Bp.-i, jó megjelenésű 35 éves férfiként keresek szintén Bp-i hölgyet tartalmas együttlétekre, akár hosszú távra is, kölcsönös szimpátia alapján alakuló kapcsolatra, vagy párt 3-as sexre HETERO alapon. Előny, ha szereted az análsexet is! smile
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
A levélírás után eltűnő és komolytalan embereket tiltom!
Fontos, hogy nem vagyok kamu, merek találkozni is, ha arról van szó.
Fényképet e-mailben küldök csak, és viszont várom, ha komolyan gondolod a dolgot.
E-mail-es elérhetőséget privát levélben írd meg itt. Köszönöm!
A levélírás után eltűnő és komolytalan embereket tiltom!
Diszkrét, ápolt biszex pasiként titkos partnere(i)m keresem, Ajka-Pápa-Cell környékén. Utazni tudok, helyem nincs, hasonló farok és szőrtelenség előny. Travik, hölgyek párok is.. Formás farok, kerek popsi, formás cici fétis adott. MA este, írj és hozzuk össze! MA este 19-20 óra körül elérhető vagyok itt. Beszéljünk és talizzunk

Sziasztok!Szeretőt keresek diszkrét,hosszú távú kapcsolatra!Írj bátran!

Ma estére párt keresünk helyünk van Bp
Nálunk a Hölgy Bisex,de ez nem feltétel.
A férfi tagunk imád nyalni 16 os farka van
Hasonló farokmérettel rendelkező párt keresünk mert hölgytagunknak nem kell nagy.Olyan ne is írjon
Nálunk a Hölgy Bisex,de ez nem feltétel.
A férfi tagunk imád nyalni 16 os farka van
Hasonló farokmérettel rendelkező párt keresünk mert hölgytagunknak nem kell nagy.Olyan ne is írjon

