Sziasztok! Budapest 8. kerületében keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal.
Sziasztok!
Vasárnap délutánra, kora estére keresek párt vagy bi pasit Zirc környékén!Uni/passzív vagyok!Hely megoldható.Írjatok
Vasárnap délutánra, kora estére keresek párt vagy bi pasit Zirc környékén!Uni/passzív vagyok!Hely megoldható.Írjatok
ez nekem is régi vágyam.de még nem volt alkalmam rá.esetleg veszprém és herend környékén jelentkezö?
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2024. 03. 16. szombat 02:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 16. szombat 02:47

Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol.....
Zalaegerszegen ma délután 14 és este 21 között pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok! Budapest 8. kerületében keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha kézzel-szájjal kényeztetném. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal.
Sziasztok! Nem független pasiként, bi párt kényeztetnék, mindkét felet, akár egyoldalúan is.
Lehettek bi beállítottságúak, de akár csak kíváncsi heterok is.
Vas Megye.
Lehettek bi beállítottságúak, de akár csak kíváncsi heterok is.
Vas Megye.
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol.....
sziasztok, Keszthelytől 10km-re titkos találkákra van egy kiadó kis hegyi házikó. ha valakit érdekel keressen privátban. megegyezés szerint.1-1órára kiadó.
Mai nap Kecskeméten cumiznék,lehet egy oldalú is viszonzást nem várok!Helyem van!
Így kell ezt csinálni!
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 03. 09. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 09. szombat 13:49

Sziasztok! Újpesti 45+ os urat keresek akihez átmehetek, kinyal és megdug.Domináns vagyok!
Sziasztok.
Olyan bi, vagy kíváncsi hetero párt keresnék, akik szívesen bevonnának harmadiknak egy olyan, nem független, jó fej bi pasit, aki kicsit megfűszerezné a szeretkezésüket diszkréten.
Én 176 magas, 80 kg, borotvált pasi vagyok Vas Megyéből, napközbeni szabadidővel.
Miközben Ti szeretkeztek, szívesen kényeztetem mindkettőtöket….
Vas Megye
T.
Olyan bi, vagy kíváncsi hetero párt keresnék, akik szívesen bevonnának harmadiknak egy olyan, nem független, jó fej bi pasit, aki kicsit megfűszerezné a szeretkezésüket diszkréten.
Én 176 magas, 80 kg, borotvált pasi vagyok Vas Megyéből, napközbeni szabadidővel.
Miközben Ti szeretkeztek, szívesen kényeztetem mindkettőtöket….
Vas Megye
T.
Diszkréten kukkolnék párt!
Sziasztok! Ha valaki engedné, hogy részt vegyek a szeretkezésükben nézőként, örömmel fogadnám ezt a lehetőséget. 18F ( privátba várom a lehetőségeket)

Sziasztok. 30as független sportos pasiként kenyeztetnek hölgyeim
Szeretek maszirozni és állítólag tudok is. Helyem nincs, esetleg autós kaland. Utazni Pest vonzaskörzeteben tudok

Hol vagy most at tudok menni ??ok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 13. szerda 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 06:45
Törölt felhasználó (1311792)

Szekszárdi hölggyel párral házaspárral ismerkednék diszkrét szexkapcsolatra akár 55+ korosztályból is. Írj privát üzenetet !
Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést! diszkrécióm garantált. szeretnék egy igazán szexéhes növel találkozni akivel egy csomó jó élményt megélhetünk mindent megteszek hogy jól érezd magad . Jövő héten Budapesten leszek találkozhatunk diszkréció garantált
Sziasztok! Leginkább egy budapesti nővel ismerkednék innen a GG-ről! Lennék a titkod és te az enyém! Képet szívesen mutatok szimpátia esetén amennyiben nem szereted a zsákbamacskát. Diszkréció higiénia egzisztencia adott és elvárt. Ismerkedjünk abban nincs semmi rossz a többit meglátjuk....Áki