Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Nyíradony környékén keresek hölgy partnert alkalmi kalandra. Akár hosszabb távon is, nem egyedülálló vagyok ezért kifejezetten fontos a diszkréció!! Kor nem számít.
Sziasztok! Lányt, hölgyet keresek a közelemből (Érd, Diósd, környező települések vagy persze Bp Érd felé eső kerületei). 40 éves, nem független, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel. Hely kell vagy bérlésben is benne vagyok (esetleg izgalmas számomra egy autós kaland vagy szex a szabadban is)
Ha szereted a finom punci illatát,és szivesen szagolgatnád barátnőm bugyiját és tele is éveznéd akkor találkozzunk,ha izgatnak téged is a fehérneműk bugyik harisnyák akkor várlak Pestmegyében egy nagy hokizásra.Hozhatod Te is barátnőd feleséged bugyiját,közben nézhetünk izgató csajos masztizós videókat.Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van,inkább esténként érek rá,ha vidéki vagy szállás is megoldható nálam.Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Két férfi csinos sub nőt keres.
Sziasztok!! Ma este keres valaki egy Bp-i pasit?
Sziasztok! Gyöngyös-Hatvan vonalon pár, vagy hölgy, aki találkozni is szeretne nap közben?
Egy 60 as pasi keresi azt a hölgyet Szegeden aki a bűnbe vinné
Sziasztok!! Most Szombat este keres valaki egy Bp-i pasit?
Egy 60 as pasi keresi azt a hölgyet Szegeden aki a bűnbe vinné
Privátba írj köszönöm.

Privátba írj köszönöm.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre . Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Nyíradonyban keresek hölgyet alkalmi kalandra, akár tartósan is! Diszkréció fontos! Kor nem lényeg

Mai nap Aktív férfit keresek egy kis mókára,kezdésnek kis masszázst adok!
Kecskeméten helyem van!
Kecskeméten helyem van!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok! Hölgy , pár hetero alapon? Akár autoskaland is? K. barcika , miskolc és környéke☺️
Két férfi csinos sub nőt keres.
Mátészalkán hölgy aki lerendezné férfiasságom?.. futár vagyok kb fél1 ig vagyok itt. Diszkréció fontos!! Mivel nem egyedülálló vagyok.
Sziasztook, 27éves ápolt budapesti pasi vagyok. Párokhoz/ hölgyhöz csatlakoznék, akár fizetek is érte. Írjatok nyugodtan!

Két férfi csinos nyitott nöt keres.
Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!