Hölgyem,
Szeretnék ismerkedni és kölcsönös szimpátia esetén találkozni Veled.
Kérlek írj pár sort és cseréljünk fotókat.
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot Gábor
Szeretnék ismerkedni és kölcsönös szimpátia esetén találkozni Veled.
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot Gábor
Sziasztok Tamás vagyok 38éves masszőr pasi szívesen kukkolnák párokat,lányokat autóm van utazni tudok írj privire
Sziasztok
Hölgyet vagy párt keresek akik napközben szívesen gabalyodnának egy vékony testalkatú pasival, 17/5-6 mérettel.
BP, pest megye!
Hölgyet vagy párt keresek akik napközben szívesen gabalyodnának egy vékony testalkatú pasival, 17/5-6 mérettel.
BP, pest megye!
ziasztok.
Egy csinos lányt keresek, aki oràlisan kielègìtene alkalmanként, vagy akár rendszeresen.
Anyagi támogatás cserébe megoldható. Csak egy lányt keresek, nem huszat, és nem hivatàsost.
egylanyoralra@gmail.com
Ha érdekel, keress itt vagy e-mailen.
Üdv
Imi
Egy csinos lányt keresek, aki oràlisan kielègìtene alkalmanként, vagy akár rendszeresen.
Anyagi támogatás cserébe megoldható. Csak egy lányt keresek, nem huszat, és nem hivatàsost.
egylanyoralra@gmail.com
Ha érdekel, keress itt vagy e-mailen.
Üdv
Imi
Sziasztok 18-56 éves korig keresek hölgyet orális dolgokra anyagiakban támogatlak Hatvan -Bp ig csak komolyak írj privit meg adom a számom vagy fel hivlak
Sziasztok! Most szombatra (04.21) keresek nőt vagy párt bpn. Akár hosszútávra is lehetünk egymás partnerei. Nyitott vagyok! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Sziasztok!
Sziasztok!
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, és szivesen fogadunk.
Debrecenben, vagy a környékén keresünk mindkét részről biszexuális beállítottságú párt/párokat.
Mi is ilyen pár vagyunk.
Helyünk van, és szivesen fogadunk.
Keresek 18-65 közötti férfiakat, akik szivesen szopatnák magukat, akár szájbaélvezéssel, illetve kikapcsolódni vágyó férfi társaságokat is szivesen kényeztetnék.
Keresem azt a párt, akik szeretnék, hogy kiszolgáljam, és orálisan kényeztessem őket, egy alárendelt szerepben.
Sziasztok! Most szombatra (04.21) keresek nőt vagy párt bpn. Akár hosszútávra is lehetünk egymás partnerei. Nyitott vagyok! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Sziasztok!
Kellemes Lányt, Asszonyt kívánnék és kölcsönös szimpátia esetén sokat szeretkezni Veled.
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot Gábor
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot Gábor
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, valóban izmos, szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétköznap 7-15 között érek rá leginkább, de bármi megoldható! Hely hétköznap van, kocsis kaland is érdekel! Utazni NEM tudok! Írjatok!! Üdv: T
Sziasztok ma délután párokat lányokat kukkolnák vagy orálisan kényeztetnék lányokat 18-56 ig kor alkat mindegy anyagiakban támogatlak irj skyp cimet
Sziasztok! Debrecenben valaki??????Írjatok privit!
Házaspár keres szakképzett, masszázsággyal rendelkező masszőrt, aki az asszonyt szakszerűen megmaszírozná, közben, vagy utána az asszony jelenlétében a férjet megszopatná, esetleg szopná.
Angol oktatás, Budapest-Tatabánya, felsőfokú nyelvvizsgával, fizetés: természetben smile taníthatom a gimnazista lányod vagy fiad, de akkor az anyukának kell helyt állnia smile amúgy akárhogy megoldhatjuk smile érdeklődni privátban.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Ismerkednék Hölgyel aki odaadó diszkrét kapcsolatra vágyik.
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot Gábor
hapsy@c2.hu
üdv, és szép napot Gábor
Sziasztok! Ismerkednék Szekszárdon nyitott párral házaspárral kellemes időtöltésre diszkréten! Irj privát üzenetet!