Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit ! Ilyen hármasra keresek párocskát Budapest vonzáskörzetéből !
Sziasztok, várandós feleségemmel keresünk párt vagy pasit a Campus idején Debrecenben. A párom imád kényeztetni, óvatosan lehet bármi is…
írjatok privátban vagy itt: kovacsbela8908@gmail.com udv Beci

Telt duci hölgyet keresek! Szeretek kényeztetni
Van olyan kaposvári hölgy, aki imádja a nagy makkot szopizni? Nem vagyok független!privire írj!
Debrecenit, vagy a környéken élőt kresek, aki hétköznap délelőtt, a természetben szívesen szopná a farkam.
Nem független idős nők minden kivánságát teljesitm,amit a papa már nem tud
Telt nagymellü dús szőrzetü hölgyel ismerkednék beszélgetnék kor nem számít. sportos 30 cas srácvagyok mindenre nyitotvagyok.
Hatvanba, vagy környékén keresek lány, vagy uni, bi fiút, nem egyszeri alkalomra!
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint jó pasiként keresek egy kedves, nyitott hölgyet vagy párt akár rendszeres, tabumentes szexre a közelemből (Érd, Bp vagy ezek környéke). 18/4 kitartó, játékos és többlövetű, borotvált intimmel tudok szolgálni. Holnap kb. de. 10-től autóval tudok menni, napközben játszadozásra vágyó partnereket keresek!
Párban lévő hölgyet keresek titkos találkára és/vagy szexchatre. Pestiek előnyben.
Olyan hölgyet keresek aki szeret ffi popsit kènyeztetni
Sziasztok! Érdekel a szex chat és a nudi is!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen!
A kalandokért a vágyakért élünk! Kalandozzunk!
Nyalnálak örömmel! A puncidat a popsi lyukadat dugnám a nyelvemmel vad nyelvezés és cicizés közepette. Virbizés közben nyalnám mindened. Szívesen nyalnálak, akkor is, ha más van benned!
Szeretek én is beszélgetni, vágyakról, fantáziálni.
A felcsatolhatós érdekel! Nagyon izgat az öklözés is! Örömmel nyalok... Mi a LEGVADABB VÀGYAD??? Tetszik a piercing és a tattoo is! HELYEM VAN, UTAZNI IS TUDOK! Kukkolnálak is szívesen!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év párt keresek, biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal. A hölgy lehet akár passzív is.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Zala megyei nő 50 pluszos telt nyitot titkos szeretőnek keresek szeresd a nem hétköznapi dolgokat punci popsi tagitas kényszer nyalatas duplan punciba popsiba squirt a gyengem a vágyam imadok spriccelos pinat falni
Bipasszív férfiként ismerkednék aktív idösebb férfival,jászberényben és ķörnyékén.
Ismerkednék 60+ -os hölggyel vagy (kizárólag a feleség örömére) ilyen hölgytagú párral.
Feleséget keresek. Persze másét...
Sziasztok hölgyekel beszélgetnék ismerkednék camoznék de mindenrenyitotvagyok
Ma Debrecen Hajdúszoboszló autos sex
Párt keresek ahol a férj már nem teljesit,de a feleséget meg engedi más pasival,diszkréció adott és elvárt,kor alkat mindegy,higénia fontos.Hosszú távra...