Szeretői viszont keresek
35 éves vagyok, Újpesti. A közeli kerületekben keresek egy hölgyet hosszabb távú titkos viszonyra. írj privit és a többit megbeszéljük

Hetero parkapcsolatban elo bi passziv srac vagyok. Parom elott ez az eletem titok. Ennek tudataban keresek Holgyeket akiket vonz egy ferfi analis izgatasa, vagy parokat ahol a ferfi biszex. Szolo sracokat nem keresek. Helyem nincs, Budapesten belul utazni tudok. Nem beszelgetesre, talalkozasra keresek igy a masodik uzenet mar telefonszam, vagy email! Szep napot!
Sziasztok.Ismerkednèk hölgyekkel.
Idösebb hölgyekkel.
Telt alkat is jöhet.
Irjatok
Köszi.
Idösebb hölgyekkel.
Telt alkat is jöhet.
Irjatok
Köszi.
Szeretném átélni, hogy egy vastag farkú srác meztelenül masszíroz engem, közben véletlenszerűen a kezembe tenné a farkát. Amíg engem masszíroz, én közben simogatnám és verném neki ! Olvass adatlapot !
Sziasztok! Diszkrét kapcsolatot keresek, párral, hölggyel! Gyöngyösön élek, helyem van. Szimpátia, diszkréció, ápoltság, hetero alapon. Beszéljünk, négyes is szóba jöhet!
Sziasztok !
Kellemes diszkrét kapcsolatra megbízható párral házaspárral hölgyel ismerkednék Szekszárdon esetleg környékén diszkréció adott és elvárt. Ha szívesen ismerkednétek akkor várom jelentkezéseteket privát üzenetben. Üdv !
Kellemes diszkrét kapcsolatra megbízható párral házaspárral hölgyel ismerkednék Szekszárdon esetleg környékén diszkréció adott és elvárt. Ha szívesen ismerkednétek akkor várom jelentkezéseteket privát üzenetben. Üdv !
Ma vagy holnap estére keresek 45 év feletti hölgyet Siófok és környékén Siófoki vizparton levő lakás van,szeretel kellemesen kikapcsolodni kérlek jelentkezz!
Mai nap valakinek lenne kedve Kecskeméten szopatni,párokat is várok előtte egy kis masszázshoz jelentkezzen diszkréció adott.Igényes szép lakás van
Nyíregyháza környékén keresem Nő partnerem alkalmi kapcsolatra.
pesten bi srácként keresek vastag farkú - rendszeres orál havert - 13 ker?
Mai nap valakinek lenne kedve Kecskeméten szopatni,párokat is várok előtte egy kis masszázshoz jelentkezzen diszkréció adott.Igényes szép lakás van
Sziasztok! BAZ- megyében, elsősorban Encs környékén keresek idősebb hölgyet vagy párt, akikhez szívesen csatlakoznék, 44 éves, heteró férfiként.
Sziasztok. Nagykanizsán vagy környékén keresek anyagiaktól mentesen szolgálható hölgyet vagy párt.
Amennyiben a szimpátia kölcsönös, egy gyengéd, szenvedélyes masszázst is adnék,
ki hogy igényli, extrákkal vagy anélkül.
De ha szeretnéd, akár puncit borotválnék fazonra vagy teljesen csupaszra. Egyéb kívánságodat is szívesen teljesítem. A diszkréció természetesen adott!
Amennyiben a szimpátia kölcsönös, egy gyengéd, szenvedélyes masszázst is adnék,
ki hogy igényli, extrákkal vagy anélkül.
De ha szeretnéd, akár puncit borotválnék fazonra vagy teljesen csupaszra. Egyéb kívánságodat is szívesen teljesítem. A diszkréció természetesen adott!
Ma napközben Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén pasi aki szeret szopatni.. Helyem van..
Sziasztok
Székesfehérvár vagy környékén keresek Férfit,Csajt,párt közös örömökre!
Akár csak közös masztira is!
Privatba jelezz!
Székesfehérvár vagy környékén keresek Férfit,Csajt,párt közös örömökre!
Akár csak közös masztira is!
Privatba jelezz!
Tatabányán keresek nőt orális franciás kapcsolatra.helyem van diszkréció adott és elvárt
pesten bi srácként keresek vastag farkú - rendszeres orál havert
Pár vagy lány ? esetleg a közeljövőben?
26 éves kék szemű sportos srác vagyok, nagy intim mérettel.
26 éves kék szemű sportos srác vagyok, nagy intim mérettel.
Napkozben talaloznek parokkal lanyokkal mindenre nyitottan. Holnap azaz kedden valakik?
Ma napközben Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén pasi aki szeret szopatni..