Szép jo reggelt nem függetlenek.
A mai napon megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Aki nem mer nem nyer
Hölgyek / párok !
Aki nem mer nem nyer

Sziasztok, olyan személyt keresek aki holnap kora reggel kenyeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj! Írj!
Taxis most akit le lehet szopni vagy Futár ???
Most aktív kint a reptérnél ?
Most aktív kint a reptérnél ?
Zalaegerszegen most pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok Ma ismerkednék Budapesten Hölgyel párral
találkoznék elhanyagolt feleségekel Erdelyben.. teljesitem minden vágyad és diszkréciom garantált és el is várt. Akar délelőti időpontokban is tudunk találkozni alkalmazkodok ahogy jó neked! jaj és remek adotságokal rendelkezek

Szép jo reggelt nem függetlenek.
Hölgyek / párok !
Aki nem mer nem nyer
Hölgyek / párok !
Aki nem mer nem nyer
Hajdúszoboszlón kedden szerdán cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok
Sziasztok ! Szolnoki nem molett nővel találkoznék akivel a szürke hétköznapokat sokkal izgalmasabban eltölthetnénk!
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Szentendrei sziget és környékén akad esetleg aktiv? Férfias igényes passziv keresi diszkrét partnerét/partnereit akár hosszútávú szexkapcsolatra.
Sziasztok, olyan személyt keresek aki kora reggel kenyeztetné a farkamat! Vas megye ! Utazni tudj ! Írj
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Sziasztok barátnőmmel keresünk igényes ápolt jó méretű minimum 16 cm megbízható,diszkrét nős férfit ,nem egy alkalomra napközbeni találkozással.A keresést rám bízta mert ismerem az ízlését,de ő dönt! Túlsúly nem előny de nem kell bady alkatnak sem lennie.40 éves kortól max55 ig. Ne az ország másik végéből!
Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Sziasztok
Balaton déli partján ma délután párral, nővel ismerkednék , szállás megoldható kor nem számít, én 70 vagyok
Balaton déli partján ma délután párral, nővel ismerkednék , szállás megoldható kor nem számít, én 70 vagyok
Sziasztok
70+os ként keresek 60 feletti hölgyet
70+os ként keresek 60 feletti hölgyet
Ma keresek egy partnert Kecskemét környékéről közös orálra vagy ami kialakul!Helyem van!