Sziasztok!
Ma ill holnap estére keresek ,csak és kizárólag az adatlapom alapján!Csak komoly szándékkal írj priviben!
Ma ill holnap estére keresek ,csak és kizárólag az adatlapom alapján!Csak komoly szándékkal írj priviben!
Miskolc és környékén hölgypartneremet keresem kötetlen kapcsolathoz! 55/178/74 NEM FÜGGETLEN FÉRFI vagyok! Valaki? ?????
Sziasztok !
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel
Szeged és környékén keresek:
Olyan hölgyet vagy párt akinek nem a külső a legfontosabb (kockahas, csupa izom és 18+ farok ) hanem elfogadja a duci, átlagos farok és átlagos kinézetet !
Aki egy őszinte és normális férfit keres nem csak dugásra hanem ismerkedésre és barátkozásra (és ami alakul) az írjon és ismerjen meg !
Szívesen beszélgetek és ismerkedek bárkivel
Nőt Keresek diszkrét és kellemes együttlétre Én ápolt férfi vagyok helyem van .Bp.XIII.
69elefant@c2.hu
69elefant@c2.hu
Nőt Keresek egy kellemes diszkrét együttlétre
Én ápolt férfi vagyok helyem van .Bp.XIII.
69elefant@c2.hu
Én ápolt férfi vagyok helyem van .Bp.XIII.
69elefant@c2.hu
Nőt Keresek egy kellemes diszkrét együttlétre Én ápolt férfi vagyok helyem van .Bp.XIII.
69elefant@c2.hu
69elefant@c2.hu
Budapesti 60-as ápolt nem független pasi,hölgyet esetleg párhoz csatlakozik a hölgy örömére,kor alkat nem számít,légy diszkrét,mobilos vagyok,képem van bent,privátban keres.
Levelezőpartnerem keresem egy kedves lány személyében.
Én egy 30-as, nem független, fantáziadús srác vagyok, aki nem csak a szexről tud/szeretne írogatni...
Kedvelem a tabumentes beszélgetéseket, tényleg bármiről szívesen levelezek, írj bátran.
albat_ross@freemail.hu

Nyìregyháza és környékéről keresek, ápolt, diszkrét kapcsolatra vágyò hölgyet, közös időtöltésre! Ismerkedést követően! 27/Sportos

Hölgy vagy pár Szfvár - Budapest környékén akihez csatlakozni lehet?
Sziasztok!Hajdú-bihari igényes biszex pasi vagyok hölgyet,párt,pasit keresek ma estére!Helyet megoldom de utazni is tudok.Okleveles gyógymasszőr vagyok!
Részletek privátban!

Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl.
Hölgyem!
Kereslek hosszabb távon kellemes együttlétre Én ápolt diszkrét férfi vagyok helyem van .Bp.
69elefant@c2.hu
Kereslek hosszabb távon kellemes együttlétre Én ápolt diszkrét férfi vagyok helyem van .Bp.
69elefant@c2.hu
Szvingerbe vagy más buliba eljönne velem ma valaki?
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok utazni tudó pasit keresünk,ma vagy holnap estére gyula környékéröl.
Helló Sziasztok ma estére keresek szexpartner, Bp.i pár, csajszit személyébe,kinek lenne kedve ismerkedni?
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Sziasztok! Megbízható férfiként szintén megbízható pár/házaspár ismeretségét keresem Szekszárdon Szombat esti talihoz kellemes együttlétre kölcsönös kényeztetésre! Levelet privát üzenetben várom
Sziasztok! Ma estére keresek fogadni tudó nőt vagy párt bpn! Ápolt, normális potens férfi vagyok! Sziasztok!