Szia ! Budapesten olyan nőt keresek akivel közösen huncutkodhatnánk ! Vad levelezésektől a közös masztikon át bármi lehet . Csak nők !!!!!!!
Higiénikus, diszkrét párral, hölggyel ismerkednék hosszabb távú "baráti" kapcsolatra
Sziasztok!
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében.
Diszkrét,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz keresek partnert,egy értelmes,nyitott gondolkodású férfi személyében.
Vác környékén ismerkednék párral hölggyel napközbeni találkozóra
Diszkréció adott,hely szükséges
Diszkréció adott,hely szükséges
Tele kíváncsisággal keressük bi lányt partnerünket. Ha benne vagy kérlek írj ránk. F 36 - L 21

Sziasztok ma estére Bp.i szexpartnert keresek,pár hölgy személyébe.Dohányzók,helyem sajnos nincs.
Sopron és környéke
Sziasztok! Párt keresek bpn ma estére! Helyem nincs sajnos és még dohányzok is! Viszont ápolt,vidám szőke kék szemű pasi vagyok akivel beszélgetni is lehet! Csak pasik ne keressenek! Viber: 30/5057875
Keresném házasságban, vagy tartós párkapcsolatban élő, de kalandra vágyó hölgy partneremet.

KECSKEMÉTI nőt vagy párt keresek
Hölgy pár ismeretségét keresem diszkréten.
Sziasztók
Sziasztok.Napközbeni szabadidővel rendelkező csinos nőt keresek vagy párhoz csatlakoznék.
Budapesti 25 éves férfiként ismerkednék hölggyel, párral ! 18-45 ig ! privát levelében!
Győri lányt -asszonyt keresek közös hancúrozásra!
Budapesti Hölgyel ismerkednék, és találkoznék......diszkréten
Szia csajszi priviben beszeljunk irj ram.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 12. 01. csütörtök 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 12. 01. csütörtök 15:34
Törölt felhasználó (1526492)

Sziasztok
Családos 30 éves csini szexy nagy étvágyú nőci vagyok és egy kis extrára vágyom :P
20-40 ig keresek jótestű kimondottan nagyfarkú srácokat hétvági extrákhoz wink
Ha nagyon félsz jöhetsz a haveroddal is wink
Pécs - Kaposvár környékén vagyok hétvégén smile
Többit priviben :P
Családos 30 éves csini szexy nagy étvágyú nőci vagyok és egy kis extrára vágyom :P
20-40 ig keresek jótestű kimondottan nagyfarkú srácokat hétvági extrákhoz wink
Ha nagyon félsz jöhetsz a haveroddal is wink
Pécs - Kaposvár környékén vagyok hétvégén smile
Többit priviben :P
Hello! Kedd délelőtt vagy kora délután Budapesten szívesen kényeztetnék hölgyet vagy pár hölgytagját. Kor nem számít, csak legyen jó nekünk!!!
Dec. 17-én szombat 13-14 órától keresünk párt Debreceni együttlétre. Hely megoldható. Levelet írjatok
Sziasztok 35 éves férfi vagyok párokat vagy hölgyeket keresek budapesten vagy közvetlen közelébe kimondotan a hölgy örömére.Jelentkezéseket képekel kérnék lehetnek aktfotó is zagyva24@gmail.com csak diszkréten.