Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Holnap estére keresem budapesti női szexpartneremet, akivel élvezetes órákat töltenénk el budai szállodai lakosztályomban. 30 éves férfi vagyok, hely megoldott, diszkréció adott.

Sziasztok július 28tól augusztus 1ig Révfülöpön leszek, én 23 éves 170 magas szőke hajú kékes szemű meleg fiú vagyok! Szívesen találkoznék ismerkednék fiúkkal esetleg iszogatás beszélgetés és lesz ami lesz, kíváncsi heterok jelentkezését is várom!
Sziasztok!
21 éves 13. kerületi srácként ismerkednék.
Akinek bármi kérdése van, írjon nyugodtan. A képekre természetesen adok engedélyt, amennyiben úgy alakul a dolog
21 éves 13. kerületi srácként ismerkednék.
Akinek bármi kérdése van, írjon nyugodtan. A képekre természetesen adok engedélyt, amennyiben úgy alakul a dolog

Nem függetlenként keresek hölgyeket párokat hetero alapon Révfülöp környékén.
sziasztok! hölgyeket,párokat keresek nyiregy-újfehértó-debrecen környékéről,. privibe a válaszokat
Kecskeméti párt keresek
Valós partnert keresek, hely szükséges, írj üzit!
Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
Sziasztok!
Igényes, ápolt, jó pasinak tartott, harmincas, nem független budapesti férfiként keresek alkalmi szexpartnert egy lány/hölgy, vagy pár személyében. Ha az első kaland jól sikerül, akkor rendszeres szexkapcsolat lenne az ideális. Férfias vagyok, nem szőrtelen (csak ahol kell
), 18/4 potens, többlövetű intimmel. Nem szeretném sokáig húzni a dolgot, levélváltás, képcsere, szimpátia esetén pedig a jövő héten egy szabadnap során reggeltől késő délutánig szex. Fontos, hogy tényleg egy egész napot rá tudj/tudjatok szánni, és hogy legyen helyed/helyetek!
Igényes, ápolt, jó pasinak tartott, harmincas, nem független budapesti férfiként keresek alkalmi szexpartnert egy lány/hölgy, vagy pár személyében. Ha az első kaland jól sikerül, akkor rendszeres szexkapcsolat lenne az ideális. Férfias vagyok, nem szőrtelen (csak ahol kell

Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár és környékén
Sziasztok.
Nem független harmincas, intelligens srácként keresem hölgy levelezőpartnerem. Nem elsősorban szex a cél, csupán ismerkedés, illetve tapasztalatok, vágyak megbeszélése.
Fénykép bizalmi okok miatt nincs fent, de több levélváltás után képcsere megoldható.
Várom üzeneted,
Kubrick
Nem független harmincas, intelligens srácként keresem hölgy levelezőpartnerem. Nem elsősorban szex a cél, csupán ismerkedés, illetve tapasztalatok, vágyak megbeszélése.
Fénykép bizalmi okok miatt nincs fent, de több levélváltás után képcsere megoldható.
Várom üzeneted,
Kubrick
Sziasztok! Ismerkednék és találkoznék Szekszárdi diszkrét párral házaspárral tartós szexkapcsolatra hosszabb távra. Részletesen privát üzenetben beszélhetünk!
18-60 éves korig keresek lányt,asszonyt .hobbim a nyalás hosszasan magyon hosszasan illletve a masszázs en 38eves vagyok 17/5borotvalt merettel rendelkezem par is irhat kor almat nem számit valamit valamiert alapon is irj privire
Még mindig keresem azt a duci, vagy kövér, széles csípőjű, nagy fenekű, ha lehet természetes szőrzetű hölgyet, akikben forr a szexualitás és mindezt szívesen megosztaná - egyelőre levélben, majd szimpátia esetén élőben is - egy 50 év feletti, sokat tapasztalt, kellemes kinézetű, sportos, nem független férfival. Alapvetések: intelligencia, diszkréció, vágy..élvezet.
Hölgy vagy pár ismeretségét keresem Szfvár és környékén
Sziasztok! Ápolt, fiatalos, intelligens férfiként igényes párral/házaspárral ismerkednék Pécsett vagy közelében. Pécs-belvárosi lakásomon tudunk randizni, nyugodt körülmények között. Keressetek bátran, beszéljük meg a részleteket privátban.
Sziasztok!
Igényes, ápolt, jó pasinak tartott, harmincas, nem független budapesti férfiként keresek alkalmi szexpartnert egy lány/hölgy, vagy pár személyében. Ha az első kaland jól sikerül, akkor rendszeres szexkapcsolat lenne az ideális. Férfias vagyok, nem szőrtelen (csak ahol kell wink ), 18/4 potens, többlövetű intimmel. Nem szeretném sokáig húzni a dolgot, levélváltás, képcsere, szimpátia esetén pedig a héten egy szabadnap során reggeltől késő délutánig szex. Fontos, hogy tényleg egy egész napot rá tudj/tudjatok szánni, és hogy legyen helyed/helyetek!
Igényes, ápolt, jó pasinak tartott, harmincas, nem független budapesti férfiként keresek alkalmi szexpartnert egy lány/hölgy, vagy pár személyében. Ha az első kaland jól sikerül, akkor rendszeres szexkapcsolat lenne az ideális. Férfias vagyok, nem szőrtelen (csak ahol kell wink ), 18/4 potens, többlövetű intimmel. Nem szeretném sokáig húzni a dolgot, levélváltás, képcsere, szimpátia esetén pedig a héten egy szabadnap során reggeltől késő délutánig szex. Fontos, hogy tényleg egy egész napot rá tudj/tudjatok szánni, és hogy legyen helyed/helyetek!
Sziasztok 8.-án egész éljel pesten leszek párokhoz lányokhoz csatlakoznék és még ki tudja amit érdekel üzeneteket várom.