Tisztelt Goldengate Tagok!
Elsősorban én egy párkapcsolatban élő nyíregyházi férfi vagyok. Ezzel a kijelentésemmel bizonyára el is vesztettem az összes embert aki az adatlapomat olvasta éppen. De tovább folytatom, hátha mégis tévedek. Tehát aki maradt, valószínűleg már nem ismerkedési szándékkal, csak csupán kíváncsiságból és jogosan felmerülhet a kérdés bennük, akkor mit is keresek itt? Talán már nem vagyok szerelmes a páromba? De az vagyok! Akkor szexuálisan nem elégít ki? Dehogynem! Valami oka csak van ennek hogy ide kerültem nem? Igen természetesen van! Párom bármennyire is nyitott minden olyan dologra, ami kedvemre való, egy dologra viszont nem az, sajnos nem vonzódik a lányokhoz. Ebből kifolyólag nincs benne abban sem hogy hármasban legyünk egy hölggyel. Tehát ha havonta vagy két havonta megfűszereznénk a szexuális életünket egy nővel, akkor tökéletes lenne minden. Mivel nem így van, ezért kényszerültem ide regisztrálni. Beletörődtem hogy nem erőltethetem rá amit ő nem szeretne. Felvetődik újra egy kérdés, miért nem szakítok vele? Mivelhogy szeretem őt és ezen kívül minden rendben van, emiatt nem akarom elhagyni őt! Feljön egy újabb kérdés, miért nem várok még egy kis időt hátha megszereti később a lányokat? Igaz nem vagyunk olyan régóta együtt, mindössze csak két éve, de úgy vélem hogy a lányok iránti vonzalma később se fog változni. Ezért vagyok itt, mert nekem szükségem van a változatosságra és remélem megtalálom majd köztetek. Úgy gondolom, ez volt a tiszta lépés tőlem, hogy én ezeket elmondtam. Őszintén nyitok felétek. Szerintem ez volt helyén való, mert ha később időpont egyeztetésre kerülne sor, mivel magyaráznám hogy nem érek rá ekkor és akkor. Érthetően esténként nem tudnék találkozni, mindössze csak napközben. Tudom a párommal szemben gerinctelenség, de veletek viszont egyenes vagyok. Ha mindezek ellenére, még így is szívesen megismernél, örömmel fogadom leveled. Hölgyek és párok üzeneteit várom. Ha esetleg csak hozzászólnál vagy tanácsot adnál, azt is szívesen veszem bárkitől. Kívánom mindenkinek hogy találja meg itt a számításait. Szép napot.
Tisztelettel Wife Cheater!
Elsősorban én egy párkapcsolatban élő nyíregyházi férfi vagyok. Ezzel a kijelentésemmel bizonyára el is vesztettem az összes embert aki az adatlapomat olvasta éppen. De tovább folytatom, hátha mégis tévedek. Tehát aki maradt, valószínűleg már nem ismerkedési szándékkal, csak csupán kíváncsiságból és jogosan felmerülhet a kérdés bennük, akkor mit is keresek itt? Talán már nem vagyok szerelmes a páromba? De az vagyok! Akkor szexuálisan nem elégít ki? Dehogynem! Valami oka csak van ennek hogy ide kerültem nem? Igen természetesen van! Párom bármennyire is nyitott minden olyan dologra, ami kedvemre való, egy dologra viszont nem az, sajnos nem vonzódik a lányokhoz. Ebből kifolyólag nincs benne abban sem hogy hármasban legyünk egy hölggyel. Tehát ha havonta vagy két havonta megfűszereznénk a szexuális életünket egy nővel, akkor tökéletes lenne minden. Mivel nem így van, ezért kényszerültem ide regisztrálni. Beletörődtem hogy nem erőltethetem rá amit ő nem szeretne. Felvetődik újra egy kérdés, miért nem szakítok vele? Mivelhogy szeretem őt és ezen kívül minden rendben van, emiatt nem akarom elhagyni őt! Feljön egy újabb kérdés, miért nem várok még egy kis időt hátha megszereti később a lányokat? Igaz nem vagyunk olyan régóta együtt, mindössze csak két éve, de úgy vélem hogy a lányok iránti vonzalma később se fog változni. Ezért vagyok itt, mert nekem szükségem van a változatosságra és remélem megtalálom majd köztetek. Úgy gondolom, ez volt a tiszta lépés tőlem, hogy én ezeket elmondtam. Őszintén nyitok felétek. Szerintem ez volt helyén való, mert ha később időpont egyeztetésre kerülne sor, mivel magyaráznám hogy nem érek rá ekkor és akkor. Érthetően esténként nem tudnék találkozni, mindössze csak napközben. Tudom a párommal szemben gerinctelenség, de veletek viszont egyenes vagyok. Ha mindezek ellenére, még így is szívesen megismernél, örömmel fogadom leveled. Hölgyek és párok üzeneteit várom. Ha esetleg csak hozzászólnál vagy tanácsot adnál, azt is szívesen veszem bárkitől. Kívánom mindenkinek hogy találja meg itt a számításait. Szép napot.
Speciális célra, mindössze 1 órányi időre keresek lehetőleg természtes szőrzetű, inkább nagy fenekű, nem hivatásos fiatal lányt, akár anyagi támogatás mellett is.
Face sittinget szeretnék átélni, és a lány dolga csak az lenne, hogy a számra ülne, durván az arcomba törölné az altestét, mindezt úgy, hogy előtte nem mossa sterilre magát, és nem gyilkolja meg magát a bugyi alatt parfümmel, mert nekem épp a feromonjaira van szükségem.
persze nyilván normálisan tisztálkodó és alap higiéniát alkalmazó nőre gondolok.
Előnyök:
1. Velem nem kéne törődnie, csak ha kedve lenne hozzá.
2. Nem történne közösülés, sem francia.
3. A védekezéssel sem kell törődni, fertőzésveszély egyéb kontaktus hiányában nulla.
4. Szőrtelenítéssel, előzetes alapos tisztálkodással sem kell törődni.
5. Könnyű és gyors pénzkereset.
Hátránya nincs.
Én egészséges, értelmiségi férfi vagyok, 50 éves múltam, de nem vagyok papás, a testem sportos, nincsenek foltjaim, nem őszülök, olyan, akinek a 20 év körüliek sziával köszönnek, így nem trauma a velem lét.
Mindent tudok a nőkről, most is párkapcsolatban élek, szexuális problémám nincs, szexhiányban nem szenvedek. Szinte mindent kipróbáltam már a szex terén, de sok tévút után most a feromonoknak a bolondja lettem és úgy érzem erre van szükségem.
Természetességre vágyom és hétköznapiságra, ezért lenne fontos, hogy a lány ne legyen hivatásos.
A többit majd természetesen fényképes levélben.
blacksunrise32@gmail.com
Köszi, hogy elolvastad.
Face sittinget szeretnék átélni, és a lány dolga csak az lenne, hogy a számra ülne, durván az arcomba törölné az altestét, mindezt úgy, hogy előtte nem mossa sterilre magát, és nem gyilkolja meg magát a bugyi alatt parfümmel, mert nekem épp a feromonjaira van szükségem.
persze nyilván normálisan tisztálkodó és alap higiéniát alkalmazó nőre gondolok.

