Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Wels és környéken keresek kalandot ,hölgyet vagy passzív fiút
Sziasztok...Nem függetlenként keresek hölgyet, titkos kapcsolatra, hosszú távra. Privátba írj...
Zalaegerszegen ma 17 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott, privát üzenetben keress, köszönöm.
Szia!
Hova valósi vagy? Ezekbe benne vagyok!
Üdv.: Laci (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 17. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 17. kedd 09:02
Hova valósi vagy? Ezekbe benne vagyok!
Üdv.: Laci (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 17. kedd 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4675444)

Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Ötvenes, tapasztalt, kellemes kinézetű férfi vagyok, fiatal lányt nyalnék tisztára (az egészségesség határain belül), leginkább face sitting formájában.
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Más egyéb, csak ha igény van rá, elsősorban sub hajlamomat szeretném kiélni. (A párja is jelen lehet)
Sziasztok, keresek aki kora reggel kenyeztetné a farkamat , csak is hajnalban, írj üzenetet! Vas megye, utazni tudj!
Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es férfi.
Jó napot, BP-en sportos srác 18/5 csupasz intimmel, partnert keres lazításhoz :( Helyem van, a terv meztelük várlak ajtót nyitok te is levetkőzöl és nézünk ponrót és ami jólesik smile Eközben nem beszélgetünk 1 szót se, elélvezünk felöltözöl és elmész. CSAK sportosak !
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.

ziasztok ! Szolnoki nem molett nővel találkoznék akivel a szürke hétköznapokat sokkal izgalmasabban eltölthetnénk!
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Helyem alkalommal lenne és a többit megbeszélnénk ! Várom üzidet ! 177 /86 / 50-es ff-i
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Eger és környékén, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok!Ma éjszakára vagy holnap késő délutántól keresek Szombathelyen Nőt aki nagyon megkefélné felcsatolhatóval egy pasi szűz fenekét.Strap-on gyönyöreit szeretném megtapasztalni.Helyem van csak gyere és dugj meg.
50/186/100 Budapesti méretes (21/6) férfi...
Ehyhe Bi párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Ehyhe Bi párhoz csatlakozom izgalmas erotikus kalandokra...
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Mai nap diszkrét férfiakat várok Kecskeméten egy orálra,lehet kölcsönös is de nem feltétel.Előtte ha szeretnél kapsz egy finom masszázst is! Helyem van!