Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl
Péntek vagy szombat estére egy hölgy esetleg? Hatvan - Aszód - Vác - Rétság útvonalon? Kellemes, diszkrét együttlétre? De akár hosszú távon is.
Csak Hajdú-Biharban keresek, és csak 35-50 év közötti, jó képű, intelligens, higiénikus, nagy intim méretű férfit, aki alkalmanként találkozik velünk, és a jelenlétemben, a kérésemre, a férjemet megszopatja, s ha akarja fordítva is lehetséges.
A történéseket nagy érdeklődéssel végignézem, de csak nézem.
Csak komoly érdeklődőt keresek, aki telefonszámot is mer adni.
A történéseket nagy érdeklődéssel végignézem, de csak nézem.
Csak komoly érdeklődőt keresek, aki telefonszámot is mer adni.
Sziasztok! Szabad a csütörtök és a péntek estém, kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képek és infók az adatlapon, privátban elérsz. Helyem is van a VII. kerületben, ha többen érdeklődtök akár egy kissebb házibuli is összehozható.
Szép napot! Laci (leonaprofi kukac live pont com )

Sziasztok Szombat estére keresek BP i csajszit, pár, Dohányzók nem kamus ff vagyok találkozó merek
Nagyon molett(kövér) ROMA nővel szeretnék ismerkedni.(tüzes szemek, fekete bimbóudvar, stb.)
Hogyha magadra ismertél, vagy ismersz ilyen nőt, kérlek írj privátot!
Segítesz összehozni minket(pl. Megadod neki az email címem) akkor cserébe én is segítek neked.
Nem próbanyuszit keresek, összes exem ilyen testalkatú volt
Hogyha magadra ismertél, vagy ismersz ilyen nőt, kérlek írj privátot!
Segítesz összehozni minket(pl. Megadod neki az email címem) akkor cserébe én is segítek neked.
Nem próbanyuszit keresek, összes exem ilyen testalkatú volt
Ma este, éjszaka szívesen csatlakozom hetero, sportos férfiként párhoz, hölgy mellé.Utazni tudok, nem gond!
Sziasztok holnap nap közben valaki esetleg valakik tali heves megye és környéke írj üzit
Sziasztok !
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel
Adatlapomnak megfelelően keresek

Szia ! Van ilyen csak nem Bpest és környéke .
(Ez egy válasz Molettimádó üzenetére (2019. 04. 13. szombat 18:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 18:54

Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú, hófehér bőrű nő személyében 20-55 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!! Illetve ha van egy erősen telt nő aki szeret szoknyában lenni, térdig érő vagy netán mini szoknyában(bárcsak) az is tökéletesen megfelelne. Szeretem ha egy nőnek kinn van a lába, és a combjait simogathatnám beszélgetés közben is. Szeretnék végre egy ilyen nőt találni!!!!!!! ,Sovány vagy kamus lányok kiméljenek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miskolcon hellyel rendelkező nem független 55/178/74 16x4,5 férfi vagyok. Hölgypartneremet keresem kötetlen kapcsolathoz! Hétköznapokon, napközben kényeztessük egymást! Hölgyeim? ??
iasztok. Budapesti, Fiatal, nem független 22 éves sportos és izmos (!!!!!!) ( nem a kamus sportos, hanem a tényleg nagyon sportosok közé vagyok sorolható) srácként szeretném kérdezni, hogy a jelenlevők közül, leginkább nálam fiatalabb vagy hasonló korban hozzám illőek hogy vezették rá a párjukat az anál-szexre? Méreten 18/4,5-5 de semmiképp sem szeretné a jelenlegi barátnőm kipróbálni. Ha van itt lány, esetleg pár, vagy srác aki tudna egy kicsit segíteni, hogy hogyan próbálkozzak megköszönném.. Azt hozzáteszem hogy eddig 1 barátnőm sem engedte. ( volt egy jó pár.. ) Talán a méret? Szereti ha izgatom ott lent, de a behatolást akkor sem szeretné. A tőlem idősebb hölgyek, párok lehet hogy szexuális téren jobban le tudják vetkőzni a gátlásokat? Gondolok én már mindenre.
HEEEEELP
Párt/lányt keresnék... webcamon is megtekinthető, ill mailon természetesen küldök képet!!
HEEEEELP
Párt/lányt keresnék... webcamon is megtekinthető, ill mailon természetesen küldök képet!!
Sziasztok! Szekszárdi megbízható mindenre nyitott párral/házaspárral ismerkednék diszkrét kapcsolatra rendszeres találkozásokhoz a feleség kényeztetésére örömére tartósan! Jelentkezéseteket privát üziben várom és megbeszéljük!
Sziasztok! Ma estére keresek fogadni tudó párt bpn. Ápolt, egészséges, normális potens férfi vagyok. Sziasztok!
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú, hófehér bőrű nő személyében 20-55 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!! Illetve ha van egy erősen telt nő aki szeret szoknyában lenni, térdig érő vagy netán mini szoknyában(bárcsak) az is tökéletesen megfelelne. Szeretem ha egy nőnek kinn van a lába, és a combjait simogathatnám beszélgetés közben is. Szeretnék végre egy ilyen nőt találni!!!!!!! ,Sovány vagy kamus lányok kiméljenek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok. Ebből a csoportból érkezik a legtöbb megkeresés. Köszi-köszi
Kecskeméti párt keresek