Elhanyagolt férj elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek hosszú távra alkalmi kapcsolatra. Kor alkat nem számít. Testi és lelki örömök velem. Te döntöd el melyikel kezded.
Sziasztok hölgyet vagy párt keresek Jászberény és környékén
Kecskeméten dugnék nem független nőt! Jelentkezz , megbeszéljük!
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszexualitás iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok
Lányhoz ès párhoz csatlakoznék Budapesten ès környékén .
Lányhoz ès párhoz csatlakoznék Budapesten ès környékén .
Fehérvaron bisex srac vagy pasi kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Ma este szopnék diszkréten! Tata, Komárom megye! Akár kíváncsi heterot is!
Senki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 27. csütörtök 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 27. csütörtök 19:24
Törölt felhasználó (4375942)

Kaposváron szeretnék ismerkedni diszkréten, nem vagyok független ritkan tudok lelépni. Hely kellene. Olyan hölgyeket keresek , akiket elvezésig kell nyalni, egyszerüen mert imádják. Privire írj ha elveznél egy jót!
Idösebbpárt keresek alkalmi eggyüttlétekre, jászberényben és környékén.
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Szép jó reggelt mindenkinek.
Megpróbálom megint hátha.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép estét.
Megpróbálom megint hátha.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép estét.
--- > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm és kke ------ >Adatlap
Sziasztok!
Nyíregyházán és körzetében keresek szimpatikus párt ma reggeli, délelőtti, vagy holnap reggeli találkozás céljából, teljesen hetero alapon! Akár abban is benne vagyok, hogy nem nyúlunk egymáshoz, csak közös fantáziálást, önkielégítést csinálunk!
Az adatlapomon minden valós, illetve láthattok rólam fotót, videót is.
Várom a jelentkezéseteket!
Nyíregyházán és körzetében keresek szimpatikus párt ma reggeli, délelőtti, vagy holnap reggeli találkozás céljából, teljesen hetero alapon! Akár abban is benne vagyok, hogy nem nyúlunk egymáshoz, csak közös fantáziálást, önkielégítést csinálunk!

Az adatlapomon minden valós, illetve láthattok rólam fotót, videót is.

Várom a jelentkezéseteket!

Szombat 9-10 korul Holgy vagy par akihez felugorhatnek egy fel orara? 6 ker? 13? Vaskos nagy meretu szerszamomat nagyon szeretnem masban is kiprobalni.
Nem független höly diszkrét partnere lennék,kor alkat mindegy Baranya
Sziasztok!
Keresek Nyíregyházán és vonzáskörzetében egy szimpatikus, megbízható párt, akikkel a mai napon, a koraesti órákban találkozhatunk és jól érezhetjük magunkat, természetesen hetero alapon.
Maximálisan diszkrét, intelligens férfi vagyok, az adatlapomon minden megadott paraméter a valóságnak megfelel.
Utazni tudok, fogadni nem. Emailben várom a jelentkezést az intimbeszelgetes gmail-fiókban, ahová teljes alakos fotóval írjatok, persze nem kell arcképes.
Várom a jelentkezéseteket, érezzük jól magunkat egymás társaságában!
Keresek Nyíregyházán és vonzáskörzetében egy szimpatikus, megbízható párt, akikkel a mai napon, a koraesti órákban találkozhatunk és jól érezhetjük magunkat, természetesen hetero alapon.
Maximálisan diszkrét, intelligens férfi vagyok, az adatlapomon minden megadott paraméter a valóságnak megfelel.
Utazni tudok, fogadni nem. Emailben várom a jelentkezést az intimbeszelgetes gmail-fiókban, ahová teljes alakos fotóval írjatok, persze nem kell arcképes.
Várom a jelentkezéseteket, érezzük jól magunkat egymás társaságában!
Kaposváron szeretnék ismerkedni diszkréten, nem vagyok független ritkan tudok lelépni. Hely kellene. Olyan hölgyeket keresek , akiket elvezésig kell nyalni, egyszerüen mert imádják. Privire írj ha elveznél egy jót!
Sziasztok! Ma délután keresek kalandot 22-11 ker környékén! Sziasztok!