Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. smile Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! Írj, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Lányok, hölgyek és elhanyagolt feleségek ha szeretitek a Legot akkor gyertek ismerkedjünk és álljunk össze, mint 2 kicsi lego!
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok! Hozzám hasonlóan mindig szexéhes, mindenre nyitott női párommal keresünk harmadiknak nőt Budapesten. Üzenetben elértek, kérlek, képpel együtt írjatok.
Tatabánya diszkréten?
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Sziasztok ,08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ha valakinek felkeltettem az érdeklődését .
kecskeméti párt keresek
Sziasztok.
46 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Nem függetlenként keresek bevàllalos hölgyet….
Szép ápolt vastag farkam van…
46 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Nem függetlenként keresek bevàllalos hölgyet….
Szép ápolt vastag farkam van…
Csepeli hölgyet kényeztetnék molett előny
Egy relaxáló pipa, ebben a szép időben

Sziasztok!
Papás - mamás játékhoz keresek tettestársat egy lány/hölgy személyében. 11.kerben van helyem a játékhoz.
Üdv
Zoli
Papás - mamás játékhoz keresek tettestársat egy lány/hölgy személyében. 11.kerben van helyem a játékhoz.
Üdv
Zoli
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes!
Újpesten valaki?
Keresek elhanyagolt hölgyet aki úgy èrzi mèg szeretne szexuális ètvágyát kielégíteni. Èn 40 èves pasi vagyok aki hölgyeket repitene a csúcsra.
Sziasztok ,szép napot Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, ,csajszit .a többit privin megbeszéljük
Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük
Szép napot
Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra

179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük

Szép napot