Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok kamionba ma delkorul holgyet kenyeztetnek budakalasz tersegeben senki se fog latni csak a jo finom sex gumim van
Kecskeméten keresek olyan nőt aki hagyná hogy gyúrjam ,szopjam a melleit! Írj privátban!
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Budapesten hölgyeket ,párokat keresek délutáni kalandozásra .Kizárólag szex kapcsolatra keresek.
Sok minden ben benne vagyok .
Sok minden ben benne vagyok .
Sziasztok.11,11 Péntek estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Jó estét
A héten erre keresnék, ha esetleg lenne rám igény,
kérem jelezz és pontosítunk időpontot az erotikához.
Unatkozó hölgyek, lányok, anyukák, hanyagolt feleségek, napját ízesíteném erotikával,szexel.
Párokhoz is csatlakozhatok ha esetleg úgy hozza a vágy hetro alapon.
Imádom mikor a ki elégüléstől esetleg remeg kezük lábuk.
Nem a dur bele bumm tipus vagyok és nem egy 5perces srác vagyok.
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Esetleg jászberény
Várom az üzeneteket hogy időpontot egyeztessünk, ismerkedjünk.
Köszönöm a figyelmet.
További szép estét.
Üdv. Albert
A héten erre keresnék, ha esetleg lenne rám igény,
kérem jelezz és pontosítunk időpontot az erotikához.
Unatkozó hölgyek, lányok, anyukák, hanyagolt feleségek, napját ízesíteném erotikával,szexel.
Párokhoz is csatlakozhatok ha esetleg úgy hozza a vágy hetro alapon.
Imádom mikor a ki elégüléstől esetleg remeg kezük lábuk.
Nem a dur bele bumm tipus vagyok és nem egy 5perces srác vagyok.
Nagykáta
Tápiószentmárton
Farmos
Esetleg jászberény
Várom az üzeneteket hogy időpontot egyeztessünk, ismerkedjünk.
Köszönöm a figyelmet.
További szép estét.
Üdv. Albert
Budapesti hölgyet vagy párt keresek főleg napközbeni kalandozásra. Magas, 40-es potens, kicsit talán perverz férfi vagyok. Kizárólag szexkapcsolatot keresek, de a kölcsönös szimpátia és a vonzódás persze fontos. Imádom a különleges dolgokat, a többest, nem igazán vagyok szégyellős. Ha Te is ilyen vagy, akkor talán egymást keressük!

Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Elhanyagolt férj keresi szexpartnerèt elhanyagolt hölgy elhanyagolt anyuka személyèben. Kor alkat nem számít. Élvezd az életet velem.
Tata környékén szopatna ma valaki?
Nem vagy független?
Viszont hiányzik valami plusz?
Házas, el hanyagolt feleség vagy?
Pár kapcsolatban élő hölgy vagy aki nincs ki elégítve?
Nos, ha hiányzik az élvezet, a ki elégülés, szeretkezés, vagy az érzéki figyelem törődés.
Akkor ne habozz, írj nekem és be bizonyitom hogy jó választás lettem.
Írj bátran még ma.
Nos, ha hiányzik az élvezet, a ki elégülés, szeretkezés, vagy az érzéki figyelem törődés.
Írj bátran még ma.
Elhanyagolt férj keresi szexpartnerèt. Pár hàzibaratja lennék diszkréten hosszú távon. Illetve elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít.
Sziasztok.11,11 Péntek estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
Nyíregyháza, férfias aktív férfit keresek, aki dugna, szopatna!!
Sziasztok
Hölgyet keresek kamionba valo ovszerel ha kell.
M1 bp 85 sopron fele megyek utana vissza ugyan igy.
Üzenet pr.irj
Hölgyet keresek kamionba valo ovszerel ha kell.
M1 bp 85 sopron fele megyek utana vissza ugyan igy.
Üzenet pr.irj
Nem vagy független?
Írj bátran még ma.
Írj bátran még ma.

Biszexuális aktív férfit keresek,35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok.
Fót, Veresegyház, Őrbottyán környékén szívesen ismerkednék hölggyel, párral...