Sziasztok! Szekszárdi pár,házaspár hölgy barátságát keresem diszkréten minden jóra! Jelentkezéseteket privát várom!
Sziasztok.Barátnőm keresem,hosszú távú együttlétekre.Egyedülálló,élő 41 éves pasi vagyok
Továbbra is keresek fiatal, vagy kevésbé fiatal hölgyet, csak és kimondottan - akár órákig történő - nyalási és face sitting célra... a lényeg nekem ezen van, akár viszonzás nélkül is. Szeretném, ha az arcomra ülve
Teltség és természetes szőrzet előny.
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
me
, akár a párja jelenlétében, vagy közreműködésével is, egyéb szex részemről nem lenne fontos, csak ha igény mutatkozna rá. alf
ga alf
lá alf
znaTeltség és természetes szőrzet előny.
Jóképű, 50-en már átbillent, sportos tesalkatú, tapasztalt férfi vagyok, aki nagyon ért a nőkhöz....bízd rám magad!
Elsősorban Heves és Borsod megye, vagy a főváros. Pénz kizárva, alapvetések: intelligencia és vágy.
blacksunrise32@gmail.com
Hölgypartnerem keresem,
- 50 éves ápolt korrekt férfi,....
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Hölgypartnerem keresem,
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Sziasztok! Nőkkel,párokkal ismerkednék, találkoznék Budapesten!! Részleteket privátban itt agy a merev0809@citromail.hu - n!
sziasztok.Veszprém környéki párt,bi pasit keresek.Kezdő vagyok sokmindent kipróbálnék.Uni,passzív szerep érdekelne.Írjatok
Hölgyem ! - ismerkednék, diszkréten
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Úr isten. Pasik ne irjanak már!!
Lány,Hölgy esetleg Pár meg ennyire nincs?? Jó kilátások.....
Lány,Hölgy esetleg Pár meg ennyire nincs?? Jó kilátások.....
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
sziasztok.Veszprém környéki párt,bi pasit keresek.Kezdő vagyok sokmindent kipróbálnék.Uni,passzív szerep érdekelne.Írjatok
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Sziasztok!Szívesen ismerkednék Hölgyekkel/Párokkal!
hapsy@c2.hu
hapsy@c2.hu
Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy PÁRT 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
Kamu képkéregetők kíméljenek!
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
sziasztok autos hőlgyel dugnék hosszutávon aki tud jőnni
Sziasztok.Keresem barátnőm,akivel élveznénk egymás társaságát hosszú távon.Egyedülálló,élő pasi vagyok.
Sziasztok! Barátkoznék Szekszárdi 35-55 közötti párral, házaspárral diszkrét tartós kapcsolatra a hölgy örömére kényeztetésére! Jelentkezéseteket privát üzenetben várom!
Továbbra is keresek fiatal, vagy kevésbé fiatal hölgyet, csak és kimondottan - akár órákig történő - nyalási és face sitting célra... a lényeg nekem ezen van, akár viszonzás nélkül is. Szeretném, ha az arcomra ülve
Teltség és természetes szőrzet előny.
blacksunrise32@gmail.com
me
, akár a párja jelenlétében is, egyéb szex részemről nem lenne fontos, csak ha igény lenne rá. alf
ga alf
lá alf
znaTeltség és természetes szőrzet előny.
blacksunrise32@gmail.com

Sigma76

Honey1986
Belle