Csongrád, Bács megyében keresek párt az ünnepek alatt emg egy kicsit meg az új évben is amíg itthon vagyok...
Kicsit kezd unalmas lenni, hogy minden topikban a te neved olvasható, ráadásul egymás után.
Egyik nap te vagy az utolsó posztoló, másnap megint te vagy az első.
Ennek mi értelme? (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 19. szerda 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 19. szerda 11:03
Egyik nap te vagy az utolsó posztoló, másnap megint te vagy az első.
Ennek mi értelme? (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 12. 19. szerda 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3975562)

Elhanyagolt kielégítetlen Hölgyet keresek diszkréten,
hapsy@c2.hu
Írj.fotóval
hapsy@c2.hu
Írj.fotóval
Elhanyagolt kielégítetlen Hölgyet keresek diszkréten,
hapsy@c2.hu
Írj.fotóval
hapsy@c2.hu
Írj.fotóval
Elhanyagolt és vággyal teli Hölgyet keresek diszkréten,
hapsy@c2.hu
Írj.fotóval
hapsy@c2.hu
Írj.fotóval
53 éves pár keres párt v. pasit! Fejér megye.
Hölgyet keresek szeretkezésekhez, ápolt diszkrét férfiként.
akár az ünnepekre is ...
Budapest . hapsy@c2.hu .....írj !
akár az ünnepekre is ...
sziasztok hőlgyet keresek szerda délelőtre helyem van anyi hogy gyere az irjon
Sziasztok,
Graff vagyok Kecskemétről 34 éves vállalkozó, sportos életvitellel és alkattal.
Üdvözlök mindenkit.
Azért regisztráltam az oldalra, hogy normális, kedves, kulturált erotikát kedvelő hölgyekkel, párokkal (heteró alapon) ismerkedjem. Az elképzelésem kötetlen jóhangulatú ismerkedés, pl egy találkozó alkalmával, flört, véletlen érintések, pikáns viccelődés, és ha az összhang és testi vonzalom megvan akkor minden egyébb sokkal jobb.
Ha valakinek felkeltette a bemutatkozásom az érdeklődését, minden megkeresést szívessen fogadok.
Sokat utazom a Budapest - Szeged tengelyen.
Sziasztok

Üdvözlök mindenkit.
Azért regisztráltam az oldalra, hogy normális, kedves, kulturált erotikát kedvelő hölgyekkel, párokkal (heteró alapon) ismerkedjem. Az elképzelésem kötetlen jóhangulatú ismerkedés, pl egy találkozó alkalmával, flört, véletlen érintések, pikáns viccelődés, és ha az összhang és testi vonzalom megvan akkor minden egyébb sokkal jobb.
Ha valakinek felkeltette a bemutatkozásom az érdeklődését, minden megkeresést szívessen fogadok.
Sokat utazom a Budapest - Szeged tengelyen.
Sziasztok

Sziasztok! Keresek lehetőleg Szekszárdi 35-55 közötti párt házaspárt hölgyet diszkrét tartós szexkapcsolatra! Részleteket privát üzenetben beszélhetünk!
Eger és környéke, férfias aktív bi pasit keresek, kezdőt is.
Hölgyet keresek szeretőnek, ápolt diszkrét férfiként.
Budapesten írj! .............. hapsy@c2.hu
.
Budapesten írj! .............. hapsy@c2.hu
.
hapsy@c2.hu
Írj.
hapsy@c2.hu
Írj.
Sziasztok,
Most az imént regisztráltam. Üdvözlök mindenkit.
Sziasztok
Üdv. GR.

Most az imént regisztráltam. Üdvözlök mindenkit.
Sziasztok

Üdv. GR.
ápolt pár keres nagyobb méretű pasit dorog budapest környék,bemutatkozó levelet írj
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n
Sziasztok!
pici cicis lányt keresek ismerkedni
pici cicis lányt keresek ismerkedni

sziasztok.Veszprém környéki párt,bi pasit keresek.Kezdő vagyok sokmindent kipróbálnék.Uni,passzív szerep érdekelne.Írjatok