Kecskeméti nőt vagy párt keresek
szexkapcsolatra keresek partnert!
Tartós párkapcsolatban élő hölgyet, asszonyt, feleséget keresek magamnak, izgalmas, titkos kapcsolatra.
Diszkrécoó elvárt és adott.
Képeket találtok rólam az adatlapomon.

Ma estére keresek párt pesten! Ápolt potens férfi vagyok! Viber 305057875
Sziasztok!Már korábban próbáltam a feleségemmel erről a témáról beszélni.Elutasító volt de csak Velem.A barátnőjének megírta hogy szívesen lefeküdne más férfival de nem meri, mert nem tudja hogyan reagálnék rá (megjegyzem örülnék neki) mert fél ha megtudom elválnék tőle (nem). Tehát olyan nem független férfit keresek, aki elcsavarná a fejét. Persze segítek benn, hogy összejöjjön. Röviden. 40 éves vékony igazi MILF. Fotót küldök, de nem arcképeset, azt majd idővel, ha lesz megbízható partner. Privátban várom a válaszokat. Köszi!
Hölgy, pár ismeretségét keresem diszkrét kapcsolatra.
van kivel de nincs hol? gyertek hozzám, napközben is van hely BP7-ben, ha nézhetem, jó, ha beszállhatok, még jobb

Budapesten mára valaki?
Budapesten mára valaki?
Diszkrét partnere lennék társas-magányban sínylődő budapesti hölgynek, privát üzenetben elérhető vagyok.
Sziasztok,Bajai FÜGGETLEN,kultúrált megbízható pasi vagyok.Csinos,intelligens hölggyel ismerkednék tartós,diszkrét kapcsolat céljából.Azt mondják a tiltott dolgok a legjobbak.Teljes mértékben egyet is értek ezzel.Valaki?..
Hello irj ram priviben.
(Ez egy válasz SzabóRoland üzenetére (2016. 11. 27. vasárnap 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 27. vasárnap 17:45

Sziasztok!Már korábban próbáltam a feleségemmel erről a témáról beszélni.Elutasító volt de csak Velem.A barátnőjének megírta hogy szívesen lefeküdne más férfival de nem meri, mert nem tudja hogyan reagálnék rá (megjegyzem örülnék neki) mert fél ha megtudom elválnék tőle (nem). Tehát olyan nem független férfit keresek, aki elcsavarná a fejét. Persze segítek benn, hogy összejöjjön. Röviden. 40 éves vékony igazi MILF. Fotót küldök, de nem arcképeset, azt majd idővel, ha lesz megbízható partner. Privátban várom a válaszokat. Köszi!
Sziasztok! 25 éves kedves, ápolt pasi vagyok Gödöllőröl, a héten csatlakoznék párhoz vagy lányhoz, minden jóban benne vagyok, ha érdekel, képemhez itt megadom a hozzáférést, utazni tudok.
Tartós párkapcsolatban élő hölgyet, asszonyt, feleséget keresek magamnak, izgalmas, titkos kapcsolatra.
Kimondottan vastag és nagy méretű (ez nálam 20/6 cm felettiekre értendő!!!!!) búvóhellyel rendelkező, jótestű HETERO fiúkat keresünk Budapestről vagy Vác vonzáskörzetéből. Szép, formás alakú néger srácok előnyben
Mi egy ápolt, önmagunkra és másokra egyaránt igényes 43-46 éves pár vagyunk, pinusban hatalmasan tág és strapabíró, órákig ,akár egész éjszakán át folyamatosan dugható csajszival
.
Csakis alkalmi szexkapcsolatot keresünk! Szex velem csak óvszerrel lehetséges! Popószex nálam TABU,de a szendvics az pinusban (egyszerre a kettő) kedvenc
. Arc és teljes alakos ,fényképes jelentkezőket várunk mail-ben

Csakis alkalmi szexkapcsolatot keresünk! Szex velem csak óvszerrel lehetséges! Popószex nálam TABU,de a szendvics az pinusban (egyszerre a kettő) kedvenc

Szia ! Szombat délelött budapesti hölgy játszó társa lennék .
Sopron és környéke
Sziasztok.Holnap nap közben 11-15 óra között keresek Bp.i unatkozó hölgyet,csajt

25 éves budapesti férfi szombaton napközben hölgyel párral találkozna. Priviben elérhető vagyok.
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párral- lánnyal ismerkednék!