Sziasztok békésmegyéböl keresünk lányt vagy párt esetleg pasit ma estére
53ÉVES PÁR KERES párt v.. pasit! Csak komoly emberek jelentkezését várjuk! Fejér megye!!
Miskolcról, vagy környékén hölggyel ismerkednék! 40+/178/76 sportos nf pasi vagyok.
Sziasztok! Ha érdekel egy diplomás, igényes, jó pasinak tartott, nem független harmincas férfi ma és/vagy holnap este éjjel, akkor írj/írjatok
Jó lenne, ha lenne helyed, de ha nem zavar egy friss költözés miatt még fennálló kupi, akkor a 16. kerületben várlak szeretettel

Jó lenne, ha lenne helyed, de ha nem zavar egy friss költözés miatt még fennálló kupi, akkor a 16. kerületben várlak szeretettel

Baja és környéki párokkal ismerkednék akiket izgat a cuckold felállás. Szeretnék egy csinos feleséget a párja passzív részvétele mellett alaposan kinyalni, aztán jó hosszan kefélni, végén pedig a puncijába élvezni mialatt a férje nézi. Ápolt, helyes, nem független pasi vagyok, vastag mérettel, és extra kitartással.
Sziasztok kedves hölgyeket keresek akik kedvelik a vízilabdás pasikat csak ha komolyan gondolod kérlek írj levelet és meg beszéljük köszönöm.
Kedves Hölgyem!
Diszkrét megbízható férfi keresi rendszeres titkos szeretőjét.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
30 éves budapesti hetero férfiként ma szabad vagyok, így szívesen ütném el az időt egy hölgy társaságában, vagy válaszolok párnak!

Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Miskolcon , vagy környékén hölgypartnert keresek! 50+/178/76 NEM FÜGGETLEN sportos potens férfi vagyok. Enyhe BI is elfogadott. Hölgy, pár???
Baja és környéki párokkal ismerkednék akiket izgat a cuckold felállás. Szeretnék egy csinos feleséget a párja passzív részvétele mellett alaposan kinyalni, aztán jó hosszan kefélni, végén pedig a puncijába élvezni mialatt a férje nézi. Ápolt, helyes, nem független pasi vagyok, vastag mérettel, és extra kitartással.
Elhanyagolt Nők, szívesen segítek Nektek.
Diszkrét, jó megjelenésű 38-as sportos intelligens férfi.
Diszkrét, jó megjelenésű 38-as sportos intelligens férfi.

Sziasztok ma estére keresek párt, hölgyet.
Közös masztira keresek valós, hellyel rendelkező partnert, írj özit.
Sziasztok!
Olyan debreceni heteró férfit keresünk, aki holnap, azaz 08.19-én ( vasárnap délután) a feleségemet tetőtől talpig profin megmaszírozná, majd a kezeivel többszörös orgazmusban részesítené!
Jelentkezéseteket privátban, fotóval a következő elérhetőségre kérünk.
Kellemes hétvégét, szép délutánt mindenkinek!
Olyan debreceni heteró férfit keresünk, aki holnap, azaz 08.19-én ( vasárnap délután) a feleségemet tetőtől talpig profin megmaszírozná, majd a kezeivel többszörös orgazmusban részesítené!
Jelentkezéseteket privátban, fotóval a következő elérhetőségre kérünk.
Kellemes hétvégét, szép délutánt mindenkinek!
Hölgyet keresek, diszkréten korrekt férfiként
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Diszkrét megbízható férfi keresi titkos szeretőjét.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
hapsy@c2.hu
írj fotóval
üdv. G.
Kaposvár és környékéröl ,ismerkednék lánnyal! Én 42 éves igényes pasi vagyok! Utazni tudok!