Ma délután valaki Újpesten?
Holnap délelőtt Gödöllő- Hatvan- Aszód és környékén normális férfias biszex srác ismerkedne? Írj privát üzenetet!
Sziasztok,szép napot Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet,,csajszi.a többit privin megbeszéljük

Aktív havert szeretnék, nem egy alkalomra, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok!
30 éves nem független igényes fiatalos pasi vagyok.
Budapest és környékén párhoz csatlakoznék hetero alapon. Kizárólag hétköznap napközben tudom megoldani a találkozót. Adatlapom kitöltve. Fontos, hogy nem hosszútávra keresek csak 1 max pár alkalomra, kizárólag az élmény miatt. Nem barátkozni szeretnék és nem belerondítani a kapcsolatba. A szabályokat tiszteletben tartom. Ezek tükrében várom a párok jelentkezését.
amatorpar30@gmail.com
30 éves nem független igényes fiatalos pasi vagyok.
Budapest és környékén párhoz csatlakoznék hetero alapon. Kizárólag hétköznap napközben tudom megoldani a találkozót. Adatlapom kitöltve. Fontos, hogy nem hosszútávra keresek csak 1 max pár alkalomra, kizárólag az élmény miatt. Nem barátkozni szeretnék és nem belerondítani a kapcsolatba. A szabályokat tiszteletben tartom. Ezek tükrében várom a párok jelentkezését.
amatorpar30@gmail.com
Szopnék Bp helyem van. Lakás glory hole is anoním.....
Sziasztok.Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt keresek.Nem kapod meg otthon amire vágysz.Érzéki masszázsban is jó vagyok. Helyem van.
Sziasztok.
46 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Nem függetlenként keresek bevàllalos hölgyet….
Szép ápolt vastag farkam van…
46 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Nem függetlenként keresek bevàllalos hölgyet….
Szép ápolt vastag farkam van…
Ma délelőtt Szigetszentmiklóson szeretnék találkozni valakivel. Kis játék lenne a cél.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Fital srácot vagy urat keresek aki kipróbálná fantasztikus műpuncimat...helyem van.Igényes srác vagyok,helyem van Pestmegyében!
Sziasztok Lányok hőlyhegy kamerázás vagy csak egykis beszélgetnés mindenre nyitotvagyok? skype:rodger.rodger2
Csinos igényes PÁRT keresek hosszútávú HÁZIBARÁT szerepre! 196cm igényes sportos szolis pasi vagyok.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Sziasztok !
Most szombaton (2022.08.06.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most szombaton (2022.08.06.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
férjes asszonyt,idösebb hölgyet keresek Szolnok megy-Jászberény-Hatvanról
Ápolt Budapesti nem független pasi nő partnerét keresi,minden főldi jora,kor alkat nem számit,adatlapomon mindent meg találsz.
Budakalszon csak holgyet dugnek kamionban
Arányosan telt kreol hölgy seggét rendszeresen nyalnám.....
Sziasztok, aug 4en csutortokon reggel 5utan cumiznek siofokon, irj ha szopatnal.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.