Lipót ma valaki?
Sziasztok kamionos jo fej 37eves srac keredi a mai napra fot mogyorod hungaroring tersegeből hetero alapon csak ishölgyet 1h sexre akivel jol kiengedhetnè a gőzt....
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
50 feletti csinos, igényes, nagy szexuális étvággyal rendelkező hölgyet keresek rendszeres találkozásokra! Előny ha szereted a nagyobb méretet! Csak igényes hölgyek jelentekezését várom privátban!
Mosonmagyaróvár és környékén sexpertnerem keresem. Hölgy anyuka személyében. Diszkréten.
Sziasztok! 20 éves kandúr keresne lányokat, nőket egy kellemes légyottra Kecskemét környékéről. Kérlek jelentkezz privátban.
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn. Ápolt normális férfi vagyok. Helyem nincs utazni ésszerű távolságba tudok! Sziasztok!
Sziasztok ma estére keresek Bpi hölgyet,pár,jó egész estés szexre.
Miskolc-Polgár körül szeretnék ismerkedni teljes diszkrécióban hölgyel vagy párral. A kor igazából nem számít de jobban érdekel a nálam(26) idősebb korosztály.
Sziasztok. Hölggyel ismerkednék Debrecen és környéke. Nem baj ha nem vagy független.
Diszkréten nálam a profil alapján.
Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn. Ápolt normális férfi vagyok. Helyem nincs utazni ésszerű távolságba tudok! Sziasztok!
Sziasztok! Holnap estére keresek nőt vagy párt bpn. Ápolt normális férfi vagyok. Helyem nincs utazni ésszerű távolságba tudok! Sziasztok!
Sziasztok! Holnap estére keresek nőt vagy párt bpn. Ápolt normális férfi vagyok. Sziasztok!
Diszkréten keresem hölgy partnerem szfvár és környékén.
Diszkréten keresgélem hölgy partnerem szfvár és környékén.
Sziasztok Szolnok vagy környékéről ismerkednék nőkkel lányokkal vékony/ normál test alkat ducik nem. Varom leveleket aki pasit keres. Skyp viber van.
Extrém nagy méretű,200 kg körüli,belevaló hölgyet keresek. Sportos,intelligens férfi vagyok,a hatalmas idomok rajongója.
Sziasztok!
Sármos, intelligens, vidám pasiként szeretnék párokhoz / hölgyekhez csatlakozni.
Mobilis vagyok és megbízható!
Ölelés:
Koncimaci
Sármos, intelligens, vidám pasiként szeretnék párokhoz / hölgyekhez csatlakozni.
Mobilis vagyok és megbízható!
Ölelés:
Koncimaci
Sziasztok!Ma késő délután este felé Berettyóújfalu,Karcag,Szolnok, Cegléd,M4,M0,M1, Győr útvonalon szívesen találkoznék hölgyek előny ha telt vagy, esetleg pártokhoz is szívesen csatlakoznék!Üdv:Norbi
Sziasztok,
Augusztus 16-21 közötti napok egyikén, vagy akár több napra, szívesen csatlakoznék egy párhoz, vagy fogadnám őket kezdőként.
Kötetlen, laza, házibuli jellegű erotikával fűszerezett kikapcsolódásra, vagy erotikus társasozásra, és minden másra ami csak jó lehet egy hármasban. Bi pár is lehet, amennyiben nem gond, hogy én hetero vagyok, bár nem zárkózom el egy kis kézimunkától max oráltól, ha úgy adódik, mert ízgató lehet egy kellemes párral, de azért ezt nem garantálom.
Ha érdekes lehetek valakik számára, akkor örömmel veszem a megkeresést, hogy megbeszéljük a továbbiakat.
Természetesen, ha szimpatikusak leszünk egymásnak, akkor szívesen mutatok arcos képet, és ha ezután is minden klappol, akkor telefonszámot is.
Üdv,
G
Augusztus 16-21 közötti napok egyikén, vagy akár több napra, szívesen csatlakoznék egy párhoz, vagy fogadnám őket kezdőként.
Kötetlen, laza, házibuli jellegű erotikával fűszerezett kikapcsolódásra, vagy erotikus társasozásra, és minden másra ami csak jó lehet egy hármasban. Bi pár is lehet, amennyiben nem gond, hogy én hetero vagyok, bár nem zárkózom el egy kis kézimunkától max oráltól, ha úgy adódik, mert ízgató lehet egy kellemes párral, de azért ezt nem garantálom.

Természetesen, ha szimpatikusak leszünk egymásnak, akkor szívesen mutatok arcos képet, és ha ezután is minden klappol, akkor telefonszámot is.
Üdv,
G