Kedves Férfi-Nő Párok, esetleg Hármasok! Ha van kivel, de nincs hol... Helyet biztosítok, 0-24-ben. A Bp.-n a Nyugati térhez közel. Privát jelentkezéseket várok.
Yoni intim masszázsra, kellemes ellazulásra vágyó Lányt Hölgyet, Párt , keresek.
Csatlakoznék párhoz is szendvics szex és dupla farok punciban felállásban is!
Csatlakoznék párhoz is szendvics szex és dupla farok punciban felállásban is!
sziasztok! 34éves pár vagyunk lányt keresek lányos játékokra nejem szülinapjára alkamából helyünk van!

Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Nógrádban keresek valakit,aki csak az élvezetért,rácuppanna a farkamra ! A kora reggeli órák a megfelelőek nekem ! Rétság , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény vonalon !
Sziasztok Monor környékén ismerkednék párral... beszélgetnék...hátha valami...
Nógrádban keresek valakit,aki csak az élvezetért,rácuppanna a farkamra ! A kora reggeli órák a megfelelőek nekem ! Rétság , Balassagyarmat , Őrhalom , Szécsény vonalon !
Ötvenes évei elején járó fiatalos férfi és szexuálisan túlfűtött 36 éves barátnője leszbikus, vagy biszexuális hölgyet keresnek harmadiknak, tabumentes együttlétekhez.
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll.
Üzenet inkább itt:
blacksunrise32@gmail.com
Hely Egerben bármikor rendelkezésre áll.
Üzenet inkább itt:
blacksunrise32@gmail.com
Üdv mindenkinek
/ Ha nem illik ide meg értem ha törlik /
Figyelem SZINGLI CSAJOKNAK és NŐKNEK itt a LEHETŐSÉG HOGY KI Élhesétek magatokat SZEX TÉREN!
ÉS PÁROKNAK is kérném a FIGYELMÉT AKIK az otthol hétköznapi szexuális életüket fel dobnák! Vagy olyan Nőknek akik nagyobb mennyiségű figyelemre vágynak. Mert otthon nem kapjátok meg a MEGFELELŐ FILYEMET! Ezért 2020 AGUSZTUS 14. UTÁNRA szervezésre kerül egy Amatőr jellegű Swinger parti
/ Ha nem illik ide meg értem ha törlik /
Figyelem SZINGLI CSAJOKNAK és NŐKNEK itt a LEHETŐSÉG HOGY KI Élhesétek magatokat SZEX TÉREN!
ÉS PÁROKNAK is kérném a FIGYELMÉT AKIK az otthol hétköznapi szexuális életüket fel dobnák! Vagy olyan Nőknek akik nagyobb mennyiségű figyelemre vágynak. Mert otthon nem kapjátok meg a MEGFELELŐ FILYEMET! Ezért 2020 AGUSZTUS 14. UTÁNRA szervezésre kerül egy Amatőr jellegű Swinger parti
Sziasztok! 28 éves pasi vagyok, Debrecen és környékén (100km) csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz szerda vagy csütörtök este.
Képem van fent adatlapomon
Képem van fent adatlapomon
sziasztok
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
38 eves biszex ferfi vagyok
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
Mai napon kinek lenne kedve szopatni,gondolod előtte meg is masszírozlak.Kecskeméten helyem van!
Pécsen, Pécs környékén, hétköznap, napközben szabadidővel és hellyel rendelkező hölgyekhez, párokhoz beszállnék.
Maximális diszkréció adott és elvárt.
Maximális diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok.hölgyel ismerkednék aki szereti a kölcsönös franciát vas zala megye
Sziasztok! Elhanyagolt, intelligens, figyelmes, megbízható pasi csinos lánnyal, hölggyel ismerkedne izgalmas, hosszútávú, diszkrét kapcsolat céljából. Privátot küldj, ha érdekelnek a részletek. Köszönöm!
Kecskemét Nagykörös Cegléd környékén pasi aki szeret szopatni,, nyelném a gecit is..
Sziasztok! Olyan hölgyet keresek,akit szintén izgatna, ha megörökítenénk az együttlétünket.
Miskolc környékére keresek hölgyet augusztus 17-23ig. Kaptam egy hét kimenőt
helyszín biztosított, esetleg ha szeretnél nyaralni, itt a remek lehetőség