Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Nem független vagyok! Diszkrét társkereső! 55/178/76 16*4,5. Miskolc és környékén!
Sziasztok! Ma este kb. f8-tól 9-ig, pénteken pedig akár kora estétől hajnalig szó szerint állok igényes hölgy, pár rendelkezésére 18/4 borotvált farkammal, Budapesten
Képcsere részemről o.k., többesben is van tapasztalatom, jó pasinak tartott, potens, férfias, harmincas nem független férfi vagyok.
Várom a leveled

Képcsere részemről o.k., többesben is van tapasztalatom, jó pasinak tartott, potens, férfias, harmincas nem független férfi vagyok.
Várom a leveled

Ismerkednék szeretkeznék odaadó Nővel
hapsy@c2.hu diszkréten
hapsy@c2.hu diszkréten

Srácot keresek. Békéscsaba,Békés
Hölgyet keresek diszkréten és bizalmasan
ápolt normális úrként.
hapsy@c2.hu
ápolt normális úrként.
hapsy@c2.hu
Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban!
Sziasztok! Nagyon kívánom a két faszt. De CSAK szopni akarok. Ha van olyan ÁPOLT pasi, akinek tetszik az ötlet, hogy leszopjam őt és a férjemet, akkor jelentkezzen bátran privátban, vagy e-mailben. Ha bi dolgokban is benne van, az még jobb. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
22.én bulit rendezünk párok jelentkezését várjuk!
Sziasztok!
Igényes lányt, hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra, aki értékeli egy megbízható, intelligens, művelt, sokoldalú pasi társaságát. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Igényes lányt, hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra, aki értékeli egy megbízható, intelligens, művelt, sokoldalú pasi társaságát. Privátot küldj, ha felkeltettem az érdeklődésedet.
Lányok! Írjatok - hapsy@c2.hu
címemre fotóval és találkozzunk !
címemre fotóval és találkozzunk !
Sziasztok! Akár már ma kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képek és infók az adatlapon, privátban elérsz. Természetesen helyem is van a 7. kerületben.
Szép napot!

Sziasztok ! Ismerkednék Szekszárdi megbízható nyitott, és diszkrét párral házaspárral tartós kapcsolatra ! Jelentkezéseteket privát üzenetben várom!
Sziasztok! Szabad a ma estém és az egész holnapom, kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Képek és infók az adatlapomon, privátban elérsz, helyem is van a VII kerületben. Szép napot! (ps: ma du 3 óra körül tudok legközelebb üzeneteket nézni)
22.én bulit rendezünk párok jelentkezését várjuk!
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék szombaton napközben Budapesten!! Részleteket privátban itt vagy a merev0809@citromail.hu - n!
Még mindig keresem azt a duci, vagy kövér, széles csípőjű, nagy fenekű, ha lehet természetes szőrzetű hölgyet, akikben forr a szexualitás és mindezt szívesen megosztaná - egyelőre levélben, majd szimpátia esetén élőben is - egy 50 év feletti, sokat tapasztalt, kellemes kinézetű, sportos, nem független férfival, aki csupán akkor is boldog lesz, ha sokáig nyalhat... Alapvetések: intelligencia, diszkréció, vágy..élvezet....
Békésmegyében,esetleg Csongrád megyében keresek ÁPOLT IGÉNYES fiatal/idősebb lányt/hölgyet,foglalt vagy egyedülállót,alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra,autóval rendelkezem,akit érdekel,írjon rám..