Szombat esti BP XIII .ker magánlakás privát összejövetelre keresünk átlagos párokat lányt extra nagy méretű fiúkat. Este 8-tól. Kultúráltság elvárt.
Jelentkezés az adatlapunkon üzenetben. Köszönjük.
Jelentkezés az adatlapunkon üzenetben. Köszönjük.
Aktív Bpi volt sportoló srác vagyok.Akit nagyon izgat ha a férj előtt baszhatom a nejét.De szívesen szopatom a férjet is a neje előtt!
Sziasztok Szombat estére keresek Bp. i hölgyet,akivel kiélvezhetjük egymás társaságát
Kaposvárott szoptató pasit keresek. Helyen van
Sziasztok! igényes, ápolt hölgyet keresek kellemes időtöltéshez.hely, diszkréció adott.
Sziasztok Szombat estére keresek Bp. i hölgyet,akivel kiélvezhetjük egymás társaságát
Sziasztok.24éves pasi vagyok.Elhanyagolt hölgyeket keresek titkos kapcsolatra.
Párokhoz is szívesen csatlakoznék.Szeghalom és környékén.
Email:szexyboy23@gmail.hu
Párokhoz is szívesen csatlakoznék.Szeghalom és környékén.
Email:szexyboy23@gmail.hu
Jövőhétre keresek Balatonfűzfö közelében hölgyet.
Sziasztok.35 éves 175 cm 75 kg sportos,jóképű nagykanizsai srác vagyok.Titkos találkákra,keresek elhanyagolt nőt 50 éves korig.
sziasztok.egyedülálló pasiként keresem barátnőm hosszú távra.39 éves vagyok.
diszkrét is vagyok.....

Sziasztok! A héten csütörtökön, pénteken, szombaton Gödöllőn leszek továbbképzésen. Szívesen csatlakoznék a környéken párokhoz, lányokhoz a hölgy örömére. Ha valakit netán érdekel a dolog írjon priviben. üdv
Sziasztok! Holnap délelőttre lányt vagy párt keresek kölcsönös örömszerzésre. Helyem van. Üdv Zoli
Sziasztok ! Lányt Hölgyet keresek 25-45 -év ig minden jóra Pest megye Vác és környéke utazni tudok , én 46év 172cm 72kg barna haj szem átlagos alkat . lendrodi20@gmail.com
Sziasztok!Debreceni 28éves átlagos pasi vagyok.Most valaki Debrecen??
Sziasztok!Gyula,gyula környéki pasit keresünk (25-40 év) alkalmi diszkrét sex kapcsolatra a csak a párosunk nöi tagjának!!!A párom aktiv vagy passziv jelenlétével
Intim méret nem anyira fontos de NAGYobb példányt szeretnék kiprobálni.Ha eddig elolvastad kicsit olvass tovább is fontos dolog hogy emailba irj és küld arcos és intim képet máskülönben nem válaszolok!!! cucncus84@gmail.com

Sziasztok!
Keresek olyan párokat, akik diszkrét, szimpátián alapuló kapcsolatban benne lennének. A bi is érdekel! A fiúk esetében előny a normál, vagy a vékonyabb testalkat, lányok esetében a vékonytól a teltebb nőiesig többféle is teszik! A minőség számít, nem csak a mennyiség!
Keresek 18-45 közötti fiúkat, vagy lányokat, akik kényeztetnék a képen látható szerszámom. Hely szükséges! Várom jelentkezéseteket!
Szívesen végignézném párok szeretkezését is! Beszállás nem feltétel!
Keresek olyan párokat, akik diszkrét, szimpátián alapuló kapcsolatban benne lennének. A bi is érdekel! A fiúk esetében előny a normál, vagy a vékonyabb testalkat, lányok esetében a vékonytól a teltebb nőiesig többféle is teszik! A minőség számít, nem csak a mennyiség!
Keresek 18-45 közötti fiúkat, vagy lányokat, akik kényeztetnék a képen látható szerszámom. Hely szükséges! Várom jelentkezéseteket!
Szívesen végignézném párok szeretkezését is! Beszállás nem feltétel!
Igényes férfi csinos hölgyet keres vagy párhoz csatlakozna.
Sziasztok, 40- es független sportos testalkatú Érdi férfi vagyok. lányt, hölgyet keresek szabadidőnk kellemes eltöltésére hely van utazni tudok.
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. 195/80. Péntek este szívesen csatlakoznék párhoz, lányhoz. Imádok puncit kényeztetni!