Előnyök:
1. Velem nem kéne törődnie, csak ha kedve lenne hozzá.
2. Nem történne közösülés, sem francia.
3. A védekezéssel sem kell törődni, fertőzésveszély egyéb kontaktus hiányában nulla.
4. Szőrtelenítéssel, előzetes alapos tisztálkodással sem kell törődni.
5. Könnyű és gyors pénzkereset.
Hátránya nincs.
Én egészséges, értelmiségi férfi vagyok, 50 éves múltam, de nem vagyok papás, a testem sportos, nincsenek foltjaim, nem őszülök, olyan, akinek a 20 év körüliek sziával köszönnek, így nem trauma a velem lét.
Mindent tudok a nőkről, most is párkapcsolatban élek, szexuális problémám nincs, szexhiányban nem szenvedek. Szinte mindent kipróbáltam már a szex terén, de sok tévút után most a feromonoknak a bolondja lettem és úgy érzem erre van szükségem.
Természetességre vágyom és hétköznapiságra, ezért lenne fontos, hogy a lány ne legyen hivatásos.
A többit majd természetesen fényképes levélben.
blacksunrise32@gmail.com
Köszi, hogy elolvastad.
Sziasztok . Holnap délutánra hölgyet keresek kellemes kikapcsolódásra . Hely van . Zalaegerszeg környéke .
Sziasztok . Holnap délutánra hölgyet keresek kellemes kikapcsolódásra . Hely van . Zalaegerszeg környéke .
Sziasztok! Budapesti ápolt nem független 60-as pasi,hölgy partnert keres,esetleg párhoz csatlakozom a hölgy örömére,helyem nincs,autóm az van,orálisan is kényeztetek.
Kecskeméti párt keresek
Zalaegerszegi, vagy környékbeli hölgyet kényeztetnék.

XI.17 estère keresünk egy plusz"beugro" férfit aki megfelel keresési feltételeinknek es aki tud utazni, Dunaujvarosban leszünk. Adatlapot olvass es belső üzenetet várunk!
Hali. Eger környékén ismerkednék hölgyekkel párokkal. 32 éves srác vagyok. Csak hétköznap napközbeni találkozók jöhetnek szóba.
Tiszaújváros és környékén hölgyet keresek nem független diszkrét férfi vagyok
Sziasztok! 26 éves helyes, kedves pasi vagyok Gödöllőröl, November 10, Pénteken csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz, utazni tudok, képem van fent adatlapomon, privibe írj ha érdekelne

Diszkrét kapcsolatot keresek
Hölgyet , heteró férfiként alkalmakra
helyem van. hapsy@c2.hu
Hölgyet , heteró férfiként alkalmakra
helyem van. hapsy@c2.hu
Diszkrét kapcsolatra vágyom, nem csak az ágyon,
Hölgyet keresek, heteró férfiként alkalmakra
helyem van. hapsy@c2.hu
helyem van. hapsy@c2.hu
Tisztelt Goldengate Tagok!
Diszkrét kapcsolatra vágyom, nem csak az ágyon,
helyem van. hapsy@c2.hu
helyem van. hapsy@c2.hu
Kecskeméti párt keresek