7 délelőtt!
Nov:5,6,7 délelőtt!
Sziasztok Tapolca környékén keresek írj ha érdekel valami !
Debrecenben hölgy most? Egy jó kaland tali aztán elfelejtjük egymást. Vagy nem ha mindketten szeretnénk
Mór és környékén keresek hölgyet, huncutkodni
32 éves sportos férfi vagyok. írj rám privát.
32 éves sportos férfi vagyok. írj rám privát.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot. Köszönöm
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot. Köszönöm
Sziasztok! 9.-én vasárnap a Király utcai moziba és a Hegedűsbe is lenézek. Szeretnék minél több farkat leszopni, várom azokat akik tele vannak.
XV,IV,XIII?
Keresek egy Budapesti hellyel rendelkező férfit, aki 9.-én napközben szívesen szopatna dominánsan és akár alázva.
9.-én Budapesten leszek. Résztvennék napközben egy több résztvevős fiú buliban uniként.
Közös hokira keresek kiváncsi hetero vagy enyhén biszex srácot,olxan srácot,urat keresek akit izgatnak az mamatőr szexvideók,a borotvált puncik.Csak esténként érek rá de helyem van Pestmegyében,ha vidéki vagy szállás van.
Kérlek csak akkor irj ha eltudsz jönni!Igényes ápolt vékony sportos srác vagyok,Maximális diszkréció!
Kérlek csak akkor irj ha eltudsz jönni!Igényes ápolt vékony sportos srác vagyok,Maximális diszkréció!
Kecskemét környéki elhanyagolt feleséget kényeztetnék diszkréten
Jóreggelt! Nőt keresek Debrecenben ma délelőtt alkalmi titkos kalandra. Diszkréció fontos!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre . Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Nagy szerszámu pasit keresek aki teleelvezne az arcomat. Csak nagyfarkuak írjanak. Képed legyen, nekem is van.

Sigma76