36 éves Aktiv bisex pasi, keres hokira oralra vagy bármire pasikat
Bpesti ápolt nem független pasi hölgy partnerét keresi.
Bp.-i vagy Pest megyei, 45-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex (vagy biszex iránt érdeklödő) férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Ma estére keresek partnert! Kizárólag az adatlapomban leírtak alapján és feltételeivel!
Dunaharaszti és környékéről keresnék hölgyeket,párokat,akiknek a minőségi ,szenvedélyes szexre van szükségük ! Terhes kismama is írhat... De ,ha csak simán szeretkeznél egy kiadósat... akkor is keress bátran.
33 éves budapesti pasi, hölgyet kényeztetne. Helyem van, írj, ha szimpatikus vagyok!
13 kerben valaki orálra?
unatkozó kanos heteró, bi pesti srác aki ismerkedne sráccal?
Szopnék Bp. Helyem van. Egészség diszkréció adott elvárt. Lakás glory hole is szopathatsz arctalanul. Ha csak kivernéd előttem ahogy nézem az is érdekel.
Sziasztok
Budapesti 43 éves igényes Férfiként keresek Hölgyet szerdára.(03.16)
Párokhoz is csatlakoznék és tudnálak titeket fogadni saját lakásomban , a Hölgy örömére.
Budapesti 43 éves igényes Férfiként keresek Hölgyet szerdára.(03.16)
Párokhoz is csatlakoznék és tudnálak titeket fogadni saját lakásomban , a Hölgy örömére.

Sziasztok
03-16-ra keresek Hölgyet vagy Párt, hetero alapon 170/80 igényes pasi vagyok. Átlagnál nagyobb intimmel. 20/5
Budapesten a XIII kerületben helyem van.
03-16-ra keresek Hölgyet vagy Párt, hetero alapon 170/80 igényes pasi vagyok. Átlagnál nagyobb intimmel. 20/5
Budapesten a XIII kerületben helyem van.

13 kerben valaki orálra?
Ápolt Bpesti nem független pasi hölgy partnerét keresi,adatlapomon mindent meg találsz.
Eger Salgótarján vonzáskörzetében valaki normális férfias bi pasi? Hatvan, Ózd, Gyöngyös is oké! Légy férfias, és üzenj magán üzenetben!
Pesten orálra jó farkú srác aki kanos? Vastagabb méret előny :P 17/6 körül valaki?
13 ker? cumi ma?
13 ker? cumi ma?
Sziasztok.Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt keresek.Nem kapod meg otthon amire vágysz.Érzéki masszázsban is jó vagyok. Helyem van.
Dunaharaszti és környékéről keresnék hölgyeket,párokat,akiknek a minőségi ,szenvedélyes szexre van szükségük ! Terhes kismama is írhat... De ,ha csak simán szeretkeznél egy kiadósat... akkor is keress bátran.
Sziasztok.Ma délutánra,estére keresek párt vagy bi pasit
.Veszprémben van helyem!Írjatok privátban!
.Veszprémben van helyem!Írjatok privátban!
Sziasztok.45 éves Budapesti pasi vagyok.Ismerkednék hölggyel vagy szimpi párral…
Diszkrét kapcsolatot keresek.
Diszkrét kapcsolatot keresek.
Hölygek? Párok? Ma valaki Budaörs ?