Ápolt igényes Budapesti férfiként (52) - keresem szeretőmet.
Titkos de rendszeres találkákra gondolva.
hapsy@c2.hu
Titkos de rendszeres találkákra gondolva.
hapsy@c2.hu
Sziasztok!
Olyan párral ismerkednek, akik egy határozott pasit keresnek, nem pedig egy tutyimutyit. Ez nyílván nem azt jelenti, hogy én diktálok. Mivel egy párkapcsolatba lennék harmadik, tisztában vagyok vele, hogy nekem csak "egyharmadom " van. Debreceni, 33 éves pasi vagyok. Nagyon foglalkoztat a többes felállás. Úgy érzem van annyi tapasztalatom, hogy adni tudjak egy közös együttléthez. Bátran írjatok és ismerkedjünk. Az még nem jelent semmit.
Olyan párral ismerkednek, akik egy határozott pasit keresnek, nem pedig egy tutyimutyit. Ez nyílván nem azt jelenti, hogy én diktálok. Mivel egy párkapcsolatba lennék harmadik, tisztában vagyok vele, hogy nekem csak "egyharmadom " van. Debreceni, 33 éves pasi vagyok. Nagyon foglalkoztat a többes felállás. Úgy érzem van annyi tapasztalatom, hogy adni tudjak egy közös együttléthez. Bátran írjatok és ismerkedjünk. Az még nem jelent semmit.

40-es egymást szerető házaspár vagyunk, és hasonló korú, jó képű, higiéniára sokat adó, kicsi intim méretű házi barátott keresünk, mindkettőnk örömére.
Sziasztok.Most Szombat "08.04"estére keresek Bp.i partnert partnereket hölgy pár személyébe

Hölgyek? ! Valaki egy kis kényeztetést?

40-es egymást szerető házaspár vagyunk, és hasonló korú, jó képű, higiéniára sokat adó, kicsi intim méretű házi barátott keresünk, mindkettőnk örömére.
Érett,nagy mellű, nagy seggű asszonyt keresek akár párjával együtt, hetero alapon! Vas-Zala-GYMS megye! Potens, nagy farkú! Privát üzenet írj!
Kedves hölggyel ismerkednék.Támogatás ok.lajos75@gmail.hu
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
sziasztok alkalmi fiut keresek heti egy alkalommal akár hosszu távra is a ki öklözné a lukamat szeret szopatni,dugni ,és minden más jót ha érdekellek irj a kivancsi1978@freemail.hu ra
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Holnap estére keresem budapesti női szexpartneremet, akivel élvezetes órákat töltenénk el budai szállodai lakosztályomban. 30 éves férfi vagyok, hely megoldott, diszkréció adott.

Sziasztok július 28tól augusztus 1ig Révfülöpön leszek, én 23 éves 170 magas szőke hajú kékes szemű meleg fiú vagyok! Szívesen találkoznék ismerkednék fiúkkal esetleg iszogatás beszélgetés és lesz ami lesz, kíváncsi heterok jelentkezését is várom!
Sziasztok!
21 éves 13. kerületi srácként ismerkednék.
Akinek bármi kérdése van, írjon nyugodtan. A képekre természetesen adok engedélyt, amennyiben úgy alakul a dolog
21 éves 13. kerületi srácként ismerkednék.
Akinek bármi kérdése van, írjon nyugodtan. A képekre természetesen adok engedélyt, amennyiben úgy alakul a dolog

Nem függetlenként keresek hölgyeket párokat hetero alapon Révfülöp környékén.
sziasztok! hölgyeket,párokat keresek nyiregy-újfehértó-debrecen környékéről,. privibe a válaszokat
Kecskeméti párt keresek
Valós partnert keresek, hely szükséges, írj üzit!
Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!