26 éves srác vagyok, kíváncsi hetero/bi fiúkkal ismerkednék, mókáznék.
hely megoldott, frekventált helyen.
írjatok
hely megoldott, frekventált helyen.
írjatok

Nógrád megyében ismerkednék szexi hölggyel, vagy párral (biszex is lehet). Diszkréció fontos, helyem ritkán van, de utazni is tudok.

Holnap vagy holnapután estére keresek!Kizárólag és csak is az adatlapomban írtak alapján!Nem nálam fiatalabbakat!Privibe várom a nem kamusok levelét!
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén valaki aki szeret szopatni vagy szopni van helyem.
Budapesti Csajok valaki játszana egy 23 assal?
Sziasztok,
Tartalmasabb kapcsolatot keresek. Egy olyan hölgyet szeretnék megismerni - függetlenül attól, hogy egyedül vagy párkapcsolatban él -, aki szívesen kiegészítené az életét egy izgalmas dimenzióval, amiben önmaga lehet. Megbízható, jó megjelenésű, szellemileg érett férfi vagyok. Fontos számomra az erotika, de emellett szeretnék beszélgetni és esetleg közös élményeket is gyűjteni, ehhez keresek egy minden huncutságra kapható társat
Tartalmasabb kapcsolatot keresek. Egy olyan hölgyet szeretnék megismerni - függetlenül attól, hogy egyedül vagy párkapcsolatban él -, aki szívesen kiegészítené az életét egy izgalmas dimenzióval, amiben önmaga lehet. Megbízható, jó megjelenésű, szellemileg érett férfi vagyok. Fontos számomra az erotika, de emellett szeretnék beszélgetni és esetleg közös élményeket is gyűjteni, ehhez keresek egy minden huncutságra kapható társat

Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok! Holnap napközben hölgyet vagy párt fogadnék dunaújvárosi rejtekhelyen
Nógrád megyében ismerkednék szexi hölggyel, vagy párral (biszex is lehet). Diszkréció fontos, helyem ritkán van, de utazni is tudok.

Hetfo reggel csatlakoznek biszex parhoz Budapesten. En dughato passziv
Sziasztok.
Pesten elő 32 éves pasi vagyok.
Nagyon izgató számomra ha nyalhatom.
Ismerkednék olyan párral akik dugnának elötem és én közbe nyalhatnám a Hölgyet.
Hátulról dugják én alá fekszek és közbe nyalom.
Akár szex után is kinyalnám, tisztára nyalnám.
Pisilés után is szívesen kinyalom.
Popsit is szívesen nyalok.
Ha van olyan Pár vagy Hölgy akit ez izgatna írjon.
Írjon itt vagy e mailba.
Címem. perverzpasi87@gmail.com
Pesten elő 32 éves pasi vagyok.
Nagyon izgató számomra ha nyalhatom.
Ismerkednék olyan párral akik dugnának elötem és én közbe nyalhatnám a Hölgyet.
Hátulról dugják én alá fekszek és közbe nyalom.
Akár szex után is kinyalnám, tisztára nyalnám.
Pisilés után is szívesen kinyalom.
Popsit is szívesen nyalok.
Ha van olyan Pár vagy Hölgy akit ez izgatna írjon.
Írjon itt vagy e mailba.
Címem. perverzpasi87@gmail.com
Eger és környéke aktív bi férfit keresek, 40 felett, kezdőt is, privát üzenet....
Tatabánya?
Sziasztok. Olyan érett Budapesti párt keresek ahol a férfi kisméretü és bevezetnének a hármas és az enyhe biszex örömeibe. Hételeji délutáni éjszakai idöpontok felelnének meg. esetleg hétfő este, éjszaka?
Kedd napközben? Hölgy, pár?
Sziasztok! Olyan Holgy jelentkezeset varom akit izgat a prosztata maszirozasa, csinalta mar vagy csak kiprobalna. Magamnak orgazmust is tudok igy okozni a peniszem izgatasa nelkul is. Parom elott ez tabu igy a hajnali orakban erek ra.Hely szukseges. Ha picit is izgat irj batran
szep napot

Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 150 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú, hófehér bőrű nő személyében 20-55 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!! Illetve ha van egy erősen telt nő aki szeret szoknyában lenni, térdig érő vagy netán mini szoknyában(bárcsak) az is tökéletesen megfelelne. Szeretem ha egy nőnek kinn van a lába, és a combjait simogathatnám beszélgetés közben is. Szeretnék végre egy ilyen nőt találni!!!!!!! . párokhoz nem szállok be 3 iknak. Elérhetőség:81hichem@gmail.com
Elhanyagolt, kiváncsí nőt keresek a 23 cerkámra
Kecskeméti párt keresek