Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl
Sziasztok! Szekszárdi megbízható mindenre nyitott párral/házaspárral ismerkednék diszkrét kapcsolatra rendszeres találkozásokhoz a feleség kényeztetésére örömére tartósan! Jelentkezéseteket privát üziben várom és megbeszéljük!
Sziasztok! Ma estére keresek fogadni tudó párt bpn. Ápolt, egészséges, normális potens férfi vagyok. Sziasztok!
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 140 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú, hófehér bőrű nő személyében 20-55 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!! Illetve ha van egy erősen telt nő aki szeret szoknyában lenni, térdig érő vagy netán mini szoknyában(bárcsak) az is tökéletesen megfelelne. Szeretem ha egy nőnek kinn van a lába, és a combjait simogathatnám beszélgetés közben is. Szeretnék végre egy ilyen nőt találni!!!!!!! ,Sovány vagy kamus lányok kiméljenek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok. Ebből a csoportból érkezik a legtöbb megkeresés. Köszi-köszi
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl
Sziasztok! Ma estére keresek fogadni tudó párt bpn. Ápolt, egészséges, normális potens férfi vagyok. Sziasztok!
Sziasztok! Ma este két faszt akarok szopni. A férjem adott, tehát szóló pasit keresünk, aki csatlakozna hozzánk. KIZÁRÓLAG szopásról van ma szó, tehát csak olyan jelentkezzen, akinek így jó. Privátban írjatok!
Sziasztok.
Hétvégére Szombat. (04.13.)estére keresünk vékony ,dohányzó Budapesti, pár,csajszit.
Hétvégére Szombat. (04.13.)estére keresünk vékony ,dohányzó Budapesti, pár,csajszit.
Hosszú távra keresem női partnerem max 50.-éves korig, minden jóra. Elérhetőségem:neo19800830@gmail.com
Sziasztok. Ma du. keresek Cegléden hölgyet vagy párt kellemes időtöltésre.
Húsvét hétfőre keresek partnert,uni bi pasiként.Hely kedd reggelig van
Többes is ok.

Sziasztok,Diszkrét,potens,ápolt férfi vagyok,kedves mosolygos hőlgytagu párt keresek ma vagy szombat estére,belső üzentet várok,határozot irányitó tipusu férfi vagyok.
Sziasztok holnap estére 04.13 keresek BP i Dohányzó párt vagy csajszit.
Sziasztok.
Ma est,éjjelre kerizek értelmes,önmagára igényes,diszkrét partnert Fejér megyébe.
Ha esetleg felkeltettem az érdeklődésed,írj.
Ma est,éjjelre kerizek értelmes,önmagára igényes,diszkrét partnert Fejér megyébe.
Ha esetleg felkeltettem az érdeklődésed,írj.
Nyíregyen holnap délelőtt valaki? Hölgyek!
Alkalmi esetekben találkozó páros, kíváncsisága és egymás kielégítése céljából szeretné kipróbálni a hármas szexet egy olyan hölggyel, aki nem utasítja el egyik nem közeledését sem nyitott mindenre, de nem profi a témában. Különösen előnyös lenne, ha hasonlóan kezdő lenne ezen a téren. A páros női tagja 36 éves, molett, erősen nőies, gyakorlatilag végtelen orgazmusra képes, a férfi 52 éves, sportos testalkatú....
Különösen fontos, hogy NEM PÁRT keresünk, hanem szóló hölgyet! Az ország keleti része, illetve mobilitás előny, az együttlétre hely van!
Anyagiak kizárva, alapvetően fontos a diszkréció és az intelligencia.
Különösen fontos, hogy NEM PÁRT keresünk, hanem szóló hölgyet! Az ország keleti része, illetve mobilitás előny, az együttlétre hely van!
Anyagiak kizárva, alapvetően fontos a diszkréció és az intelligencia.
Veszprémből vagy környékéről keresek nőt tartós (akár titkos) szex kapcsolatra!
Higiénia és intellligencia fontos!
Privát üzenetet várok!
Higiénia és intellligencia fontos!

Privát üzenetet várok!

Nagyon molett(kövér) ROMA nővel szeretnék ismerkedni.(tüzes szemek, fekete bimbóudvar, stb.)
Hogyha magadra ismertél, vagy ismersz ilyen nőt, kérlek írj privátot!
Segítesz összehozni minket(pl. Megadod neki az email címem) akkor cserébe én is segítek neked.
Nem próbanyuszit keresek, összes exem, ilyen testalkatú volt.
Hogyha magadra ismertél, vagy ismersz ilyen nőt, kérlek írj privátot!
Segítesz összehozni minket(pl. Megadod neki az email címem) akkor cserébe én is segítek neked.
Nem próbanyuszit keresek, összes exem, ilyen testalkatú volt.