Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Sziasztok!Nagy méretet kedvelő Hölgyek,esetleg Párok (hetero)levelét várom.Budapesten vagy környékén.Utazni és fogadni is tudok!
Sziasztok! Ma estére keresek egy hölgyet aki meglatogatna egy kis folytott hangú erotikus élményért! Ápolt 40 férfi vagyok!
Kedves Hölgyem!
Diszkrét megbízható férfi keresi rendszeres titkos szeretőjét.
hapsy@c2.hu
írj fotóval és beszéljük meg.
üdv. G.
hapsy@c2.hu
üdv. G.
Kedves Hölgyem!
hapsy@c2.hu
üdv. G.
hapsy@c2.hu
üdv. G.
Eger és környékén kezdő bi férfit keresek, aktívat!
Kecskeméti párt keresek
Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Balatonboglár?
Sziasztok.Ma Szombat estére keresek valós Bp-i pár,csajt,csajokat akik nem csak eme virtuális világba léteznek.
Sajnos sok itt a kamus ember :-(
Én 43 éves, 180/80 átlagos dohányzó,nős ff vagyok aki a testi örömöket keresi,nem a szerelmet.
Ha valakit érdekel írjon privátba és megbeszéljük.
Én 43 éves, 180/80 átlagos dohányzó,nős ff vagyok aki a testi örömöket keresi,nem a szerelmet.
Ha valakit érdekel írjon privátba és megbeszéljük.
Kedves Hölgyem!
hapsy@c2.hu
üdv. G.
hapsy@c2.hu
üdv. G.
Kedves Hölgyem!
hapsy@c2.hu
üdv. G.
hapsy@c2.hu
üdv. G.
Sziasztok lányt,párt keresek mindenre nyitott vagyok
Sziasztok! Szekszárdi párt házaspárt keresek komoly diszkrét kapcsolatra tartósan ! Válaszokat privát üziben kérnék!
Sziasztok!
50 es Fiatalos, jól szituált normális pasi keres kikapcsolódni vágyó fiatal hölgyet akár hosszabb távra is.
A program az vagy Dunai hajókázás, vizisport és napozás vagy, esetleg egy nívós swinger klub meglátogatása, aminek a költségét természetesen én fedezem.
Esetlegesen egy szimpatikus párral is működhet a dolog, csak hetero alapon és ha van némi intellektuális kapcsolat is.
Csak kölcsönös szimpátia és a semmi sem kötelező elv mentén gondolkodom.
Ha érdekel, írj privit és megbeszéljük.
50 es Fiatalos, jól szituált normális pasi keres kikapcsolódni vágyó fiatal hölgyet akár hosszabb távra is.
A program az vagy Dunai hajókázás, vizisport és napozás vagy, esetleg egy nívós swinger klub meglátogatása, aminek a költségét természetesen én fedezem.
Esetlegesen egy szimpatikus párral is működhet a dolog, csak hetero alapon és ha van némi intellektuális kapcsolat is.
Csak kölcsönös szimpátia és a semmi sem kötelező elv mentén gondolkodom.
Ha érdekel, írj privit és megbeszéljük.
Sziasztok.Szombat estére keresek valós Bp-i pár,csajt,csajokat akik nem csak eme virtuális világba léteznek.
Ha valakit érdekel írjon privátba és megbeszéljük
Laca
Ha valakit érdekel írjon privátba és megbeszéljük

Kedves Hölgyem!
hapsy@c2.hu
üdv. G.
hapsy@c2.hu
üdv. G.
haho
Sziasztok! Holnap mennénk a berényi strandra, hasonló korú és alkatú, hetero párral szívesen ismerkednénk. Kérjük, privátban írjatok.
Ma este/éjszaka szopnék-nyelném Pécsen. Hely ok