Kaposváron valaki?
Heves megye és környékén keresek, 38-55-ig, férfias biszex pasit, aktívat, esetleg kezdő aktívat.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Hölgyem!
-Szerető partnerem keresem akivel rendszeresen találkozva együtt élvezhetjük a társaságunkat.
Én ápolt független egyedül élő középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
-Szerető partnerem keresem akivel rendszeresen találkozva együtt élvezhetjük a társaságunkat.
69elefant@gmail.com
Sziasztok! Szekszárdon és környékén pár házaspár diszkrét barátja lennék hármashoz akik szeretik a kényeztetést és találkozánának. Részleteket privát üzenetben beszélhetünk!
Szupertitkos, diszkrét szeretője lennék budapesti, vagy környékbeli csinos, arányos testalkatú lánynak, hölgynek. Privátot küldj, ha a külső mellett fontos Számodra az intelligencia és a megbízhatóság is. Köszönöm!
Budapesti 60-as ápolt,potens,nem független pasi,hölgy partnert keres,kor alkat nem számít,légy diszkrét,mobilos vagyok,képeim vannak bent,privátban keres,esetleg párok hoz csatlakoznák a hölgy örömére,imádok nyalni.
Hölgyem!
-Szeretőmet keresem akivel rendszeresen találkozva együtt élvezhetjük a társaságunkat.
Én ápolt független egyedül élő korrekt Bp.-i. középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
-Szeretőmet keresem akivel rendszeresen találkozva együtt élvezhetjük a társaságunkat.
Én ápolt független egyedül élő korrekt Bp.-i. középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Sziasztok:Hölgyeket,párokat keresek szexkapcsolatra.Győr-Komárom környéke?Valakik?
Sziasztok !
Párhoz csatlakoznék.
Privi.
Párhoz csatlakoznék.

Privi.
Hölgyem!
Én ápolt független egyedül élő korrekt középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Én ápolt független egyedül élő korrekt középkorú férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Budapest- Székesfehérvár hölgy vagy pár?
Bi pasi csatlakozna parokhoz Győr és környéke. Igényes ápolt diszkrét vagyok.
Hölgyem!
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
hali hétkőznap kora délutáni orákba autos hőlgyet nyalnék hosszutávon autodba mehet a dolog
Hölgyem!
Én ápolt független egyedül élő középkorú diszkrét férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Én ápolt független egyedül élő középkorú diszkrét férfi vagyok.
69elefant@gmail.com
Hölgyem ismerkedne egy Diszkrét, és korrekt kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszhaju ,
övenhez közeli férfivel?
Írjon , 69elefant@gmail.com -ra
teljes diszkréció és önzetlen odaadó szerető
szimpátia alapján üdvözlettel Hapsy
övenhez közeli férfivel?
Hölgyem ismerkedne egy Diszkrét, és korrekt kapcsolatra vágyó
övenhez közeli férfivel?
övenhez közeli férfivel?
Sziasztok!
Csinos, nem független hölgy diszkrét testőre és hangulatjavítója lenne egy okleveles, jóképűnek tartott, megbízható, vidám természetű masszőr. Privátot írj, ha érdekelne ez a lehetőség.
Csinos, nem független hölgy diszkrét testőre és hangulatjavítója lenne egy okleveles, jóképűnek tartott, megbízható, vidám természetű masszőr. Privátot írj, ha érdekelne ez a lehetőség.
Budapest - Székesfehérvár hölgy vagy pár ismeretségét keresem.