Imádok kényesztetni, masszírozni, sokáig izgatni/élvezkedni. Keresem a hozzám illő pár vonzalmát.
Vasarnap delutan parhoz csatlakoznek Budapesten akar biszex alapon is! Elerhetoseget irjatok, ugy gyorsabb

Akkor itt a lehetőség!
(Ez egy válasz nyugatipar üzenetére (2020. 10. 06. kedd 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
szia!)
én nagyon szívesen kinyalnálak...
párod után is akár))) (Ez egy válasz nyugatipar üzenetére (2020. 10. 06. kedd 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
én nagyon szívesen kinyalnálak...
párod után is akár))) (Ez egy válasz nyugatipar üzenetére (2020. 10. 06. kedd 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Rétságra beugrana ma este valaki egy finom cumira ? Helyem van !
Jelentkezem
(Ez egy válasz nyugatipar üzenetére (2020. 10. 06. kedd 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Szombat este lenne pár vagy lány/hölgy/anyuci Csepel esetegSzigetszentmiklos környèkèn aki benne lenne kis huncutkodásban?
Szombat este lenne pár vagy lány/hölgy/anyuci Csepel esetegSzigetszentmiklos környèkèn aki benne lenne kis huncutkodásban?
Sziasztok! Ma estére keresek alkalmi kalandot egy belevaló hölggyel.
Jóképű, átlagos testalkatú srác vagyok.
Hellyel rendelkezem.
Hellyel rendelkezem.
Sziasztok! Ma estére keresek alkalmi kalandot egy belevaló hölggyel.
Hellyel rendelkezem.
Hellyel rendelkezem.
Mai nap valakinek lenne kedve Kecskeméten szopatni,párokat is várok előtte egy kis masszázshoz jelentkezzen diszkréció adott.Igényes szép lakás van!
Sziasztok!
Partnerem keresem az adatlapomon leirtak alapján!!
Partnerem keresem az adatlapomon leirtak alapján!!
Sziasztok.
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről, szívesen ismerkednék maximális diszkréció mellett! Találka helyet meg tudom oldani! Részleteket, feltételeket, beszéljűk meg prívátba!
Pest megye Déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről, szívesen ismerkednék maximális diszkréció mellett! Találka helyet meg tudom oldani! Részleteket, feltételeket, beszéljűk meg prívátba!
30 év alatti srácot keresek. Békéscsaba és környéke
Sziasztok.
Fejér megyében lakom, szingli, heteroszexuális fiú vagyok. Szeretnék megismerkedni olyan nővel , esetleg párral, aki hosszabb távon gondolkodik. Házi barát jellegű. Ha így vagy vele te is, ti is, kérlek írj privátba. Előre is köszönöm.
Üdvözlettel Balázs
Fejér megyében lakom, szingli, heteroszexuális fiú vagyok. Szeretnék megismerkedni olyan nővel , esetleg párral, aki hosszabb távon gondolkodik. Házi barát jellegű. Ha így vagy vele te is, ti is, kérlek írj privátba. Előre is köszönöm.
Üdvözlettel Balázs
Ma napközben Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén szopnák szép kemény faszt végig..
Megbízható ,pervi szexpartnert keresek hosszabbtávra.Kor,alkat mellékes.
Debrecenben és max 50 km-es körzetben, férfiakat vagy párokat keresek, mindenki örömére.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Szeretek irányítva lenni, és kényeztetni.
Mai nap valakinek lenne kedve Kecskeméten szopatni,párokat is várok előtte egy kis masszázshoz jelentkezzen diszkréció adott.Igényes szép lakás van!
Szia.Szivesen kinyalnálak többször is egymás után viszonzás nélkül.

Szeretném magam kinyalatni többször is egy találkozó alkalmával