Sziasztok!
Házibarátja lennék egy kedves párnak vagy hölgynek. Leginkább rock, metal zenét kedvelő páros izgatna, esetleg ahol a hölgy igazi goth stilust kepvisel. De régi vágyam egy teletetovált hölggyel is együtt lenni.
Szép hétvégét, jó keresgélést mindenkinek.
Házibarátja lennék egy kedves párnak vagy hölgynek. Leginkább rock, metal zenét kedvelő páros izgatna, esetleg ahol a hölgy igazi goth stilust kepvisel. De régi vágyam egy teletetovált hölggyel is együtt lenni.
Szép hétvégét, jó keresgélést mindenkinek.
Szopnék ma Bp. Helyem van. 39 éves magas férfias vagyok. Csak komolyak
komoly
(Ez egy válasz Albert8310 üzenetére (2021. 10. 28. csütörtök 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 28. csütörtök 17:02

Jo napot.
A környékemen állandó házibarát lennék.
Sok minden házkörüli munkát is megcsinálok ha kell.
Teljes diszkréció melett.
7 településen a környékemen vállalom,
annak érdekében hogy állandó tartós legyen.
A kor alkat nem számít, csak a barátság, és az erotika.
Adatlapom nem titkos, a képeim videoim áttekintése után,
küldhetnek üzenetet.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Köszönöm a figyelmet.
küldhetnek üzenetet.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Köszönöm a figyelmet.
Jo napot.
küldhetnek üzenetet.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Köszönöm a figyelmet.
küldhetnek üzenetet.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Szentmártonkáta
Tápiószentmárton
Farmos
Tápiószele
Köszönöm a figyelmet.
39 éves magas férfias pasi vagyok. Rendszeresen szopható pasit keresek. Nem azonnalra előre megbeszélt időpontban. Bp. Van helyem. Ha csak kipróbálnád milyen ha pasi szop az is oké. Csak komolyak!!!
Pest megyén belül, hölgyet keresek titkos szexkapcsolatra!
Sziasztok!
Akár már ma napközben kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Igényes, intelligens, friss egyedülálló 35 éves pasi vagyok, az átlagnál nagyobb mérettel. Olyat keresek aki valóban találkozna, Pesten és környékén. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privát üzenetben pedig elérsz! Szép napot!
Akár már ma napközben kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Igényes, intelligens, friss egyedülálló 35 éves pasi vagyok, az átlagnál nagyobb mérettel. Olyat keresek aki valóban találkozna, Pesten és környékén. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privát üzenetben pedig elérsz! Szép napot!
Sziasztok,olyan hetero fiut keresnek akivel lehet beszelgetni a párjainkról

Hölgyet keresek 30-55 között diszkrét szexkapcsolatra, Vas-Zala-GYMS megye területéről! Jó megjelenésű, jófej, jó farkú srác vagyok! Privát üzenetben írj!
Sziasztok.Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt keresek.Érzéki masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok
Nem független Budapesti ffi vagyok, Budapesten hölgyet vagy párt keresek
Nem független Budapesti ffi vagyok, Budapesten hölgyet vagy párt keresek
Bpesti ápolt potens nem független pasi hosszú távra hölgyet keres esetleg párhoz csatlakozna,képem van bent,privátban.
Sziasztok!Puncimániás kíváncsi hetero urat srácot keresek aki szívesen hokizna velem volt barátnőm amatőr szexfilmjére.Csak esténként érek rá,helyem van!Pestmegye!Elérhetőséget kérlek mindenképp írj!Diszkréció maximális!
Jászságban keresek hölgyet, párt ma estére kérlek üzenetet írj és abban elérhetőséget köszi
Sziasztok.Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt keresek.Érzéki masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok! Dekoratív hölgyet keresnék 30-50 között aki szereti a fiatal (25) sportos,tetovált,jóképű szexmániás pasikat egy vagy akár több alkalomra,Békéscsabán... hellyel rendelkezem,írj az oldalon.
Sziasztok!
Ma estére Budapest belváros hölgyet vagy párt keresek, lakás van, én normál testalkatú borotvált pasi vagyok 42 éves,176 magas 79 kg.
Írj...
Ma estére Budapest belváros hölgyet vagy párt keresek, lakás van, én normál testalkatú borotvált pasi vagyok 42 éves,176 magas 79 kg.
Írj...
Idős hölgyet kényeztetnék, írj bátran!
39 éves magas férfias pasi vagyok. Rendszeresen szopható pasit keresek. Nem azonnalra előre megbeszélt időpontban. Bp. Van helyem. Ha csak kipróbálnád milyen ha pasi szop az is oké. Csak komolyak!!!