Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
Hölgyem ! Lehetek a diszkrét szeretőd, partnered?
- Én ápolt hetero férfi vagyok nem dohányzom,
rendes körülmények közt egyedül élek, bármi is lehetséges, - helyem van.
Kérlek fotóval írj kis bemutatkozást.
Pár nem érdekel!
Köszönöm, hogy elolvastad.
69elefant@gmail.com
- Én ápolt hetero férfi vagyok nem dohányzom,
rendes körülmények közt egyedül élek, bármi is lehetséges, - helyem van.
Kérlek fotóval írj kis bemutatkozást.
Pár nem érdekel!
Köszönöm, hogy elolvastad.
69elefant@gmail.com
Ma estére keresek hölgyet textilmentes szaunázáshoz az otthonomban.
Miskolcon és környékén mostanában valaki. Helyem van. Nem független pasiként keresek most.
Férfiakat keresek orálra Hajdú-Biharban.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek, akár kezdőt is. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
Sziasztok. Hölgyet keresek aki szereti vagy kipróbálná a fistinget.
Sziasztok! Ma szombat estére keresek hölgyet vagy párt hely megoldható. Baranya megye
Jászberény és környékén keresek adatlapom szerint.

Sziasztok!!!
Meglévő hármasunkhoz 2 férfi 1 nő mellé keresünk 1 nőt vagy egy kultúrált párt esetleg.
Mi dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
A találkozókat 2 hetente szeretnénk vagy havonta egyszer egyeztetés után amikor mindenkinek jó.
Magasság max 180 cm kiló max 80 kg farok méret max 16 cm ennél nagyobb nem!!!
Kor: 40-60 ig ettől nincs eltérés,de azért teszünk kivételt ha megvan a szimpátia.
További sok sikert mindenkinek!!!
Meglévő hármasunkhoz 2 férfi 1 nő mellé keresünk 1 nőt vagy egy kultúrált párt esetleg.
Mi dohányzunk ezt vegyétek figyelembe.
A találkozókat 2 hetente szeretnénk vagy havonta egyszer egyeztetés után amikor mindenkinek jó.
Magasság max 180 cm kiló max 80 kg farok méret max 16 cm ennél nagyobb nem!!!
Kor: 40-60 ig ettől nincs eltérés,de azért teszünk kivételt ha megvan a szimpátia.
További sok sikert mindenkinek!!!
Sziasztok! Péntek vagy szombat estére keresek hölgyet vagy párt bpn! Sajnos helyem nincs. Sziasztok!
Naaagyon tele a zacsim ! Szopatnék ma Nógrádban...Rétságon ! Helyem van !
Sziasztok.
Szívesen találkoznák párokkal vagy hölggyel.
Szalkszentmárton homokpusztán lenne találkára alkalmas helyem is, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot.
Feltételeket, részleteket, beszéljük meg privátba.
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok.
Szívesen találkoznák párokkal vagy hölggyel.
Szalkszentmárton homokpusztán lenne találkára alkalmas helyem is, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot.
Feltételeket, részleteket, beszéljük meg privátba.
Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok.
Ma délutánra keresnék szabadban szabadon dugható torkot
Hölgyeknek cserébe fel tudok ajánlani egy remegésig tartó teljes körű punci nyalást

Hölgyeknek cserébe fel tudok ajánlani egy remegésig tartó teljes körű punci nyalást

Sziasztok! Péntek vagy szombat estére keresek hölgyet vagy párt bpn! Sajnos helyem nincs. Sziasztok!
Sziasztok Szombaton estére keresünk Bp-i párt, esetleg csajszit. Többit privátba.
Ma napközben Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén szopnák szép kemény faszt végig..
Sziasztok.44 èves Budapesti ápolt pasi vagyok.Szèp borotvált 17/5-ös vastag farokkal.Ismerkednèk szexèhes elhanyagol hölgyel.....vagy szimpatikus párral....irjatok...
Sziasztok!
Masszírozni is szerető és tudó, intelligens, jóképű pasi diszkrét, titkos kapcsolatra keres egy olyan csinos, akár nem független lányt, hölgyet, akinek vannak még beteljesületlen erotikus vágyai, illetve hiányzik az életéből a jól megérdemelt kényeztetés, a szexuális túlfűtöttség és az, hogy még inkább NŐNEK érezze magát. Privátot küld, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!
Masszírozni is szerető és tudó, intelligens, jóképű pasi diszkrét, titkos kapcsolatra keres egy olyan csinos, akár nem független lányt, hölgyet, akinek vannak még beteljesületlen erotikus vágyai, illetve hiányzik az életéből a jól megérdemelt kényeztetés, a szexuális túlfűtöttség és az, hogy még inkább NŐNEK érezze magát. Privátot küld, ha felkeltettem az érdeklődésedet. Köszönöm!