Sziasztok!
Esetleg most péntek délelőtt meglátogatna egy korrekt pár? Masszázs, yakuzzi, szauna... hármas szex..
Esetleg most péntek délelőtt meglátogatna egy korrekt pár? Masszázs, yakuzzi, szauna... hármas szex..
Mai nap keresek házaspárt Gyönygyös-Hatvn-Jászság környékén Hárman párban izgalmakra
Utazni tudok üzenetben várom érdeklődéseteket. Ha lehetséges kérnék telefonos elérhetőséget.
Utazni tudok üzenetben várom érdeklődéseteket. Ha lehetséges kérnék telefonos elérhetőséget.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Párral vagy lánnyal kalandoznék!
Fiatalos hetero párhoz,vagy hölgyhöz csatlakoznék a héten valamelyik délután Zalaegerszeg. Vas megye írj üzit
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Romákkal szívesen ismerkednék, izgatnak és nem csak ismi smile 30-as bármire, nyitott pasi vagyok. Érdekelnek fantáziák, vágyak.
Privátban keress meg smile
Romákkal szívesen ismerkednék, izgatnak és nem csak ismi smile 30-as bármire, nyitott pasi vagyok. Érdekelnek fantáziák, vágyak.
Privátban keress meg smile
Sziasztok !
Most szombaton (2022.09.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2022.09.03.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szi,gondolom fizetős masszázs.
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben.
Kecskeméten keresek olyan nő kapcsolatát akivel néha lehetne szexelni akár kocsiban is! Kor nem számít de fontos hogy ne legyél független! Írj privátban!
Sziasztok!
Ma Balatongyörök mellett Szépkilátó horgászok ,közben nőt párt keresek egy kis szabadban szexre vagy kukkolas is érdekel.
Ma Balatongyörök mellett Szépkilátó horgászok ,közben nőt párt keresek egy kis szabadban szexre vagy kukkolas is érdekel.
Kisújszállás-Karcag környékén keresek elhanyagolt hölgyet aki úgy èrzi hogy szeretné szexuális ètvágyát kielégíteni. Igényes pasi vagyok aki hölgyeket repitene a csúcsra akár viszonzás nélkül is.
Dunántúli hölgyeket kényeztetnék a hétvégén. Helyem sajnos nincs, de Nàlad, vagy szálláson tudunk találkozni. Ha érdekel, írj a leslie1@citromail.hu-ra! 45 éves pasi vagyok.
Budapesten keresek kortól állattól függetlenül hölgyet akit orálisan kényztethetnék teljesen fallosz és szexmentesen. Tiszta ápolt Bp is 44 éves férfi vagyok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok Pécsen keresek partnert. Írj ha te is így gondolod.
Holnap(péntek) délelötti diszkrét szextalira keresek lányt anyukát Szombathely,Kőszeg,Csepreg körzetébe.
Nagy szexuális étvágyamat csillapítanám Budapesten hölgyek ,párok írjatok bátran.
Olyan pasit keresek aki szereti ha szopják lehet alkalmi vagy állandó, állandó lenne a legjobb, imádok szopni helyem van. 40 éves magas férfias vagyok. Ha anoním szopatnál lakás glory hole az is megoldható. Diszkréció, megbízhatóság, egészség adott elvárt.ha csak azt szeretnéd hogy síkosítós kézzel megfejjelek az érdekel
Csak komolyak!!
Csak komolyak!!