Budapesten kora delutan keresek bi part ahova beszallhatnek harmadiknak.
Mai napon urakat, párokat szeretnék kényeztetni Kecskeméten. Helyem van!
Mai napon Kecskeméten férfivel vagy párral játszadoznék. Helyem van!
Teljes diszkréció mellett bevállalós hölgyet, v párt keresek, elsősorban BP-en.
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Helyet biztosítok ma este miskolctol 15percre pároknak.
Sziasztok Dunaújvárosban szopatnek/dugnek parokhoz is csatlakozok holgyek/lanyok elonyben!!(privit irj)
Budapesti szőrtelen lányos bi fiút keresek oda vissza alapon
Ma napkozben biszex parral talalkoznek Budapesten.Csak parok vagy Holgy, szolo sracok nem! Irjatok elerhetoseget is!
Hölgyet keresek Jászságban vasárnap esti izgalmakra.
Érdekel kérelek írj.
Érdekel kérelek írj.
Sportos Dunaújvárosban hellyel rendelkező pasi hölgyet vagy párt fogad minden jóra....
Keresek valakit , aki holnap reggel , munka előtt , leápolná a szép....borotvált , igényes farkincámat Nógrádban ! Rétság , Őrhalom , Balassagyarmat , Szécsény vonalon . Helyem nincs , csak autóm !
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
teljes diszkréció mellett nem független pasit keresek Pécsen.
Komárom és környéki srác van erre? Győr? Tbánya?
Max 45 éves korig! Vagy aki szokott erre járni kocsival?
Elsősorban kíváncsi hetero, elhanyagolt pasi érdekelne de persze más is írhat.
Közös hoki érdekelne.. orál .. de bármire vevő vagyok . Akár rendszeresen kielégítenélek.
Vagy csak nézném ahogy kivered előttem.. kukkolás vagy hasonló izgalmas dolgok.
Diszkréció, ápoltság adott és elvárt.
én 28 éves férfias komáromi srác
Max 45 éves korig! Vagy aki szokott erre járni kocsival?
Elsősorban kíváncsi hetero, elhanyagolt pasi érdekelne de persze más is írhat.
Közös hoki érdekelne.. orál .. de bármire vevő vagyok . Akár rendszeresen kielégítenélek.
Vagy csak nézném ahogy kivered előttem.. kukkolás vagy hasonló izgalmas dolgok.
Diszkréció, ápoltság adott és elvárt.
én 28 éves férfias komáromi srác
Szeretek szopni faszt fejni ha érdekel írj hely van Budapesten. 36 éves magas férfias vagyok
Debrecen környéléről valaki?
Miskolci kedves ffi hasonlo jót keresö hölgyet keres.
Elmegyek hozzád, te leszopsz (vagy más is lehet, ha megbeszéljük). Elélvezek és lelépek. Arctalanul, névtelenül. Ha felizgat az anonimitás, írj rám. Gödöllő - Jászberény - Monor háromszögben.
FIGYELEM MINDEN KEDVES SZEXET KEDVELŐ CSAJNAK, HÖLGYNEK, PÁROKNAK, és SZINGLI FÉRFIAKNAK!!!
Szexben nyitót gondolkodású és bevállalósak figyelmébe.
Hamarosan a Kellett Somogy megyében a Tab és Siófok környékén. A Corona vírus utáni időben szervez alatt áll egy 1 - 1.5 napos SWINGER partit !!!!
Anyagi vonzata a Partinak nincs csak a kedvet felrázó Alkohol és üdítőt kellene hozni!!! Nagyon fontos Dolog lenne hogy akik a részt vennének a Partin lehetnék akár. SUBMISSIV és HEDONIST beállítottságú akár!!! Ez nem hátrány csak előny
Szexben nyitót gondolkodású és bevállalósak figyelmébe.
Hamarosan a Kellett Somogy megyében a Tab és Siófok környékén. A Corona vírus utáni időben szervez alatt áll egy 1 - 1.5 napos SWINGER partit !!!!
Anyagi vonzata a Partinak nincs csak a kedvet felrázó Alkohol és üdítőt kellene hozni!!! Nagyon fontos Dolog lenne hogy akik a részt vennének a Partin lehetnék akár. SUBMISSIV és HEDONIST beállítottságú akár!!! Ez nem hátrány csak előny