Sziasztok! Hatvan-Miskolc vonalon keresek hölgyeket, párokat nap közbeni találkára. Keressetek nyugodtan! Szép napot mindenkinek!
Szép jo napot mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha van olyan pár vagy hölgy aki igényelne engem, akkor
várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha van olyan pár vagy hölgy aki igényelne engem, akkor
várom a jelentkezést levélben.
Köszönöm.
Nógrád megyében keresek napközben ráérő nőt.
Csak és kizárólag önmagára igényes,szex kapcsolatra
Csak és kizárólag önmagára igényes,szex kapcsolatra
Sziasztok! Profi masszázstudással keresem igényes, értelmes, kommunikatív hetero pár/hölgy társaságát a hölgy örömére. 30-as, de fiatalabbnak kinéző, igényes, kedves srác vagyok. 55 éves korig várom a megkereséseteket! Erotikus masszázs, kukkolás, többes, cuckold, amikben szívesen benne lennék. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Profi masszázstudással keresem igényes, értelmes, hetero pár/hölgy társaságát a hölgy örömére. 30-as, de fiatalabbnak kinéző, igényes, kedves srác vagyok. 55 éves korig várom a megkereséseteket! Erotikus masszázs, kukkolás, többes, cuckold, amikben szívesen benne lennék. Szép napot mindenkinek!
Diszkrét kézimunka, esetleg pippantás,
pasinak. Én neked, kölcsönösség kizárt. 11 ker.

Mosonmagyaròvár:Üdv Szivessen kényeztetnék orálissan korombeli vagy nálam fiatalabb srácot irj ha gondolod profilt olvass
Eger-Salgótarján-Hatvan vonzáskörzetében ismerkednék normális férfias biszex pasival titkos haverság reményében. Ha valaki magára ismer privátban keressen! Jelentkezz!
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Kíváncsi hetero pasit keresek aki megszoptatna Kecskeméten
Írj
Írj
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Szopatok v szopok Pesten nagyon diszkrét partnert keresek diszkrét hejre megyek v te is jöhetsz ki elégíteni a faszod szamal olajos fasz véresre ha akarod szophatod a faszom is írj Pesten
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Egyoldalúan szopnék, idősebb macis pasit.
Sziasztok! 25 éves, sportos férfiként ismerkednék házas/foglalt nőkkel Debrecenbe. Kép a profilomon, arcot csak privátba.
Olyan hölgyet keresek,aki igényli a hosszas orális kényeztetést.
A higiénia fontos,kor,alkat másodlagos…
A higiénia fontos,kor,alkat másodlagos…
szombat estére keresek sexpartnert györben
Sziasztok Március 8.-a Szombat estére is keresek csajszit, hölgyet , párt . Élvezni az életet élvezni a testi örömöket ez a célom, a minőség számít számomra. Nem vagyok egy görög isten nem várom el ezt senkitől!!!
Sziasztok! Olyan párokat keresek akit szex közben lehet nézni! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok. Nem független 55 éves pasi vagyok állítólag nem rossz. Sopron és Bük közt illetve a környékén keresek színtén nem független hölgyet tartós erotikus kapcsolatra.
Írj bátran nem fogjuk megbánni.
Írj bátran nem fogjuk megbánni.
Olyan partnert keresek aki felvenné első szopásom amit szopó maszkban végeznék rajtad teljesen arc nélkül diszkréten. Kor nem. Ápoltság diszkréció fontos. Szép napot mindenkinek. Mail Címem az adatlapon.