Párt,lányt keresek minden jóra!Bi pasik is érdekelnek!Veszprém környéke.Hely megoldható!
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot. DE VAN KINT KÉPEM AZ ADATLAPOMON! Kamu képkéregetők kíméljenek!
Sziasztok! Ma este Szekszárdon találkoznék nyitott belevaló párral házaspárral! Írj privát üzenetet és adok tel számot.
sziasztok.Veszprém környéki párt,bi pasit keresek.Kezdő vagyok sokmindent kipróbálnék.Uni,passzív szerep érdekelne.Írjatok
Lányok, hölgyek elhanyagolt feleségekel ismerkednék akár támogatás is szobajőhet. skype: rodger.rodger2
Sziasztok ma estére keresek Bp-i hölgyet,párt .
Én 43 éves pasi vagyok 17-18 cm intim mérettel,ami nem 5 perc alatt van a csúcson
Én 43 éves pasi vagyok 17-18 cm intim mérettel,ami nem 5 perc alatt van a csúcson

Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban!
Sziasztok!
Debreceni srác vagyok, férfiakkal ismerkedem. Csak igényes férfiak jelentkezését várom, illetve olyan férfit akiben meg van a kellő bàtorsàg ahhoz, hogy megèlje vàgyait egy màsik fiúval.
Debreceni srác vagyok, férfiakkal ismerkedem. Csak igényes férfiak jelentkezését várom, illetve olyan férfit akiben meg van a kellő bàtorsàg ahhoz, hogy megèlje vàgyait egy màsik fiúval.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Sziasztok! Vasárnap Budapesten leszek és párokhoz csatlakoznék vagy közösen hokiznék fiúval. Kor, testalkat nem számít, helyed legyen!
Most ráérünk 3-as játékokra.Gyertek és szexeljünk 3asban vagy kukkoljatok minket!huncut92@citromail.hu-ra írjatok!
Ma este-holnap reggel keresek szexpartnert Szigetvár-Kaposvár környékén, Dél-Dunántúlon.
Akár párhoz is csatlakoznék!
Akár párhoz is csatlakoznék!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok!
Laci vagyok!
Keresek hőlgyet,párt aki anyagi juttatásért kukkolhatok,vagy mást is!
Táv nem gond!!!
Szeresd a szexis fehérneműket,tűsarkú cipőket!!!
75mlaca@gmail.com
Üdv.: Laci
Laci vagyok!
Keresek hőlgyet,párt aki anyagi juttatásért kukkolhatok,vagy mást is!
Táv nem gond!!!
Szeresd a szexis fehérneműket,tűsarkú cipőket!!!
75mlaca@gmail.com
Üdv.: Laci
Budapesti 31 éves férfiként keresek ma estére hölgyet, vagy esetleg párt, akihez beszállhatok - bár olyat még nem csináltam. Kivételesen nem lesz itthon az asszony, kihasználnám akár kukkolásra, akár kis mókára az alkalmat
Sziasztok! Diplomás, igényes, sok mindenre nyitott budapesti TRIÓNK keres negyedik beszállót egy csinos, ápolt, szintén igényes lány, hölgy személyében! Egy nagyon dekoratív hölgy, és 2 sportos pasi várna, 18-as farkakkal! Fontos, hogy szeresd a női bit, hármasunk hölgy tagja ebbe szeretne belekóstolni! Nem kizáró ok a hiánya, de határozott előny, ja szereted az az anális szexet is (rendszeresen csináljuk szendvicsben, Téged is bevennénk ebbe), illetve az orális szex esetében ne viszolyogj a végterméktől wink Fényképes jelentkezőket várunk, nekünk is lesznek fotóink!
Legközelebb július 20-án tervezünk szexbulit, ekkorra már jó lenne négyen lenni
Legközelebb július 20-án tervezünk szexbulit, ekkorra már jó lenne négyen lenni

az jó ha sok levelet kapsz
gondolom sokan a fotójukat is elküldték
az már nem annyira fair, hogy nem válaszolsz sokak levelére, ha netán valaki nem szimpi, de elküldi a levelét, fotóval, az lenne a minimum, hogy választ írj
Puszillak (Ez egy válasz szepandi üzenetére (2018. 07. 11. szerda 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 11. szerda 17:53
gondolom sokan a fotójukat is elküldték
az már nem annyira fair, hogy nem válaszolsz sokak levelére, ha netán valaki nem szimpi, de elküldi a levelét, fotóval, az lenne a minimum, hogy választ írj
Puszillak (Ez egy válasz szepandi üzenetére (2018. 07. 11. szerda 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Kaptam sok levelet köszönöm! Azért írok, hátha nem volt egyértelmű a kérésem. Bp-i 40 feletti férfit keresek titkos kapcsolatra, csak szexre! Olyat aki havi 1-2 alkalommal délután tudna velem találkozni, és az otthon elmaradt szevedélyes szexet bepótolná. Majd lelkileg testileg felfrissülve kielégülve hazamenne.
Tudom nem szép dolog, de ha csak és kizárólag ez hiányzik az életedből, akkor valahogy meg kell oldani.
Sem vidékre nem utazom, se ott nem alszom senkinél, pasit keresek velem egykorút, tehát 45 körülit.
Tudom nem szép dolog, de ha csak és kizárólag ez hiányzik az életedből, akkor valahogy meg kell oldani.
Sem vidékre nem utazom, se ott nem alszom senkinél, pasit keresek velem egykorút, tehát 45 körülit.
Kaptam sok levelet köszönöm! Azért írok, hátha nem volt egyértelmű a kérésem. Bp-i 40 feletti férfit keresek titkos kapcsolatra, csak szexre! Olyat aki havi 1-2 alkalommal délután tudna velem találkozni, és az otthon elmaradt szevedélyes szexet bepótolná. Majd lelkileg testileg felfrissülve kielégülve hazamenne.
Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban!