Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik a kicsi de aktív péniszt
Sziasztok! Szolnoki csinos nővel ismerkednék titkos örömökre!Várom üzidet!
Sziasztok! Ma délelőtt kalandoznék a XI kerületben! Esetleg nő vagy pár? Sziasztok!
Kaposváriak? Hely kell!,Szeresd a vastagot
Szopnék diszkréten! Komárom megye!
Hölgyet keresünk hosszú távra

holnap, júli 19-én valaki utazik Bp-ről balaton felé?
Zalaegerszegen most szopnék. Helyem van.
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn! Helyem sajnos nincs de utazni tudok. Sziasztok!
Sziasztok!Ajkán vagy a közelben ma/holnap vagy Badacsony környékén szerdán vki?
Debrecen és környékén keresem idősebb nők tarsaságát.
Privát üzenetben írj.
Privát üzenetben írj.
Balatonszemesem naplemente parti
Salgótarján -Eger- Hatvan- Gyöngyös vonalon a 21 és 23-as főút mentén szivesen ismerkednék normális biszex vagy kíváncsi hetero pasival, férfias adottsagúval. Legyél 80 kg fölötti férfias, korrekt! Írj privát üzenetet!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok , aktív nem kövér pasit keresek alkalmi szexhez de akár hosszú távon, én átlagos vagyok passzív használható minden jóra, térdelek, pucsitok, nyelem
Kaposvári foglalt pasi vagyok. Kaposváron lenne valaki, akinél alkalmankként könnyíthetek magamon? Hölgyek , párok elsősorban, de ha kézimunkáznál a farkamon akkor bi pasi is lehetsz. Privin keress.kép csak ott.
Valaki Alsónémedi és környékéről??
Olyan pasit keresek aki szeretne szopatni vagy dugni egy 41 éves magas férfias pasit.alkalmi vagy rendszeres is lehet.anoním is lehet lakás gloryhole vagy maszkban.ha csak kivernéd előttem kézzel vagy műpuncimmal az is oké.síkosítós kézzel fejni is szeretek
Sziasztok lányok,asszonyok.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2